Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nihattt123

yardim edecek kimse yokmu ne yapmami oneriyorsunuz telefonda foirmat atsam dicem ama telefon acilmiyo yeni batarya alsam faydasi olurmu yada tamire mi gotureyim

Yeni batarya ile bi alakası yok,

Firmware Güncelleme'si yaparken bişeyi yanlış veya eksik yapmış olabilirsin...
    Kendiniz düzelte bilirmisiniz bilmiyorum(o konuda bilgim yok) servise götürüp Versiyon atılması gerekiyor %99 düzelir(garanti kapsamına girmiyor bildigim kadarıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 1 Mart 2010; 12:56:18 >
  • quote:

dediklerini yaptim ama telefon bozuldu yukledikten sonra usb den cikardim telefonu ama haal download yaziyodu ve bataryayi cikartip tekrar taktim bu sefer turnucu bi ekran cikiyodu ve bask bisey cikmiyo pc ya bagalyinca ise okuyormus gibi oluyo ama tam acilmiyo simdi telefon bi ise yaramiyo model gt s5230 ben S5230XEIG6 Yeni yi inridim yukledim eski si galibga S5230AIMP2 DI nasil telefonu eski haline cevirecem lutven yardim edin bu resimde pc ya baglayinca boyle gosteriyo

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<(((((

bu resimde ise telefonu acarken belki gozukmuyo ama ekran turunju ve o ekran kapanmiyo bataryayi cikarip yeniden kapatiyom ozaman kapaniyo

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<(((((

korkmana gerek yok. Versyonu yalnış yüklemişsin bir arkadaşda senin gibi yapmıştı hatta bende ilk seferde yalnış yapmıştım neyse uzatmıyayım konudaki 2. mesajda video ekledim o videoya aynen bakarak versyonunu at sorun düzelir Kolaygelsin..

• cok saolun ama telefonu okumuyo onun icin problem var diyo yarin tamire goturecem ondan sonra birdaha denesem telefonda birsey olurmu acaba

5-Telefonunuz kapalı ve data kablosu baglı olmadan Ses arttırma tuşu+kamera tuşu+acma kapama tuşuna aynı anda basın
    6-Daha sonra Download yazan yenı bir ekran göreceğiz

ben bu tuslara teleofn kapali ken bastim ama hic downoad yazisi cikmadi yuklemeye basladimda cikti yada telfonu acik da denedim oyle bastimda telefonu biri ariyor analamdim tam burasini telefon kapali iken mi basicam yoksa acip ekrani oyle mi
  • Yurtdışından bana s5230 geldi. Ben sürümünden memnundum ama bu forum denk gelince girip bakayım dedim ve sürümlerden bir tanesini yükledim (S5230CEIF5). Bu sürümde kötü değil ama ben tekrar orjinal sürümüme dönmek istiyorum.Bunu nasıl yapabileceğimi ve gerekli dosyaların bulunduğu indirme linki vs. verirseniz çok sevinirim ve bunu yüklerken önceki dosların silinip orjinal sürümün yüklenmesini istiyorum.En azından duamı almış olursunuz.Şimdiden TşşkkLeR....
  • Selam gonul dostlari sizlerden kucuk bi yardim istiyorum bana yurt disindan samsung S5230 geldi menusunde turkce yok o yuzden kullanamiyorum telefona turkce versiyon atmak istoyrum nasil ve hangi versiyonu aticam birde telefonu pce bagladim hadi ama telefonun cdside yok nasil yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinicem.tesekurler.
  • quote:

cok saolun ama telefonu okumuyo onun icin problem var diyo yarin tamire goturecem ondan sonra birdaha denesem telefonda birsey olurmu acaba

5-Telefonunuz kapalı ve data kablosu baglı olmadan Ses arttırma tuşu+kamera tuşu+acma kapama tuşuna aynı anda basın
    6-Daha sonra Download yazan yenı bir ekran göreceğiz

ben bu tuslara teleofn kapali ken bastim ama hic downoad yazisi cikmadi yuklemeye basladimda cikti yada telfonu acik da denedim oyle bastimda telefonu biri ariyor analamdim tam burasini telefon kapali iken mi basicam yoksa acip ekrani oyle mi

Arkadasım telefon kapalı ıkın 3 tusa bırden basarsan download yaısı cıkıyor.Telefonu acıkken yapmıcaksın.Bİrde sende olusan sorun yazılan gıbı yapmamandan olabılır.Aynı sekılde yapmaya calıs olmazsa servıs yolu gozukuyor anlasılan

• quote:

Orijinalden alıntı: freedesign

tarafımdan firmware denenmiştir problemsiz multiloader 5.56 ile yükleyebilirsiniz

sayın adminler mesajlarımı editleyemiyorum bu özellik kapalı yada giriş yapmadınız uyarısı çıkıyor

java uygulamalar çalışıyormu?
  • arkadaşlar yeni firmware yüklerken serial port open hatası filan verdi win7 kullanıyorum xp de hiç vermemişti şimdi telefon açılışta yükleme ekranında takılıyor acaba birşey olmuşmudur nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 8 Mart 2010; 21:44:30 >
  • sorun çözüldü tamam
  • S5230PMJA1 (ocak 2010 - türkçe dil desteği var - java çalışıyor)

http://www.m e g a u p l o a d . c o m/?d=T8IDEW5K
  • quote:

S5230PMJA1 (ocak 2010 - türkçe dil desteği var - java çalışıyor)

gerçekmi bu ya türkçe ve java çalışıyor deneyen varmı bunu hemde yeni versiyon sayılır

• Sn GRİN< benim paylaşım yaptığım firmwarelere bakarsınız... bizde yalan yok ;)
  • quote:

Sn GRİN< benim paylaşım yaptığım firmwarelere bakarsınız... bizde yalan yok ;)

öyle birşey demedim zaten eğer sorunsuzsa yüklenebilir bu versiyon çift sekme filan varmı bunda?
  • Sn GRİN evet çift sekme var ben kullanıyorum :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=O3kf2kcFKvI buradan detaylara bakabilirsiniz
  • quote:

S5230PMJA1 (ocak 2010 - türkçe dil desteği var - java çalışıyor)

Türkçe'de yanlış kullanılan kelimeler var. örnek rehberde isim arama kaydet yazıyor :S
  • S5230PMJA1 sanirim Samsung cikisli bir surum degil. Az once PC studiodan yedege aldigim numaralari atmayi denedim ve program telefonu kayitlibir model olarak tanimadi. Simdi eski ama PCstudio ile calisan bir surume gecmeye calisacagim.
  • selam arkadaşlar bu konuyu baya bi inceledim ancak widget destekleyen sürümlerin hangileri olduğunu bir türlü anlayamadım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

arkadaşlar yeni firmware yüklerken serial port open hatası filan verdi win7 kullanıyorum xp de hiç vermemişti şimdi telefon açılışta yükleme ekranında takılıyor acaba birşey olmuşmudur nasıl düzeltebilirim?

sorunu nasıl çözdün acaba win7 den dolayı mı ölee bi hata veriyor bende win7 kullanıyorum port hatası aldım da
  • Ben 5233w kullaniyorum, 5233w icin bir guncelleme soz konusu mu?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.