Şimdi Ara

Samsung S8500 Tuvalete düşerse.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün samsung s8500 wave telefonumu yanlışlıkla tuvalete düşürdüm.

Parçalara ayrıldı ve ana parça tuvalet deliğine düştü. Ben de hemen elimi sokup aldım ve önce bez ile silip saç kurutma makinesi tuttum telefona. Sonra da kırık pirinç aldım marketten ve pirincin içine koydum yaklaşık 20 saat falan geçti çıkarıp açmaya çalıştım ancak açılmadı.
    Tekrar saç kurutma makinesi ile kuruttum tekrar denedim şarja falan taktım yine açılmadı. Lütfen bu işlerden anlayan arkadaşlarım yardım edin ne yapmalıyım sizce. yatılı okuyorum çalışmazsa telefon baya mağdur olurum lütfen yardım edin...

• Gitti mi yani şimdi telefon, ne yapmalıyım sizce bi bilen yok mu yahu? :(
  • Hic ellemeden pirince koyacaktin. Fön tuttuktan sonra değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon gitti boşuna uğraşma.Aynısı bana gelmişti telefoncuya versen tinere yatıracak ama yinede fayda etmez.
  • Benim 6100 düşmüştü, 5-6 saniye suda kaldı hatta, hat falan çıktı içinden aynı şekil taktım herşeyi peçeteyle temizleyip aslan gibi açıldı, :D
  • Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon kapalı haldeyken düştüyse(bataryada çıktı sanırım düşünce) büyük ihtimal düzelmesi lazım(tabi tam kurumadan bataryayı taktıysan işi zora sokmuşundur)
  • batarya çıktı sonra düştü. Ama telefon düzeldi beyler çok sevindim. Son bi umut pirince koymuştum baktım açıldı 1 saat sonra. Sizce yine de tinere yatırmalı mıyım telefoncuda?
  • Fön makinesi devreleri eritmiş olabilir.
  • devreleri eritse açılmazdı ki ama :D
  • telefonla tuvalette napıyodun len
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.