Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler video konusunu çözebilen varmı, sadece kendi convert ettiği mp4 leri vede 3gp leri okuyor bu makine aam kendi convert ettiği mp4lern bir çoğundada hata veriyor yarıda kapatıyor. bu problemiaşabilen varmı acaba yardımcı olursa sevinirim...
  • Kullandığım versiyon Türkçe, mesaj yazarken türkçe karakter kullanabiliyorum ama gelen mesajlarda türkçe karakterler görünmüyor.Bu telefonun hala orjinal sürümü internete düşmedimi acaba ? Türkçe karakter, java sorunu olmayan, Türkçe, çift sekmeli bir versiyon varmı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • abi ben bunu yukleyemedım boyle bise yazdı sımdı tel açılmıyor :S
    Download Start Ch[0] 
    Bcmboot 56.1KB OK[0.2s]
    Boot2 184.8KB OK[0.5s]
    Patch_dsp 16.5KB OK[0.2s]
    Sysparm_dep 6.2KB OK[0.2s]
    Sysparm_ind 80.2KB OK[0.3s]
    Wait reset !!
    Serial port detect error!
  • Beyler ben S5230'a oyun atmaya çalışıyorum ama "DESTEKLENMEYEN DOSYA TÜRÜ" diyor böyle bişi buldum ama olmuyor..

DESTEKLENMEYEN DOSYA TÜRÜ HATASI
    Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
    Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
    Yenı Bir Menu Açılacak
    4'e Basıyoruz 4 Internals
    *#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
    Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
    Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
    Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
    Sonra 10'a Basıyoruz (10 CreateAxDat File)
    Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz..

"Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz" diyor ama denedim bişi çıkmadı ??

S523GPMJB1 [ Şubat 2010] yükledim sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 25 Şubat 2011; 18:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperadem54

abi ben bunu yukleyemedım boyle bise yazdı sımdı tel açılmıyor :S
    Download Start Ch[0] 
    Bcmboot 56.1KB OK[0.2s]
    Boot2 184.8KB OK[0.5s]
    Wait reset !!

Aynen bendede buna benzer bir sorun çıktı ve telefonum şu anda açılmıyor.. ne yapmamız egrekiyor..!!!???

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanboztepe

quote:

Orijinalden alıntı: alperadem54

abi ben bunu yukleyemedım boyle bise yazdı sımdı tel açılmıyor :S
    Download Start Ch[0] 
    Bcmboot 56.1KB OK[0.2s]
    Boot2 184.8KB OK[0.5s]
    Wait reset !!

Aynen bendede buna benzer bir sorun çıktı ve telefonum şu anda açılmıyor.. ne yapmamız egrekiyor..!!!???

Bilgisayarın başından kalkıyoruz mutfağa doğru yol alıyoruz buzdolabından soğuk bir su içiyoruz.
    Şaka şaka servise yollarsanız düzeltirler sizin yapabileceğiniz bişey kalmamış artık.

• Merhaba arkadaşlar ben samsun star wifi s5233w var,wifi üzerinden youtube açılıyor ama video ya bağlanamıyor,oynatmıyor,bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim,saygılar
  • ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıcı>vod ayarları ordan wifiyi seçin.
  • Merhaba adaşım denedim valla bir çok kez olmadı,siz izleyebilıyormusunuz wifiden?acaba yazılımından güncelinden olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_emre -- 15 Mayıs 2011; 12:55:11 >
  • beyler s5230 var bende hangi versiyonu yüklediysem yükleyim ş-ğ-ı çıkmıyor bana gelen mesajlarda..bi ayar mı var yoksa versiyon mu düzeltmem lazım..
  • Orjinal versiyonda türkçe karakterler çıkar senin versiyonların hiçbirinde çıkmaması gayet normal
    quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler s5230 var bende hangi versiyonu yüklediysem yükleyim ş-ğ-ı çıkmıyor bana gelen mesajlarda..bi ayar mı var yoksa versiyon mu düzeltmem lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Orjinal versiyonda türkçe karakterler çıkar senin versiyonların hiçbirinde çıkmaması gayet normal
    quote:

beyler s5230 var bende hangi versiyonu yüklediysem yükleyim ş-ğ-ı çıkmıyor bana gelen mesajlarda..bi ayar mı var yoksa versiyon mu düzeltmem lazım..

peki hocam orijinal versiyon hangisi ??
  • İnternette bulabileceğin sekmesiz versiyon VIE7
  • quote:

İnternette bulabileceğin sekmesiz versiyon VIE7

hocam anlamadım desem kızarmısın

• quote:

quote:

Yani nete düşen tek orjinal versiyon VIE7 sürümüdür.Bu sürümde TR'ye gelen ilk starlara ait sürümdür.Sekmesiz ve yavaş bir firmwaredir ama TR karakter sorunu da yoktur.
  • quote:

quote:

quote:

Yani nete düşen tek orjinal versiyon VIE7 sürümüdür.Bu sürümde TR'ye gelen ilk starlara ait sürümdür.Sekmesiz ve yavaş bir firmwaredir ama TR karakter sorunu da yoktur.

eyvallah hocam bu sürümü nerde bulurum..nette baktım bulamadım..

• arkadşlar o kdr kafm karştıki anlatm şimsi sonuç olark bana türkçe olan çift sekmeli olan ve eskisindn hızlı olan bi firmware lazım java uygulama faln sorun değil yardm edersnz çok memnun olcm şimdiden teşkkürler.
  • merhaba arkadaşlar samsung star GT5230 telefonu açınca direk ekrana DOWNLOAD yazısı çıkıyor kalıyor bu nedir bilen varmı ve nasıl düzelir bunun hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

• Arkadaşlar ben telefonu nisan 2011'de aldım,fakat şuan telefon çok ağır çalışıyor widgetler falan deli ediyor beni.Firmware numarası S5233WJVJF2

Buna ait güncelleme var mı yoksa önerebileceğiniz hızlı bir firmware var mı?
  • Selam arkadaşlar online olan ve bu işten anlayan biri var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.