Şimdi Ara

Samsung S5233W Firmware ve Diğer Uygulamalar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
96.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşım teşekkür ederim paylasımların icin bende samsung star wifi 5233 modeli vardır,yotube acılıyor,normalde izleniyor,ama wireles,wifi ile baglandigımda youtube video oynatmıyor,ortam baglandı diyor oynatmıyor bunun çôzümûnü biliyormusun?yazarsanız sevinirim saygılar.
  • ne yazık ki bende de aynı sorun ve çözmüş değilim.
  • yanlız linkler çakılmıyo neden yenilenmesi lazım acıl.
  • konu ölmüş gömeni yok
  • konu ölmüş gömeni yok
  • Çağdaş kardeş ben *#5239870*# bu şifreyle girdim.Kabul etti sonra 4 internals bölümüne geçtim sonra bana MASTER KEY dedi.Peki sesi açmak için İnternalsamı gireceğim ? Ben internalsa girdim MASTER KEY DEDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirac51

Çağdaş kardeş ben *#5239870*# bu şifreyle girdim.Kabul etti sonra 4 internals bölümüne geçtim sonra bana MASTER KEY dedi.Peki sesi açmak için İnternalsamı gireceğim ? Ben internalsa girdim MASTER KEY DEDİ.

o da bu işte. : *#9072641*#
  • Ses yükseltme için bir kod daha : *#197328640#
  • Denedim master keyi kabul etmiyor.
  • Masterkey değil ben tam olarak bilmiyorum.Oporotor key diyor:S Onu bulamadım ben:S
  • Çağdaş kardeş Oporotor key veya master keyi bulabilirsen daha doğrusu her ikisinide bulmaya çalışabilirsen sevinirim tşk.
  • tmm. araştırıyorum.
  • Tşk araştırdığın için.
  • Çağdaş kardeş hani bu şifre istiyor ya.Mesela şifre kırma programı falan gibi bişeyler yok mu ? Arkadaşın teli öle giriyor şifre olmadan? Nasıl yapıyorlar anlamadım ki:S
  • Çağdaş kardeş daha bulamadın mı ses yükseltmeyi ?
  • Hocam benim telefonda da olmadigini gordum. Baska ariorum bulamadim bi turlu.
  • Valla çağdaş kardeş öle bir telefon almışimki bende bir türlü hiç bir kod bulunmuyo:S
  • evet ya. çok sıkıcı bir telefon halini aldı.
  • Valla bende n73 varda onların modası geçti diye gt5233 aldım.Geçen n73 e hafıza kartı alacaktım dedilerki onunmodası geçti artık.Hafıza kartını zor bulursunuz dedi:S Birtek hafıza kartı sorunum var.İşte o hafıza kartını alıcam ve 5233tvden kurtulcam:S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.