Şimdi Ara

Samsung S5233W Firmware ve Diğer Uygulamalar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
96.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım teşekkürler..
    Bu arada grubumuza herkesi bekleriz imzamdan ulaşabilirsiniz.
  • Çağdaş kardeş hala cevap yok galiba ? Araştıramadın mı? Bulamadın mı ?
  • ?
  • Hocam bu firmware updateyi daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ya pek bir şey anlamadım
  • samsung s5233w için sim şifresi var mı acaba? aramadım taramadığım yerli yabancı site kalmadı. ya yok nette sim şifresi ya da benim gözümden kaçtı. yardımcı olursunuz minnettar kalırım...
  • ŞifRe : sessizcocuk

demissin fakat hic birisine uymuyor ssmartled ve pacth sıfrelerı ne rar sıfrelerı
  • Arkadaşlar ben telefonu nisan 2011'de aldım,fakat şuan telefon çok ağır çalışıyor widgetler falan deli ediyor beni.Firmware numarası S5233WJVJF2

Buna ait güncelleme var mı yoksa önerebileceğiniz hızlı bir firmware var mı?
  • Ben bişey sorucam benim firmware değiştirmeden önceki yazılımın kodu S5233W+JV+JF idi ancak mod yaptım sonra moddan sıkıldım ve orjinal firmware'i yükleyip kurdum ama bu firmwarede dikkati mi çeken garib şeyler vardı örneğin:alarmdaki günlerin hepsi trkçe iken cumartesi SAT diye gösterilmiş ve bazı yerler de önceki firmware'e göre kalın yazılmış sonradan *#6984125*# yaptım ve yazılım kodu S5233W+JV+IG idi ben bu bi önceki yazılıma yani S5233W+JV+JF'ye dönemezmiyim?
  • SAMSUNG S5233 WİFİ SATILIK ORJ. KUTUSU CD Sİ DURUYOR ŞARJ ALETİ USB KABLOSU VAR

SİLİKON KILIF 2 ADETTE KAPAKLI KILFI VAR

RENK BEYAZ DIR.... İLGİLENLER MSJ ATSIN...
  • Beyler indiriyoruzda firmware yi
    nasıl ayarlıoz nasıl oluyor bi yardımcı olurmusunuz herkez merak edioyur olmalı
  • guvenlık kodunu sıfırlamak ıcın format atmak ıstedım (s5233w) ama kodu yazdıktan sonra sıfre ıstıyo?..bunun nedeni nedir yada herkezdemı ıstıyodu .
  • arkadaşlar telefonun tuş kilidini açmak isteyince güvenlik için benden şifre istemesi için gerekli işlemleri nereden yapabilirim...
    Yani tuş kilidinin açılması sırasında telefon kilidi sormasını istiyorum.. Nasıl yapılır acaba
  • corby 2 için en son fw hangisi dostum bana yardımcı olurmusun anlayamadım nette araştırdım ama bi sonuca varamadım ?
  • telefona temayı yükledim telefonu açıyorum ilk ekran geliyor öyle kalıyor telefon açılmıyor ACİL YARDIM
  • Arkadaşlar merhaba..
    S5233 için yer bildirim uygulaması mevcut mudur acaba ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMaP

Arkadaşlar merhaba..

Öncelikle konuyu hortlatıp görmemi sağladığın için çokça minnettarım :)

soruna gelirse telefonda normal olarak gps bulunmamakta ama ayrı bir yazılım mevcutsa o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Orijinalden alıntı: TheMaP

Arkadaşlar merhaba..

Öncelikle konuyu hortlatıp görmemi sağladığın için çokça minnettarım :)

soruna gelirse telefonda normal olarak gps bulunmamakta ama ayrı bir yazılım mevcutsa o ayrı

Samsung'la görüştüm ve olmadığını öğrendim.

Zaten olsa da şaşardım..
  • arkadaşlar bu telefonla youtube tarzı sitelerden video izlemek mümkün mü? yukarıdaki proxy adresini girince değişmedi sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfist

arkadaşlar bu telefonla youtube tarzı sitelerden video izlemek mümkün mü? yukarıdaki proxy adresini girince değişmedi sonuç

hocam bu telefon benim eski telefonum ve telefonun mobil internet indirme hızı malesef video izlemeye yetmiyor. çünkü telefon 100kb bir dosyayı yaklaşık 30 saniyede indiriyor ama wi fi bağlanırsan m.youtube.com dan izleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.