Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdim şimdi baktım arkadaşım dediğini anladım uzantıları bin. değil crz diye bitiyor genede yükleyim dedim ama multiloaderda sadece bin. uzantı var başka uzantı desteği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincaya

indirdim şimdi baktım arkadaşım dediğini anladım uzantıları bin. değil crz diye bitiyor genede yükleyim dedim ama multiloaderda sadece bin. uzantı var başka uzantı desteği yok

aynen bır arkadas onceden paylastı bu halıyle bıze bin olan lazım
  • kardeş k.bakmayın ya ben bilseydim bin olmadıgını koymazdım hiç aceleden çıkmam gerekiyordu linki buşunca dedim forumda paylaşayım daha sonra kendimde indirince gördüm .bn li olmadıgını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumincaya

kardeş k.bakmayın ya ben bilseydim bin olmadıgını koymazdım hiç aceleden çıkmam gerekiyordu linki buşunca dedim forumda paylaşayım daha sonra kendimde indirince gördüm .bn li olmadıgını.

estagfurullah
  • Merhabalar benim telefonumun versiyonu S523AJVIG2 bunun üzerine bir versiyon çıkıp çıkmadığını nereden kontrol edebilirim ?
  • slm beyler.

Elimde bir adet samsugn S 5233 W var fakat menü ingilizce.Elinde Bu tlfonu olan ve trye cevirebilen yada hangi güncelleme ile türcek yükleneceğini bilen biri yardımcı oursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornn -- 19 Aralık 2009; 14:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

slm beyler.

Elimde bir adet samsugn S 5233 W var fakat menü ingilizce.Elinde Bu tlfonu olan ve trye cevirebilen yada hangi güncelleme ile türcek yükleneceğini bilen biri yardımcı oursa sevinirim

Sakın burdakı yazılımları yukleme wifi ozellıgı kaybolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

slm beyler.

Peki ne yapmalı üstat..

Wifi özelliği şimdilik olmasada olur öncelik türkce sorununu aşmak..
    Tr olan uyumlu bi güncelleme varmı..
    yoksa iyi bi tlfoncunun yolunumu tutalım.. :)]

• samsung s5233w için java proğramı varmı? yardımcı olurmusunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

slm beyler.

Peki ne yapmalı üstat..

Wifi özelliği şimdilik olmasada olur öncelik türkce sorununu aşmak..
    Tr olan uyumlu bi güncelleme varmı..
    yoksa iyi bi tlfoncunun yolunumu tutalım.. :)]

Yakınında servıs varsa bedeva yazılım guncellemesı yapıyorlar.Yoksa Tr ler ıcınde S5230XXIG4 bu versıyon

• Hergün bu konuya giriyorum bi gelişme var mı diye fakat hala bir gelişme yok bir türlü servislerin yüklediği 5233 orjinal versiyonunu bulamadık hala 5230 versiyonu ile idare ediyoruz inşallah yarin öbür gün bozuluyum demez telefon bozulursa garanti dışı kalacak biliyorum
  • Arkadasalar kasım da cıkan ve benım suan kullandıgım son surum ve google maps G4 versıyonuna gore bayaa hızlı ancak java sorunu devam edıyor.Kalasık turkce yazılımların sorunu

S5230XPIK5
    http://www.4shared.com/file/177862280/ebb62e4/S5230XPIK5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 25 Aralık 2009; 22:44:22 >
  • medicus07
    Arkadasalar kasım da cıkan ve benım suan kullandıgım son surum ve google maps G4 versıyonuna gore bayaa hızlı ancak java sorunu devam edıyor.Kalasık turkce yazılımların sorunu

S5230XPIK5

HOCAM PEKİ BU TÜRKÇE Mİ BİR DE SEKMELİ Mİ

TEŞEKKÜRLER....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakki220

medicus07
    Arkadasalar kasım da cıkan ve benım suan kullandıgım son surum ve google maps G4 versıyonuna gore bayaa hızlı ancak java sorunu devam edıyor.Kalasık turkce yazılımların sorunu

S5230XPIK5

HOCAM PEKİ BU TÜRKÇE Mİ BİR DE SEKMELİ Mİ

TEŞEKKÜRLER....

Evet hem turkce hem sekmelı.
  • Arkadaşlar bende 5233wifi var onun güncellenmesi için hangisini yüklemem gerekiyor söylermisiniz ve türkçemi ?
  • arkadaşlar en iyisi garantiye götürün bende kendim fw atmıştım sonra telefon garanti dışına filam çıkmıştı başarı kabul etmemişti 1.levetteki telpa bayine götürdüm 30 dk içinde hemen fw attıp bana verdiler hiç bir şekilde ücret talep de etmediler wersiyonda
  • merhaba arkadaşlar...

Bu telefona nereden hafıza kartı takılıyor ? Bulamadım yerini.
    Alacamda... Max. kaç gb takabiliyoruz. Ortalama fiatları nedir hafıza kartlarının ?
    tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hornocu

merhaba arkadaşlar...

Alacamda... Max. kaç gb takabiliyoruz. Ortalama fiatları nedir hafıza kartlarının ?
    tşkler.

sımkartın altında bır yer var pılı cıkartırsan gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hornocu

merhaba arkadaşlar...

tşkler.

Bataryanın altında girişi var.Max 8gb takabiliyoruz.Fiyatları bilmiyorum.
  • arkadaşlar bende burdan fw attım garanti dışınıa çıkıyor diye biliyordum öylede zaten gecenlerde 1 levetteki tepla bayine götürdüm hiç bişe demedim 30 dk içerisinde bama geri verdiler eğer vakti olan varsa gidip servise götürsün yazılım atarken anakart yanabilirmiş. en iyi garanti arkadaşımın tekide yukarıda telefonum bozulcak hala bulamadılar demiş arkadşım al telefonu götür servise orjinal yazılmımı yüklettir en iti başını ağrıttına deymez.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.