Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihcan00

quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

melıhcan00 arkadasım ya benım kafam karıstı sımdı sen hangı verıyonu kullanıyorsun yanı en ıyı dedıgın versıyon hangısı ve kullanıgın versıyonca turkce dıl destegı mevcutmu son olarak verıyonların bulundugu sayfanın lınk degıstısmıssın galıba bulamadım mesajında

En güncel versyon S5230XEIG4 ve en begendigim internettete bile gezerken farkediyordum hızı özellikle google map'da ama Türkçe dil destegi yok!!

Şu an kullandıgım versyon S5230XXIF3 xx serisinin es güncel versyonuda bu. Buda gayet iyi eksikliklerhepsi bundad gitmiş ama internet olayı yavaş bunda gezeken yavaş açılıyor aynı şekilde google mapda öyle çok kasılıyor. Bunun haricinde bir fark göremedim. Birde geçen sormuştun konuşurken tuş kilidine giriyormu demiştin görüşme esnasında tuş kilidine giriyor...

Ve indirmek için ilk mesajın başlarında versyonlar var üstüne tıklarsanız indire bilirsiniz.

ok tesekkurler denıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

abi şuraya bakarmısın bunun hangisini seçmeliyim ikiside aynı ama birisinde media yazıyo herşeyi iptal ettim şimdi yeniden başlayam cihaza bişey olurmu_??

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<(((((

Kormaya bir şey olmaz daha yüklemye bile başlamamışsın :D

Rsrc2_PlayerOne(Low) seç resimde gösterdim

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<(((((

• quote:

Orijinalden alıntı: fel_x

telefon hafızasını bi yedekleyebilsem bende günceleyeceğim de pc studio içinde yedeklemeyi bulamadım

Rehberimi yedekliyeceksin yoksa hafıza içindekilerimi alcaksın

@sweet81
    Nedemek arkadaşım kolay gelsin
  • telefon rehberini bilgisayara aktarmaya çalışıyorum hocam. telefonu güncellersem rehber gidecek ve yeniden rehberi düzenlemekle uğraşmak istemiyorum.
  • Rehberi bende yedekleyemedim bilen varsa anlatısn lütfen çok makbule geçer
  • melihcan kardeşim,

S5230XXIF3 versiyonunu indirdim, şimdi S5230CEIF5 versiyonunu indiriyorum. Anladığım kadarı ile ikisindede tr dil desteği mevcut. Eğer ikisinide denediysen hangisini önerirsin...? ilgine şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

Rehberi bende yedekleyemedim bilen varsa anlatısn lütfen çok makbule geçer

pc studio programını açtığında ana pencerenin içinde iki küçük pencere daha var. soldaki küçük pencerenin sol alt köşesinde eşitle diye bir buton var ona tıklarsan rehberi yedekleyebilirsin. Henüz yapmadım artık vaktim yok yatıcam :)
    yarın yedekleyip firmware update'ini bende yapıcam. Yarını beklersen rehber yedekleme işini daha net anlatabilirim...
  • eşitle butonuna bastığımda yedeklemiyor nalet program
  • melihcann arkadaş tel ingilizce oldu ??
  • versiyona baktığımda
    (SW VER)
    s5230XXIF3
    Factory FS VERSİON
    DEF
    (RC2 VER)
    XWF

BU NEDİR anlamadım
  • evet eşitle butonuna basınca pc studio rehberi kendi içine atıyor. telefon bağlı dğeilken programı açtığınızda rehberi görebiliyorsunuz. bu da demek oluyor ki bir şekilde rehberi telefona tekrar aktarabiliriz
  • quote:

melihcann arkadaş tel ingilizce oldu ??

menü ==> settings==>Phone setting ==> language ve ordanda Türkçeyi seç bu kadar

Bende yatacagım uykum geldi yarın akşam devam ederiz artık :) by by...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 4 Ağustos 2009; 23:57:08 >
  • yaw 10 numara adamsın şimdi buldum bende çok teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhcihan

melihcan kardeşim,

S5230XXIF3 versiyonunu indirdim, şimdi S5230CEIF5 versiyonunu indiriyorum. Anladığım kadarı ile ikisindede tr dil desteği mevcut. Eğer ikisinide denediysen hangisini önerirsin...? ilgine şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla...

S5230XXIF3 bu versyonu kullan öbürü hem eski hem dandik ;)
  • quote:

yaw 10 numara adamsın şimdi buldum bende çok teşekkür ettim

Eyvallah kardeş
    Bu sefer kaçtım harbiden yarın iş var her keze kolaygelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 5 Ağustos 2009; 0:02:48 >

• Arkadaslar bende S5230XXIF3 versiyonu yukledım turkce dil seceneği mevcut.
    +ları
    -Menu ıkılı sekme oluyor.
    -T9 yazma hızı biraz hızlanmıs bızım asıl versıyona gore ama yeterlı degıl
    -Arama yaparken tus kılıdıne gırmesı degısmemıs.Bence degısmesın yanlıslıkla baskalarının yuzune kapatırız fılan.

Şimdilik bunlar aklıma geldi
  • ewet arkadaslar bende yukledım fakat farkettıgım tek eksık gorusme sırasında ses kaydı yapabılıyordun ama sımdı konusma sırasında boyle bır secenek yok
  • S5230XXIE7 denıyorum bakalım onda ne degısıklıkler var gırdık ısın ıcıne artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

S5230XXIE7 denıyorum bakalım onda ne degısıklıkler var gırdık ısın ıcıne artık

Bir açılan pir açılıyo anlaşılan
  • S5230XXIE7 ne varsa ıcınde artık 160 mb cıvarında daha ındıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.