Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Firmware S5230XPJF1 (Haziran 2010 - TR mevcut) freedesign

http://www.bigfile.in/f1lw2dynm1ev

Nasıl bir Firmware miş kardeş bu 196 megabyte
  • quote:

arkadaşlar hiç önermiyorum yazılım yüklemenizi. bırakın orj. hali kalsın. sonra başınıza iş açabilirsiniz. ben de anlatıldığı gibi yükleme yapıyordum. herşey olması gerektiği gibiydi. yüklemenin yarısında error verdi. sonra da bişeylerin silindiği yazıldı. (......erase). şimdi telefon hiç tepki vermiyor. açılmıyor da. ses düğmesi+kamera düğmesi+açma düğmesi uygulaması da çalışmıyor. hiçbişey çıkmıyo öle yapınca. sanırım başka bi sorun çıktı. servise göndercem. hiçbişey yapılmıyor. benim tavsiyem hiç dokunmayın telefonlarınıza. beklenmedik sorunlar da çıkabilir. keşke hiç bulaşmasaydım bu işe. hiç yoktan telefondan oldum

Arkadaşlar bende de aynı sorun oluştu telefon hiç bir tepki vermiyor.Ne yapmalıyım bir şey yapma gibi şansım var mı?Garantisi var telefonun ama samsungun servisine gidice ne demeliyim versiyon attım bir daha açılmadı mı yoksa açılmıyor telefon bir bakında yapın mı demeliyim acil arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan2060 -- 31 Temmuz 2010; 21:07:03 >

• Samsugun kendi servisne mi yoksa telfon telpa garantili olduğu için telpaya yoksa teknosadan aldım oraya mı götüreyim?Birde ankarada telpanın yeri var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed884

quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

sorun çözüldü tamam

serial open hatasını nasıl çözdün bir de artık düzeldimi benide bilgilendirirsen çok sevinirim aynı sorun bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Samsugun kendi servisne mi yoksa telfon telpa garantili olduğu için telpaya yoksa teknosadan aldım oraya mı götüreyim?Birde ankarada telpanın yeri var mı acaba

Telpanın sıtesınden adresını bulabılırsın.Teknosaya verırsen senın adına o telpaya goturur gelınce sana haber verırı.Gercı telpanın sıtesınden de takıp edebılırsın
  • beyler illegal program kullanmayım derim ben en iyisi teknik servis

eger yazılım modunda iken telefonun kapnır yazılım yarıda kesilirde telefon açılmaz ise o telefon puff olur

atmayım demem ama teknis servise göndermek en matıklısı derim
  • Teşekkürler güzel paylaşım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedesign

Firmware S5230XPJE4 (Mayıs 2010 - Türkçe dil mevcuttur) (denenmiştir)

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/408586580/S5230XPJE4.zip.html

Firmware S5230RFJF1 (Haziran 2010) (denenmemiştir)

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/408585281/S5230RFJF1.zip.html

türkçe olanında java uygulamalar çalışıyormu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

quote:

Orijinalden alıntı: freedesign

Firmware S5230XPJE4 (Mayıs 2010 - Türkçe dil mevcuttur) (denenmiştir)

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/408586580/S5230XPJE4.zip.html

Firmware S5230RFJF1 (Haziran 2010) (denenmemiştir)

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/408585281/S5230RFJF1.zip.html

Hayır çalışmaz..

türkçe olanında java uygulamalar çalışıyormu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: microq

beyler illegal program kullanmayım derim ben en iyisi teknik servis

eger yazılım modunda iken telefonun kapnır yazılım yarıda kesilirde telefon açılmaz ise o telefon puff olur

atmayım demem ama teknis servise göndermek en matıklısı derim

Valla ben cok atım bısey olmadı.Olma ıhıtmalı dusuk gıbıme gelıyor.Olmaz demıyorum ama deneyın telefon puff olur demısssın.Ne olcak garantısı var acılmıyo dersın servıse goturursun elektornık parcayı degıstıırırsın olur bıter.Benım nokıa c5 e vırusten dolayı bozulu dedıler.Baktılar burdakı servı syazılım atamıyo gonderdıler ıstanbula elektronık aksanını komple garantı kapsamında degıstırdıler oldu bıttı.
  • Yazılım yüklerken bir hata verdi. Başka yazılımları yüklerkende hep aynı hatayı veriyor.Telefonu açınca sadece ekrana samsung yazısı geliyor ve öyle kalıyor.Ne yapabilirim ?
  • Bugun bır star tv aldım vatandan bır kac gune gelır acaba nokıa 5230 mu alsaydım aynı fıyata yoksa ıyımı yapmısım bunu alarak ? aldım ama hala dogrumu yaptım bılmıyorum

ve bu fw duz star yada tv lı star dıye fark edıyormu _?
  • arkdaslar ben ılk versıonum basarlı olmustum ama dun denedıgımde hiç bi hata almadım protda tel gözukuordu ama versıon atılmıor telefon açılış ekranında takılıp kalıor samsung star deyıp yuklenılen yerde nasıl yapcam yardımcı olur musnuz.
  • arkadaşlar samsung star a wf yüklerken boot dosyası silindi.ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 28 Ağustos 2010; 10:10:24 >
  • samsung 5230 um var.Telefon görüşmesi sırasında örneğin 1 tuşuna basın diyor karşı taraf ama tuş takımı görünmüyor,görüşme sırasında tuş takımını çıkarmak için bir yöntem var mı?
  • Başka bir forumdan sorumu yanıtladılar,tuş kilidine uzun basacakmışım.
  • Merhaba izninizle birşey sormak istiyorum :D. Şuanki telefon sürümleri güncel olanlarmı ve en ideali hangisidir bunları ögrenmek istiyorum yardımlarınız için teşekkürler (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: roker22

Başka bir forumdan sorumu yanıtladılar,tuş kilidine uzun basacakmışım.

Arkadasım bu konu artık kımse yenı yukleme yapmaz oldu eskıdı neden dersen sımdı sızın aldıgınız stralarda eskısı eksıklıkler yok artık bızde de kalamadı onun ıcın kımse yenı yukleme yapmaz oldu.Biz ılk aldıgımızda ıkı sekme yoktu yavastı sımdı yenı yazılımlarla bız de sızın yenı aldıgınız guncellenmıs starlar hızına ulastıgımız ıcın kımse takıp etmez oldu sen asıl star ın ana konusuna yazsaydın hemen cevabını almıs olurdun
  • selam arkadaslar ben estonyada yasiyorum ( avrupa ayarlari acisindan belirtiyorum ) is arkadaslarimdan biri samsung gts5230 almis ve bunu yükseltebilecegini söylemisler , 2010 agustosta almis sizce su an yükseltilebilecek bir versiyonu varmidir , birde bana iphone sitili diye bisey dedi bana yardimci olursaniz sevinirim , asil soru su bu telefonda en son Firmware hangisi uygun olani söylerseniz sevinirim telefonun dili kesinlikle türkce olmamali fakat icinde türkce olursa iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsamx -- 16 Ekim 2010; 11:52:18 >
  • S523AJVIG6 bu versiyonun linki verebilrmisnz..bi arkadaş konu içinde linki olduğunu söylemiş..ama bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.