Merhaba arkadaşım teşekkür ederim paylasımların icin bende samsung star wifi 5233 modeli vardır,yotube acılıyor,normalde izleniyor,ama wireles,wifi ile baglandigımda youtube video oynatmıyor,ortam baglandı diyor oynatmıyor bunun çôzümûnü biliyormusun?yazarsanız sevinirim saygılar.
ne yazık ki bende de aynı sorun ve çözmüş değilim.
yanlız linkler çakılmıyo neden yenilenmesi lazım acıl.
konu ölmüş gömeni yok
konu ölmüş gömeni yok
Çağdaş kardeş ben *#5239870*# bu şifreyle girdim.Kabul etti sonra 4 internals bölümüne geçtim sonra bana MASTER KEY dedi.Peki sesi açmak için İnternalsamı gireceğim ? Ben internalsa girdim MASTER KEY DEDİ.
quote:
Orijinalden alıntı: Mirac51
Çağdaş kardeş ben *#5239870*# bu şifreyle girdim.Kabul etti sonra 4 internals bölümüne geçtim sonra bana MASTER KEY dedi.Peki sesi açmak için İnternalsamı gireceğim ? Ben internalsa girdim MASTER KEY DEDİ.
o da bu işte. : *#9072641*#
Ses yükseltme için bir kod daha : *#197328640#
Denedim master keyi kabul etmiyor.
Masterkey değil ben tam olarak bilmiyorum.Oporotor key diyor:S Onu bulamadım ben:S
Çağdaş kardeş Oporotor key veya master keyi bulabilirsen daha doğrusu her ikisinide bulmaya çalışabilirsen sevinirim tşk.
tmm. araştırıyorum.
Tşk araştırdığın için.
Çağdaş kardeş hani bu şifre istiyor ya.Mesela şifre kırma programı falan gibi bişeyler yok mu ? Arkadaşın teli öle giriyor şifre olmadan? Nasıl yapıyorlar anlamadım ki:S
Çağdaş kardeş daha bulamadın mı ses yükseltmeyi ?
Hocam benim telefonda da olmadigini gordum. Baska ariorum bulamadim bi turlu.
Valla çağdaş kardeş öle bir telefon almışimki bende bir türlü hiç bir kod bulunmuyo:S
evet ya. çok sıkıcı bir telefon halini aldı.
Valla bende n73 varda onların modası geçti diye gt5233 aldım.Geçen n73 e hafıza kartı alacaktım dedilerki onunmodası geçti artık.Hafıza kartını zor bulursunuz dedi:S Birtek hafıza kartı sorunum var.İşte o hafıza kartını alıcam ve 5233tvden kurtulcam:S