S5230XFIF2 bu versıyonu deneyen varmı aranızda neyse ben bı deneyım sanırım eskı bır versıyon
denedim ben bızım orjınal surume benzıyor menu de sekme yok ancak uygulama yuklenebılıyor
uygulama yuklenebılıyor derken anlamadım kotu bır durum mu?
Hanı herkesın sıkayet ettıgı jar dosyaları desteklenmeyen bıcım hatası almıyorsun.Yanı jar dosyaları yuklenebılıyor
ok tesekkurler
xx serilerin hepsindfe Türkçe dil destegi mevcut bazı arkadaşlar olmadıgını söylemiş yanılıyorlar. Diger bir konu eski versyona dönmek isteyen arkadaşlar farkında degil ama kullandıkları versyonlar hepsi eski ve içinde bir çok hatalar var. Yeni versyonlar boşuna çıkmıyor bir çok faydası var ve kullanlar bariz şekilde hız farkını ve hataların gittigini göreceklerdir
evet bir sürü yeni şey eklenmiş daha hızlı ama desteklenmeyen dosya türü hatası alıyorum eskiden istediğim uygulamayı yüklüyordum ama daha yüklenmiyor bunun bir çözümü yokmu yoksa eski sürüme geçelim daha iyi sözlük, oyun, msn vs. kullanamıyorum artık kötü oldu bu
kulangınız msn programını banada yolarmısınız bende deniyeyim bulamadım ben
bunu kullanıyordum ve gayet güzel çalışıyordu sorun birtek bunda değil bütün java programlarda ve oyunlarda yokmu çözümü?eğer yoksa eski sürüme nasıl dönebilirim?
LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar bende star aldımda. telefonumun sürümü çok eski sanırım. en yeni sürüm hangısıdır_ nerden bulabılırım? ingilizce olsada sorun değil. ayrıca nası yukluyebilirim. bu konuyla ayrıntılı bilgi vermenız mumkunmudur? mail adresim :
S5230XFIF2 bu versıyonu deneyen varmı aranızda neyse ben bı deneyım sanırım eskı bır versıyon
denedim ben bızım orjınal surume benzıyor menu de sekme yok ancak uygulama yuklenebılıyor
uygulama yuklenebılıyor derken anlamadım kotu bır durum mu?
Hanı herkesın sıkayet ettıgı jar dosyaları desteklenmeyen bıcım hatası almıyorsun.Yanı jar dosyaları yuklenebılıyor
bu versiyondada bır kac uygulamada hata verdi
arkadaşlar java uygulamaların yüklendiği sorunsuz bir versiyon dermisiniz ingilizce olması sorun değil
Arkadaşlar ben i8910 hd kullanıcısıyım. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bu yeni yayınlanan fw telefonlarınızda ciddi olarak neleri değiştirdi. Ne yenilikler ya da düzeltmeler yaptı? Samsung'un fw güncelleme mantığını merak ettiğim için soruyorum
telefonda hızlanma oldu yeni bir menü daha eklemişler çok hoşuma gitti ama oyun ve programlar çalışmıyor desteklenmeyen dosya türü diyor bunu dışında güzel .birde java uygulamaların yüklendiği sorunsuz bir versiyon dermisiniz ingilizce olması sorun değil
Az önce firmware güncellemesini yaptım. Yanılmıyorsam önce CEIF5 yükledim, daha sonrada XXIF3 yükledim. XXIF3 kesinlikle CEIF5'ten daha hızlı. Açılışta bile bariz fark var. Şu an rehberi telefona kaydediyorum, bitince biraz kurcalayalım bakalım neler var değişen...
sendemi o sürümü yükledin yeni java oyun veya program at bakalım sende çalışıcakmı
quote:
Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks
sendemi o sürümü yükledin yeni java oyun veya program at bakalım sende çalışıcakmı
Hayır dostum çalışmıyor. Desteklenmeyen dosya biçimi diye hata veriyor...
evet ya bendede hata varacaba hangi versiyonda bu sorun yok ingilizce olması sorun değil hangisi acaba en iyisi bilen varsa söyleyebilirmi lütfen
S5230XXIG2_PL ve S5230CEIF5 versıyonu denedım tr ama java calısmıyor ve tabıkı konusma sırasında ses kaydı yok...
En güncel sürüm S5230XEIG4 versyonur arkadaşım inglizcedir ve bende bu versyondan çok memnun kalmıştım ingilizcem olmadıgı halde sorunsuz kullanıyordum tekrardan o versyona geçmeyi düşünüyorum istersen dene bir belki java hatası düzeleblir çünkü xx seri ile xe seri biraz farklı ;)
quote:
Orijinalden alıntı: sweet81
S5230XXIG2_PL ve S5230CEIF5 versıyonu denedım tr ama java calısmıyor ve tabıkı konusma sırasında ses kaydı yok...
sanırım türkçelerde çalışmıyor bu java meselesi ingilizce olarak iyi bir versiyon varmı önerdiğiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks
quote:
Orijinalden alıntı: sweet81
sanırım türkçelerde çalışmıyor bu java meselesi ingilizce olarak iyi bir versiyon varmı önerdiğiniz?
Arkadasım ingilizce olanlarda en ıyısı S5230XEIG4 bu.Oncekı mesajlara bakrsan anlarsın ama java yuklenıyormu onu bılmıyorum.Deneyen arakadaslara bır sor bence
peki o zaman arkadaşlar S5230XEIG4 versiyonunu yükleyenler herhangi bir sorun varmı?java uygulamalar çalışıyormu?