Şimdi Ara

)))))>Samsung s5230 / Star Firmware Güncelleme<((((( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
141.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence en iyisi Samsung un kendi orjinal güncel sürümünü beklemek olucaktır.Hem yurtdışındaki star modelleri farklı bizimkiler farklı arkadaşlar o yüzden belkide farklılık olsun diye java,ses kaydı olaylarında sorun çıkarabiliyor.
  • Bu gün media-mark'da bizim telefona baktım beyaz renkli olana hemen versyon numarasına baktım AJIG2 yazıyordu yeni satılanların versyonları güncel çift sekmeliydi ve gayet hızlıydı fiyatıda ucuzlamış
  • Bugün nette gezerken S5233SDXID6 diye birşey buldum (http://www.mediafire.com/download.php?ozmlzk2zzjc)
    vede S5233ADDIF1 diye de birşey gördüm

acaba bunlar hakkında bir bilgisi olan varmı ?

Birde hiç mobilespeedtest ten samsung starlarınızdan hız testi yaptınızmı ?
    ben yaptığımda turkcell EDGE bağlantısıyla kendi tarayıcısından 8.16 mbs, 418 kpbs
    opera mini proxilerinden 3.48 mbs gibi (sanki biraz fazla =) rakamlar gördümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlione07

Bugün nette gezerken S5233SDXID6 diye birşey buldum (http://www.mediafire.com/download.php?ozmlzk2zzjc)
    vede S5233ADDIF1 diye de birşey gördüm

acaba bunlar hakkında bir bilgisi olan varmı ?

Birde hiç mobilespeedtest ten samsung starlarınızdan hız testi yaptınızmı ?
    ben yaptığımda turkcell EDGE bağlantısıyla kendi tarayıcısından 8.16 mbs, 418 kpbs
    opera mini proxilerinden 3.48 mbs gibi (sanki biraz fazla =) rakamlar gördümde

Evet hocam simdi S5233SDXID6 yı yükledim sonuç pozitif telefon eski haline dönüyo sekmeli menü kalkıyo fakat türkçe menü ve ses kaydı yok java olayını denemeye vaktim yok çıkmak zorundayım.deneyen olursa sonucu mutlaka yasın...

• gerçi sekmeli menü,türkçe desteği vede ses kaydının olmaması pek de pozitif bi sonuç gibi durmuyor ama
    şu birkaç günde s5233 ile başlayan firmwareleri bulmaya çalışacağım.Ah bide orjinalini bulabilsek

ama önce şu orlondan kılıf projemi Samsung Star ana başlığında yayınlayayım

http://forum.donanimhaber.com/m_32145225/mpage_37/key_//tm.htm#33592892

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlione07 -- 8 Ağustos 2009; 22:34:27 >

• valla benim star firmware manyağı oldu S5230XFIF2 sürümü anlamsız şebeke hataları verince S5230XXIG2'ye geçiş yaptım..bir sorun yok java yüklenememesi dışında..
    ne yapalım artık bekleyeceğiz java için..yada biri başka bir şekilde çözüm bulacak java olayına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

valla benim star firmware manyağı oldu S5230XFIF2 sürümü anlamsız şebeke hataları verince S5230XXIG2'ye geçiş yaptım..bir sorun yok java yüklenememesi dışında..
    ne yapalım artık bekleyeceğiz java için..yada biri başka bir şekilde çözüm bulacak java olayına..

ewet aynen benımkıde firmware manyagı oldu oyle versıyonlarla karsılastım kı arama yapmıyordu S5230XXIG2 devam su an orjınal versıyonu beklıyorum
  • güncelliyeli yaklaşık 1 hafta oldu ve bugünden itibaren telefon geç tepki vermeye başladı arama geldiğinde falan yes tuşuna basıyorum ama iki saniye sonra konuşmaya başlayabiliyorum

güncellediğime bin pişman oldum açıkcası
  • yok mu yenı bır haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

yok mu yenı bır haber

Olsa bişeyler koyacam haber verecem de.Yeni firmware dusmuyor pıyasaya.Birileri de para ile satıyor.Ya su satanlardan bırı satın alıpta paylasmıyormu onuda anlamadım ama :D
  • 30 tl veripte eski sürüme kesinlikle dönmem ve g4 versyonu tek kelime ile mükemmel
  • merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.ben sürüm güncellemesi falan yapmadım.okuduğum mesajlarınızda genel sorun java yükleyememe.
    ben s5233 ten önce e840 kullanıyordum.java yüklemesi yapamamıştım.java uydulamasını başlatmak için bir kod girmiştim.kodu girdikten sonra "uygulama başladı" diye yazı geldi ve javalar yüklenmeye başladı.
    kod: *#9998*4678255# ben güncelleme yapmadığım için bende sorun yok.o nedenle bu kodu uygulamadaım.uygulamak isteyen arkadaşlarım sonucu yazarlarsa ve olumlu olursa herkes faydalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti7158

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.ben sürüm güncellemesi falan yapmadım.okuduğum mesajlarınızda genel sorun java yükleyememe.
    ben s5233 ten önce e840 kullanıyordum.java yüklemesi yapamamıştım.java uydulamasını başlatmak için bir kod girmiştim.kodu girdikten sonra "uygulama başladı" diye yazı geldi ve javalar yüklenmeye başladı.
    kod: *#9998*4678255# ben güncelleme yapmadığım için bende sorun yok.o nedenle bu kodu uygulamadaım.uygulamak isteyen arkadaşlarım sonucu yazarlarsa ve olumlu olursa herkes faydalanabilir.

bişiye yaramıyor sevgili kardeşim, yinede teşekkürler...
  • VERSİYON YÜKSELTİP JAVA UYGULAMARINI YÜKLEYEMEYENLERE...

arkadaşlar versiyon yükselttikten sonra java uygulamalarını yüleyemez olmuştuk.
    mesela msn programı olan ebuddy'yi bir çoğumuz kullanıyoruz.ve versiyomu yükselttikten
    sonra tekrar kuramadık.çünkü jar ve jad dosyaları star tarafından tanınmaz olmuştu.
    bunun bir çözümünü bu gün muldum.nasıl mı?

şimdi versiyon yükseltenlerin nasıl ebuddy'yi nasıl yükleyebileceğiniz anlatacam.

önce tarayıcıdan m.ebuddy.com adresine giriş yapıp dowload bölümünü buluyoruz.
    daha sonra cihaz markası olarak samsung'u model olarak star olmadığı için sgt s8300'ı seçiyoruz
    (neden mi sgt s8300 bilmiyorum sadece model yakınlığı olduğu için seçtim ve oldu)
    indirilmesi için onay veriyoruz ve işte uygulamalara yüklendi bile.

daha denemedim ama yüklemek istediğimiz java uygulamalarını tarayıcı üzerinden indirip kurarsak tüm java uygulamalarını yükleyebileceğiz galiba.

• Aynı nokia işine döndü bu direk atınca okumaz oluyor ama tarayıcıdan felan indirince okuyor ilginç.Okumuyor diyen arkadaşlar acaba samsung un pc suite ile atmayı denedilermi acaba ben bakmadım ama öyle bi seçenek varmı?
  • telefon öyle bi yavaşladıki anlatamam tuş kilidininin açılması 5 saniye sürüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

telefon öyle bi yavaşladıki anlatamam tuş kilidininin açılması 5 saniye sürüyo

g4 versyonuna geç hiç sorun kalmaz versyon sorunludur ben uzun zamndır kullanıyorum yavaşlama yok birde 8 gb hafıza taktım yani
  • ben S5230XEIG6 versiyonunu şimdi yükledim herhangi bir problem yok java yüklenebiliyor türkçe değil tabi
    http://www.mega-upload.com/?d=EHRC5AMN

- işaretini kaldırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraKule06 -- 14 Ağustos 2009; 13:03:08 >
  • java olayını liteftp ile hallettim,hiçbir sorun kalmadı birtek yüklenen uygulamaların adını değiştirmemek gerekiyor o kadar..
  • bu zamana kadar orjınal versıyonunn net e dusmemesı ılgınc gercekten
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.