Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve melihcan memnunmusun?
  • S5230XXIF3 indir ve yükle arkadaşım o daha güncel versyonu 1. mesajda var iyi bak görürsün üstüne tıkla ve indir. S5230XEIG4 versyonunu bence en güzeli ama onda Türkçe menü yok ama S5230XXIF3 versyonuda çok iyi yani memnunum hatalarda giderilmiş ve çift sekmede var menüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 4 Ağustos 2009; 21:51:44 >
  • S5230XXIF3 türkçe dimi?
  • henüz başladım firmware iniyo şuan ama pc studionun fonksiyonunu anlamadım onuda açık haldemi tutcaz?
  • Evet şuan onu yükledim o da Türkçe. Telefon ile gelen yazılımı yükle ve telefonu tanıyorsa pc tamamdır açık kalmasına gerek yok kapat. Ve en önce çektigim videoyu izle yanılıp yalnışlık yapanlar var sende yapma video ile bire bir aynı yap sorun olmadan tek seferde yüklersin
  • ilgin için çok teşekkürler dostum birazdan deniyecem haber veririm
  • S5230XXIF3 bu s5230 telefon modeli değil değilmi benim star GT-5233A ayrıca şu 3 tuşa bas diyosun ne zamana kadar basılı tutacaz ? ve tam olarak nerde basacaz:D usb kabloyo pc ye takmadanmı yoksa takalım tanıtalım ondan sonramı basalım 3 tuşa kusura bakma lütfen ilk iz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

ilgin için çok teşekkürler dostum birazdan deniyecem haber veririm

Tamam arakadaşım kolay gelsin ;)

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

S5230XXIF3 bu s5230 telefon modeli değil değilmi benim star GT-5233A ayrıca şu 3 tuşa bas diyosun ne zamana kadar basılı tutacaz ? ve tam olarak nerde basacaz:D usb kabloyo pc ye takmadanmı yoksa takalım tanıtalım ondan sonramı basalım 3 tuşa kusura bakma lütfen ilk iz yani

Tamam arkadaşım benim telefonda daha dogrusu Türkiyede satılanlar GT-S5233A Proplem yok yani. ilk önce yukarı ses tuşuna bas sonra kameraya baslı tut ikisini aynı anda tuttunmu sonra açma tuşunada bas 1-2 sn sonra Kırmızı ekran üstünde mavi zeminde Download yazısını göreceksin. Sonra pc bagla ve programı aç ve yukartda resimli anlatıma bakarak yap istersen verdigim videoya bakrak yap resimli anlatımda bir yer eksik çünkü işlemleri dogru yaparsan 3 dk da işlem bitiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 4 Ağustos 2009; 22:15:54 >

• elinize - emeğinize sağlık kardeşim, uğraşmışsınız baya.
    Merak ettiklerim,
    firmware güncellemesinden sonra rehber gidiyor mu?
    Ayrıca S5230XXIE7 versiyonunda tr var demişsiniz, peki bu versiyonda ana menü çift sekmelimi yoksa aldığımız hali gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhcihan

elinize - emeğinize sağlık kardeşim, uğraşmışsınız baya.
    Merak ettiklerim,
    firmware güncellemesinden sonra rehber gidiyor mu?
    Ayrıca S5230XXIE7 versiyonunda tr var demişsiniz, peki bu versiyonda ana menü çift sekmelimi yoksa aldığımız hali gibi mi?

Rehber gider telefon hafızasında kayıtlı herşey gider. S5230XXIF3 versyonunu indir o daha güncel olanı ama sonuç olarak 2 versyonda Türkçe dildestegi mevcut.
    Yukarda youtube videosu verdim izlersen versyon hakkında kafanda sorun kamaz ama çift sekme mevcut.
  • ilk önce yukarı ses tuşuna bas sonra kameraya baslı tut ikisini aynı anda tuttunmu sonra açma tuşunada bas 1-2 sn sonra Kırmızı ekran üstünde mavi zeminde Download yazısını göreceksin Abi bunu görünce tuşları bırakıyormuyum ben aslen s.e cuyun onlarda bırakılmıyo malesef
  • denemek için sabırsızlanıyorum bu arada pc studio ile telefon hafızasının yedeğini almak gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

ilk önce yukarı ses tuşuna bas sonra kameraya baslı tut ikisini aynı anda tuttunmu sonra açma tuşunada bas 1-2 sn sonra Kırmızı ekran üstünde mavi zeminde Download yazısını göreceksin Abi bunu görünce tuşları bırakıyormuyum ben aslen s.e cuyun onlarda bırakılmıyo malesef

Kısaltmaların ne oldugunu anlamadım ama download yazısını görünce bırakabilirsin :D
  • s.e sony ericsson eyvallah bu arada deniyorum
  • melıhcan00 arkadasım ya benım kafam karıstı sımdı sen hangı verıyonu kullanıyorsun yanı en ıyı dedıgın versıyon hangısı ve kullanıgın versıyonca turkce dıl destegı mevcutmu son olarak verıyonların bulundugu sayfanın lınk degıstısmıssın galıba bulamadım mesajında
  • abi şuraya bakarmısın bunun hangisini seçmeliyim ikiside aynı ama birisinde media yazıyo herşeyi iptal ettim şimdi yeniden başlayam cihaza bişey olurmu_??

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<(((((
  • sorunsuz bir şekilde güncelledim teşekkürler melihcan
  • telefon hafızasını bi yedekleyebilsem bende günceleyeceğim de pc studio içinde yedeklemeyi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

melıhcan00 arkadasım ya benım kafam karıstı sımdı sen hangı verıyonu kullanıyorsun yanı en ıyı dedıgın versıyon hangısı ve kullanıgın versıyonca turkce dıl destegı mevcutmu son olarak verıyonların bulundugu sayfanın lınk degıstısmıssın galıba bulamadım mesajında

En güncel versyon S5230XEIG4 ve en begendigim internettete bile gezerken farkediyordum hızı özellikle google map'da ama Türkçe dil destegi yok!!

Şu an kullandıgım versyon S5230XXIF3 xx serisinin es güncel versyonuda bu. Buda gayet iyi eksikliklerhepsi bundad gitmiş ama internet olayı yavaş bunda gezeken yavaş açılıyor aynı şekilde google mapda öyle çok kasılıyor. Bunun haricinde bir fark göremedim. Birde geçen sormuştun konuşurken tuş kilidine giriyormu demiştin görüşme esnasında tuş kilidine giriyor...

Ve indirmek için ilk mesajın başlarında versyonlar var üstüne tıklarsanız indire bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.