Şimdi Ara

Samsung S5620 MONTE Firmware Update ! Resimli Anlatım Sürekli Güncel !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
145.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

hocam pm attım bakabilir misin

SAMSUNG Kies(kies_win.exe) 2.0.0.11014_49_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorpseGroom -- 4 Mart 2011; 0:20:33 >
  • yorumlarım neden siliniyor bilmiyorum ama samsung monte kies 2.0 ı desteklemiyor 1.5 i yüklemek zorunda
  • zaten kies kullanmıyor burdaki amaç telefonu tanıması bilgisayarın.
  • sağlıklı olmaz kiesin monteye uygun versiyonu inmeli vede kiesin monte için en yeni versiyonu 1.5 tir
  • Kies n yeni versiyonunun s5620 yi tanımamasının mantığı nedir? Kies 1.5 yükledik diyelim. Oradan güncelleme neden yapamıyoruz?

EDIT: Son versiyonu yükledim. q klavye gelmiş ama tabi butonlar küçük olduğundan kullanmak zor.

SamsungAppz gelmiş ama hiçbir anlamı olmayan bir şey. Tıkladığınız zaman sizi Samsung Mobile paralı içerik sitesine gönderiyor. Aynen daha fazla oyun, daha fazla müzik vs... linkleri var ya telefondaki, onun aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 29 Mart 2011; 5:49:34 >
  • fw yüklerken hata werdi bağlantı kestim ama telefon acılmıoyrr lütfen acilll yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Tamam oldu ama kapatıp açınca açılırken telefon resm. ortada ünlem işareti ve pc resmi geliyor ve böyle kalıyor tel pc bağlayınca pilini söküp takıyorum ancak böyle açabiliyorum bunu nasıl çöze bilirim
  • Bnde Samsung S5233w kullanıyorum bana uygun kies we driverl biliyorsanız atabilirmisiniz internetten bir türlü indiremedim
  • hortlatalım konuyu . şimdi arkadaşlar bizim ufaklık telini suya düşürmüş neyse yaptırdık vs vs telefoncu şifre istemişti bilemediğimizden a dan z ye herseyi silip kendince bir yazılım yüklemişti orjinal monte yazılımı değil . telefonu 4 aydır sorunsuz kullanmakta idi ama geçen günlerde dokunmatik sorunu çıktı ana ekranda mesaj butonuna tıklayınca hemen yanındaki rehber tuşuna basmış gibi algılıyor kalibre sorunu var yada sorun daha derin . şimdi bu alete orjinal samsung fw yüklesek sorun gidermi yükleyebilirmiyiz .

teşekkürler şimdiden .
  • tşk ler nasıl çalişyor marak etim
  • Tşk.

Sürekli güncel ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

Arkadaslar burda konu baya iyi anlatilmis bu konu...bendede s5620jtjj2 versiyonu yulu acaba degermi versiyonu update etmeye...??

http://www.****.com/samsung/jtjl2-yatay-ekran-qwerty-2-444930.html
    http://www.****.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

kardeş senin FW en güncel FW yani bunlarla hiç uğraşma eğer yükleyeceksen S5620MFJF1(route66 GPS) - S5620XXJA4(task manager) FW lerini yükleyebilrsin eğer değişiklik istiyosan

iyi günler

senın dediğin S5620XXJA4 indirip kuracam var olan sürüm s5620jtjj2 bu ama arada telefon garip davranıyor mesaj gonderdiğimde gonderildi yazısı oyle ekranda kalıyor telı kapatıp actıgımda düzeliyor ama belirli bir süre sonra yine oyle oluyor ve ben mesaj yazarken ikide bir gelen qwert klavye can sıkıyor yanı telı yan cevırmesende o geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasansabbah123

quote:

quote:

Arkadaslar burda konu baya iyi anlatilmis bu konu...bendede s5620jtjj2 versiyonu yulu acaba degermi versiyonu update etmeye...??

http://www.****.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

kardeş senin FW en güncel FW yani bunlarla hiç uğraşma eğer yükleyeceksen S5620MFJF1(route66 GPS) - S5620XXJA4(task manager) FW lerini yükleyebilrsin eğer değişiklik istiyosan

iyi günler

senın dediğin S5620XXJA4 indirip kuracam var olan sürüm s5620jtjj2 bu ama arada telefon garip davranıyor mesaj gonderdiğimde gonderildi yazısı oyle ekranda kalıyor telı kapatıp actıgımda düzeliyor ama belirli bir süre sonra yine oyle oluyor ve ben mesaj yazarken ikide bir gelen qwert klavye can sıkıyor yanı telı yan cevırmesende o geliyor

hocam s5620JTJL2 diye yeni sürüm çıkmıştı internetten onu indirip kurabilirsin ben monteyi değiştireli 7 ay oldu o yüzden fazla yardımcı olamayacağım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasansabbah123

quote:

quote:

iyi günler

hocam s5620JTJL2 diye yeni sürüm çıkmıştı internetten onu indirip kurabilirsin ben monteyi değiştireli 7 ay oldu o yüzden fazla yardımcı olamayacağım..

anladım ey vallah da zaten yuklu olan surum s5620JTJL2 bu idi ben S5620XXJA4 bunu yukledım telefonuna cılsı falan değişti ama masaüstü resimleri ile kamerada sorun cıktı :) ey vallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GrafikXer

Samsung S5620 MONTE Firmware Update ! Resimli Anlatım Sürekli Güncel !!

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu konuyu araştırıyorum ve deneme yanılma yöntemiyle sorunu hallettim telefona hernekadar box yardımı ile yazılım yükseltmek zorunda kalsamda :) Şimdi sizlere Firmware işleminin nasıl yapılacağını anlatacağım resimli olarak yapılması aslında çok çok basit ama Önemli olarak dikkat etmeniz gereken Bir Husus Var oda seçtiğiniz dosyaların doğru olması ve bağlantının kesilmemesi Güncelleme esnasında bundan sonrası zaten basit

Şuan Kullandığım Sürüm ( S5620XBJC1 -2010 Mart Ayı Sürümü ) Google Maps 3

Önemli Nokta !!

İlk Olarak Ne Yapacağım:
    1) Her şeyi kaydedin.
    2) SIM kartı çıkarın.
    3) Micro SD dışarı atın.

Nelere ihtiyacınız var:
    1) Firmware.
    2) Flash programı. (MultiLoader_V5.62)http://r*a*p*i*d*s*h*a*r*e.com/files/407586631/MultiLoader_V5.62.exe (aradaki ** işaretlerini kaldırın)
    3) Flaş kablosu (Orijinal USB kablosu)
    4) Telefonunuz: S5620.

Hadi başlayın.
    1) Telefonu Fabrika Ayarlarına Alın; Şu kod ile. . (Kodu *2767*3855 #)
    2) Senin firmware Koduna Bak (Check Code * # 1234 #)
    3) Bizim firmware listesini kontrol edin ve istediğiniz bir firmware indirin. (Ben S5620XBJC1 kullanım)http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-s5620.htm
    4) Flaş programı indirin. (Multiloader v5.62!)http://r*a*p*i*d*s*h*a*r*e.com/files/407586631/MultiLoader_V5.62.exe (aradaki ** işaretlerini kaldırın)
    5) Firmware Unrar(rar dan çıkartın).
    6) Program Unrar(rar dan çıkartın).
    7) Into Firmware üç dosyaları görürsünüz. (Bizim BeniOku, CSC ve KOD)
    8) multiloader açın. (Set BRCM2153 tarafından kontrol)
    9) Boot Change tarafından kontrol ayarlayın.
    10) tıklayın çizme ve çizme dosya gidin.
    11) multiloader ayarlama Tüm Download bir kontrol edin.
    12) Amss tıklayın ve dosyayı gidin.
    13) Rsrc1, Rsrc2, Fabrika FS, CSC, SHP SPP ve PFS ile aynı işlemi uygulayın.
    14) seçmek RSRC2 tarafından her zaman DÜŞÜK versiyonu NOT!
    15) NOT kontrol FFS ve PFS aynı bölgede.
    16) USB kablosunu alın.
    17) Telefonunuzu alın.
    18) Download MODE Telefonunuzu koy. (Ses Anahtar Aşağı + Camera + Power On) (Telefonunuzun önce olduğundan emin olun)
    19) Şimdi görüldü olacaktır: DOWNLOAD MODE veya ALL DOWNLOAD veya BOOT değiştirin.
    20) USB kablosunu telefonla pc arasında bağlantı sağlayın(Cihazı Bulmassa pc kies programını kurun daha sonra deneyin)
    21) ilk sürücüleri yüklemek PC edelim.
    22) Multiloader ve Port Search butonunu tıklayın gidin. Bu arada Telfonun ekranında Büyük telefon resmi çıkacak güncellendiğine dair.
    23) 20 saniye bekleyin.
    24) Altta resimdeki gibi portta cihaz görünecektir. Download tıklayabilirsiniz.
    25) Şimdi bir şey yapmayın. (Güncelleme sonra tekrar edilecektir.)
    26) Tebrikler, Kişisel güncelleme % 100
    27) Firmware Kodunuza Bakın ve güncellendiğinden emin olun (Kodu *2767*3855#)
    28) Telefonunuz telefonunuz kendiliğinden yeniden başlayacaktır.
    29) Simcard ve mikro SD kartınızı takınız
    30) Telefonunuz artık son firmware ve% 100 günceldir.
    İlk önce kullanmamız gerekn programlara gelelim;

İlk olarak bilgisayarımıza : MultiLoader_V5.62 programını indiriyoruz (Portable tek tıkla çalışıyor.)

ikinci olarak Telefonumuza uygun olan Firmware sürümünü seçiyoruz ve bilgisayarımıza indiriyoruz.

http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-s5620.htm ( Burada güncellemeler mevcut tr dil desteği ( S5620XBJC1 2010 Mart ayı) Versiyonuna kadar var . Diğer 2 sürümde (Nisan Ve Mayıs) yok dikkatinize! Ama Belirtmem gereken husus var Mayıs Sürümünde menü arka planı değişiyor ve IM adlı porgramın yerine daha farklı Program geliyor ayrıca google Maps 3 versiyonu geliyor. Beraberinde tek sorun işe TR dilinin mevcut olmaması

Alttaki resimde kırmızı işaretli yerleri doğru olarak yapıyoruz.

Güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra cihaz ingilizce olacaktır. Bunun için menu options phone setting langues seçeneğinden tr seçin tamam dır.

Deneyen arkadaşlar Sonuçlarını Paylaşsınlar Bizimle

harbiden beni büyük dertten kurtardın gecenin 2 sinde anca bitti ama saol eline sağlık

• Allah razı olsun, harika olmuş
    Emeğinize Sağlık ...
  • mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar, benim samsung monte var ama benim ona güncelleme atmam gerekiyor siz yazmışsınız ama bn anlamadım bana biri kısa yoldan gösterebilirmi çok ihtiyacım varrr
  • nolcek bu montenin hali
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.