Ben Bu Sitede YayınLanan Firmware'Lerden Birini YükLemeye ÇaLıştım. Ama YükLerken Port Search'u TıkLadıktan Sonra BRCM123 <-- Bunda DownLoad Diyoruzya Ben Bundayken TıkLayınca SeriaL Port Open Error Hatası ALdım.Yani Sürüm YükLeyemiyorm.Kötüsü O Zaman ÇayLak oLduğum İçin YanLış Yöntem Denedm Sanıyordm ve Bnde Doğru Sandığım Yöntemi Denedm Kendi Kendi Bir Baktım Üstüne YükLemişim. O da Yabancı Sürümdü Şebeke ProbLemi oLan Bir Sürümmüş TeLefon Artık GörüşmeLere Kapanmıştı. Şimdi İçindeki Sürümü SiLip Başka Bir Sürüm Nasıl YükleyebiLirim ve Bunu Yaparken BRCM123 Ten Yapıcaksak SeriaL Open Port Error Hatasını NasıL ÇözebiLirm Şimdiden Çok TeşekkürLer =)
bu olay tamamen pc ve telefon arasındaki bağlantı hatasını göstermektedir... sen googleden pc stüdio ve samsung tel driver yazıp setuplarıı yükle sonrada pc'yi yeniden başlat..pc başlarken,sen telefona gel tel ayarlarından pc bağlantısını pc stüdio yap sonra bataryayı çıkar sonra sim kartını vs kartları çıkar...sonra ses kısma tuşu+kamera tuşu+tel açma(meşgule atma tuşu) na bas... ilk önce port scan de hata düzelecek