Şimdi Ara

SAMSUNG S7 EDGE ARKA CAMI COK DAYANIKSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 gün önce samsung s7 edge aldim. telefonu siparis ederken case de siparis etmistim ama o henüz gelmedi.
    is yerinde 2 arkadasta ayni telefonda var adamlar ne kilif kullaniyo ne cam koruma folyosu.
    bende onlarin bu rahatligini görünce telefonun dayanikli oldugunu düsündüm ve kilif olmadan kullanmaya basladim.
    bilseydim böyle hassas bi alet oldugunu zaten hiç almazdim.
    daha önce sony xperia z2 kullaniyodum 2 sene boyunca o telefonun basina gelmeyen kalmadi ve tek bi catlak bile yoktu telefonda.
    olayin nasil gerceklestigini yazayim siz karar verin
    ayakabimi baglarken merdiven basamagina koydum. ordan nasil olduysa kaydi ve bir basamak alta düstü sadece bu.
    bir karis mesefeden düstü alti üstü ve elime bi aldim arka cami çatlamisti.

telefonu kilifsiz kullanirsan kirilir felan diyeceksinizde. eger bu telefonu ben 1 metreden veya yarim metreden yere
    düsürsem hiç sesimi cikarmazdim ama bukadar kisa mesafeden düsüpte bu hale gelmesi beni sasirtti.
    zaten ilk elime aldigimda metal oldugunu düsünmüstüm arka tarafinin, böylece cam oldugunuda ögrenmis oldum ;)

bu telefondan olanlara tavsiyem cok güçlü bir kilif alip kullansinlar normal ucuz kiliflarinda bu telefonu hasardan koruyacagini sanmiyorum.

• Binlerce lira verip aldığınız televizyonu yere dusurseniz ne olur? Çoğu firma ℅100 kırılmaz diye satmiyor cunku yedek parcadanda para kazanacak. Ön arka sözde gg4 le korunsada sizin telefon tam uç kisma çarpmış yani hassas bolgeye darbe yayilamadigi için kırılmış cam. Kilif telefonun güzelliğini bozsa da evet kilifsiz kullanmak hemde öyle bi telefonu gerçekten zengin olmak gerekir kasko yaptirsaydiniz keşke ucuz degil o telefonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabin icin tesekkürler. dedigin gibi telefonun cok hassas noktasi üstüne düstügü icin bu hasar meydana gelmis olabilir.
    telefonu online siparis ettigim icin sigorta yaptiramadim. sigortalamak icin telefonla birlikte gsm operatörünün bayisini gitmem gerekiyormus onuda sonradan okuyunca
    ögrenmis oldum. zaten ona bile firsatimiz olmadi.
    neyse saglik olsun. benim amacim bu telefondan almayi düsünen arkadaslari dikkatli olmalari konusunda uyarmak.
    bir telefon kirilinca onu servise yollama gelinceye kadar baska telefon kullanman gerekecek sonra gelince tekrar telefonu kuracan felan bunlar
    biton zaman alan isler .telefonun sahibi ne kadar zengin olsada en azindan bunu düsünür ve telefonunu kirmamaya calisir
    ben zaten bu kadar bi catlak icin telefonu servise yollamam kilif gelince öylece kullanmaya devam edecegim ama suya karsi korumasi olmaycak.
  • trtint T kullanıcısına yanıt
    kardeşim geçmiş olsun. bir arada amiral gemisi telefonlarının boyası soyuluyordu. samsung satış stratejisiyle çok telefon satıyor ama bence telefonları hiç iyi değil. en iyisi servise gönderip sana çıkaracakları ücreti kabul etmen. telefon tamircilerinden uzak dur derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.