Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepringir

selam arkadaşlar bu konuyu baya bi inceledim ancak widget destekleyen sürümlerin hangileri olduğunu bir türlü anlayamadım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum..

Arkadasım ınternetten denemedım ancak telden baglanıp ındırdıgın widgetlerı yuklemede bır sorun olmuyor okudugum yazılarda.ancak Türkçe sürümlerde hafıza kartından java uygulamalar ve widget yuklemek cok zor.Yontemlerı yabancı forumlarda anlatılmış ancak ben telden ınternete gırmedıgım ıcın hıc ugrasmadım.melihcan arkadasın bahsettıgıne gore dılı ıngılızce olan surumlerde java yuklemede bır sorun yok.Ben de wıdget yuklemek ıstıyorum ancak Turkce secenegınden vazgecmek ıstemıyorum.Onun Icın hem java yuklenen hem de Tr olan bır surum beklemedeyım ve bulunca buradan yayınlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 22 Mart 2010; 0:11:34 >
  • s5233a için ocak 2010 yazılımını attım şuan pc studio görmüyor teli uyumsuz falan diye hata mesajı veriyor bağlanırkan acaba s5230 için olan bir pc studio var mı ?
    bu yazılımları nerden buluyorsunuz iphone ve win7 olanlarından başka daha güzel içerikli olanları da mevcut mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

sorun çözüldü tamam

serial open hatasını nasıl çözdün bir de artık düzeldimi benide bilgilendirirsen çok sevinirim aynı sorun bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

arkadaşlar yeni firmware yüklerken serial port open hatası filan verdi win7 kullanıyorum xp de hiç vermemişti şimdi telefon açılışta yükleme ekranında takılıyor acaba birşey olmuşmudur nasıl düzeltebilirim?

serial open hatasını nasıl çözdün bir de artık düzeldimi benide bilgilendirirsen çok sevinirim aynı sorun bendede var.
  • yabancı bir forum sitesinde i phone menü simgeli bir yazılım buldum indirdim ama sadece Rsrc1_IStar.rc1 dosyası çıtkı içinden bunu nasıl atıcaz peki telefona bilgisi olan var mı?
  • S5230XXIE7 kullanıyorum super ellerinize saglık tek sıkıntısı mesajlarda tr karakterleri ozellıkle gelen mesajlarda gosteermıyor bılgınız varsa kullandıgnız olabılır paylasırsanız sevınırım emege saygı sagol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: cepringir

selam arkadaşlar bu konuyu baya bi inceledim ancak widget destekleyen sürümlerin hangileri olduğunu bir türlü anlayamadım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum..

Arkadasım ınternetten denemedım ancak telden baglanıp ındırdıgın widgetlerı yuklemede bır sorun olmuyor okudugum yazılarda.ancak Türkçe sürümlerde hafıza kartından java uygulamalar ve widget yuklemek cok zor.Yontemlerı yabancı forumlarda anlatılmış ancak ben telden ınternete gırmedıgım ıcın hıc ugrasmadım.melihcan arkadasın bahsettıgıne gore dılı ıngılızce olan surumlerde java yuklemede bır sorun yok.Ben de wıdget yuklemek ıstıyorum ancak Turkce secenegınden vazgecmek ıstemıyorum.Onun Icın hem java yuklenen hem de Tr olan bır surum beklemedeyım ve bulunca buradan yayınlarım

öncelikle cevaplandırdığınız için teşekkürler..:) ben S5230XPIL1 versiyonunu yükledim widgetler html dosyasıyla birlikte atıldığında yükleniyor ancak eski sürümlerde jar dosyaları direk yüklenirken şimdi onlar içinde html dosyaları oluşturmak gerekiyor ama bu sürüm hem Türkçe hem de sekmeli olduğu için bana güzel geldi tek kötü yanı türkçe karakteri mesajlarda falan desteklemiyor..

• port searc dan sonra bundan yüklüyoruzya (Brcm2133 ) ben yüklerken serial open error diyor ne yapmam lazım.nasıl yükleye bilirim.yüklediğim sürümlerden birinde şebeke hatası verdi o sürümüde silemedim bu konudada aydınlatırsanız beni sevinirim. şimdiden çok teşekkürler..
  • Bir hefesle yükledik versiyonları hemen hemen hepsini denedim harbi versiyon manyagı oldu telefon ben cok konusan bırı degılım benim işim mesajla ama mesajlarda türkçe karakter kullanamıyoruz gelen mesajlarda sacma sapan geliyor yükleyecek arkadaslara duyrulur DIKKAT DIKKAT
  • ewt ya bu mesaj olayı benm çok canımı sıkıyor tr karakterler niye çıkmıyor mesajlarda her versiyon yüklediğmde bi umutla hemen mesajlara yöneliyorum ama tık yok... bu arada kullandığım versiyon S523GPMJA1
  • Bu gün servise gidip; bir b..k yedim kendi kafama göre flash yükledim dedim onlarda iyi halt ettin dediler neyse garanti kapsamında orjinal yazılımını attırdım cift sekmeli S523AJVIL1 versiyon2 diye bir şey yüklediler oldukça güzel yeni flash yüklemek isteyen arkadaşlara uyarı garantin varsa bırak onlar yapsınlar yada yukarıda verdiğim versiyonu bul ondan sonra macera ara derim bu konuda emegi gecen herkeze teşekkür ederim umarım açıklamam yanlış anlaşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

Bu gün servise gidip; bir b..k yedim kendi kafama göre flash yükledim dedim onlarda iyi halt ettin dediler neyse garanti kapsamında orjinal yazılımını attırdım cift sekmeli S523AJVIL1 versiyon2 diye bir şey yüklediler oldukça güzel yeni flash yüklemek isteyen arkadaşlara uyarı garantin varsa bırak onlar yapsınlar yada yukarıda verdiğim versiyonu bul ondan sonra macera ara derim bu konuda emegi gecen herkeze teşekkür ederim umarım açıklamam yanlış anlaşılmaz

Oh oh son versyon yüklemişler ne güzel nerde attırdın versyonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

quote:

Bu gün servise gidip; bir b..k yedim kendi kafama göre flash yükledim dedim onlarda iyi halt ettin dediler neyse garanti kapsamında orjinal yazılımını attırdım cift sekmeli S523AJVIL1 versiyon2 diye bir şey yüklediler oldukça güzel yeni flash yüklemek isteyen arkadaşlara uyarı garantin varsa bırak onlar yapsınlar yada yukarıda verdiğim versiyonu bul ondan sonra macera ara derim bu konuda emegi gecen herkeze teşekkür ederim umarım açıklamam yanlış anlaşılmaz

İzmirde yaşıyorum çankaya da samsung serviste bu cihazı bir arkadaştan satın aldım dedim 1 aydır kullanıyorum mesajlar tr karekteri göstermiyor dedim onlarda yazılımdandır bakalım dediler on dakka sonra buyrun düzeldi deyip cihazı teslim ettiler

• arkadaşlar hiç önermiyorum yazılım yüklemenizi. bırakın orj. hali kalsın. sonra başınıza iş açabilirsiniz. ben de anlatıldığı gibi yükleme yapıyordum. herşey olması gerektiği gibiydi. yüklemenin yarısında error verdi. sonra da bişeylerin silindiği yazıldı. (......erase). şimdi telefon hiç tepki vermiyor. açılmıyor da. ses düğmesi+kamera düğmesi+açma düğmesi uygulaması da çalışmıyor. hiçbişey çıkmıyo öle yapınca. sanırım başka bi sorun çıktı. servise göndercem. hiçbişey yapılmıyor. benim tavsiyem hiç dokunmayın telefonlarınıza. beklenmedik sorunlar da çıkabilir. keşke hiç bulaşmasaydım bu işe. hiç yoktan telefondan oldum
  • En güzeli servis in yüklemesidir arkadaşlar.Hiç yokdan kafanız rahat olur kendinizi yormassınız.
  • zaten başımıza ne giliyorsa merakdan degilmi
  • allaha şükür sorunsuz pmja1 versiyonunu yükledim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihcan00

quote:

İzmirde yaşıyorum çankaya da samsung serviste bu cihazı bir arkadaştan satın aldım dedim 1 aydır kullanıyorum mesajlar tr karekteri göstermiyor dedim onlarda yazılımdandır bakalım dediler on dakka sonra buyrun düzeldi deyip cihazı teslim ettiler

bende İzmir de oturuyorum. Tam olarak servis nerede ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.