Şimdi Ara

Samsung S8500 Wave & Samsung i9000 Galaxy ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: r.allen

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: alito

wave ın ekranını cok iyi inceledim merak etme ayrıca badanın ne oldugunuda cok iyi biliyorum ekran ile ilgili birşey söylemedim 2 telefonun dış görünümünden bahsediyorum 2 ekranda super amoled ve büyüklük dışında zaten fark olamaz ama galaxy s deki android bile herşeye yeter 2 telefon arasındaki farkı sadece bir flaşa baglamak mantıklıca seyler degil yani adamlar tutup wave la aynı olan ve hatta flaşı olmayan bir telefonu bütün dünyanın gözü önünde wave dan daha pahalıya satamazlar. bence sen gidip eline bir galaxy s al ve uzun uzun incele belki zamanla bana hak verirsin.

Kuzenimde var galaxy s.Uzun uzun inceledim zaten.Galaxy s e asla kötü demiyorum.Çok iyi bir telefon.AMa kabul et işte.Flaşı olmaması çok önemli bir eksik.Herkes senin gibi yanına foto makinası almaz.1.000 tlden fazla para veriyorsun telefona ama gece foto cekemiyorsun ne kadar kötü bir olay değil mi ? Galaxy s in o fiyatlara satılmasının en büyük sebebi ekranı ve android olması.Eğer ona bada işleti msistemi koysalardı fiyatı 1000 tl ve aşağıda seyrederdi.BUda bir gerçek.Ekranı ile ilgili bişi demedim diyorsun ama yukarıda ki fotonun gerçek olduğunu iddia edip , fake olan fotodan ego tatmin ediyorsun.Yapma gözünü seveyim..

boşver yaa biz elimizdeki makinenin değerini biliyoruz.. androidin çok kronik sorunlarını gördüm bu forumda..(galaxy'de de gördüm)ama arkadaş biri çıkıpta wavede şöle böle oldu denmemiş.. çünkü wave telefon bi sorununa başka bi güzelliğiyle cevap veriyor.. bada işletim sistemi de dahil..galaxy de kullandım i4 te kullandım.ama tercihim wave oldu.nedenleri şu an içinizden geçenlerdir..galaxynin waveden androidten başka geçer yanı yok. bu lafın da arkasındayım.ekranı büyük olmak avantaj derseniz kimse i4 yada wave almaz htc hd2 alır.. vs vs. biz dalgamıza bakalım..

Bana kalırsa Sen biraz palavracısın. Yok Galaxsi kullanmışta yok onu bırakıp hemenİ4 De geçmişmişte sonra onu bırakıpta wawe kulanmışta. Ya bırak Allah aşkına şuraya adam akıllı yararlı bir yorum yapta Millet bilgilerinden faydalansın. Bu saydığın telefonların daha çıkalı ancak 3 ay kadar birşey oldu ve ben İ4 İle Galaxi arasında tam bir hafta araştırma yaptım Ve gittim galaxi tercihim oldu. Sen ne çabuk 3 telefonu aldında kullandın ?

Arkadaşlar Arakadaşımız bir konu açmış ve kısyaslamamaızı istemiş. Ben Bir bir Galax kullanıcısıyım. Bakın bazılarınız Bu telefonun Flaşının olamamsı konusunda şikayet etmiş. Hiç düşündünüzmü Acab koca samsung muazzam özellikle bir telefon çıkarmış ama Fla koymayı hesap ededmemiş ? Varmı böyle birşey acaba neden koymamış ? Bakın arkadaşlar Sansung bu modeli çıkarırken! resim ve video kalitesini tıpkı insanların bir nesneyi nasılda canlı görmesi gibi bir sistem yapabilirğiz diyip ve ve gece çekimlerinde flaşa ihtiyaç duymadan nasıl başarırız demişlerdir.Aktüel dergilerin Bu telefon hakkında geniş açaıklamalar vardır araçtırın. Resim yada video çekerken gece yada karanlıkta flaşa ihtiyaç duymadan onun yerini tuta bilecek sitemin içine atılmış kızıl ötesi teknolojisi vardır ve bu durumda flaş ihtiyacıda görülmüş oldu. Yani flaş olacak olsaydı telefonunda estetiği bozulurdu. Deimya İ4 İle galaxi arasında kalıp tercih yapmam gerekiyor demiştim. Galaxi tercih etmemin sebebi ise İ4'de daha uygun fiyatlı olması ve İ4 gibi tam özelikli olması idi ve üstelik İ 4'de bulutut soru vardır telefonlar arası dosya aktarımı yapman için iki telefonunda aynı olması gerekiyor İ4'de Ama Galaxi'de böyle bir sorun yok üstelik Görüntü kalitesi tartışmasızdır o ayrı bir olay . Ve internet kullanıcıları için vazgeçilmez bir ekranı vardır. Üstelik internette adres aradığınızda 10 saat site adresi yazmya gerek duymuyorsunuz. Erneğin tek tuş ile sesli bir şekilde. ''donanimhaber.com'' diyorsunuz pat direk sizi o siteye atıyor. Bu telefonu özellikleirni buraya yazmakla bitiremem bence Bir araştırın . waweye gelecek olursak Galax'i ile kıyaslanamaz bile paranıza yazık. Galaxi bambaşa bir telefondur.

• wave kullanıcısıyım ama galaxy bu telefonu öttürür arkadaş kim ne derse desin...
  • Bu Wave 1 ekranın parlaklığı görme kolaylığı için Babama almayı düşünüyorum. Biraz geç kaldım sanırım piyasada olmadığı söyleniyor ama nette satış sitelerinde paralel ithalat olarak halen satışta,
    Ben bütçe olarak 700 TL ye kadar para ayırdım.
    Yaşlı insanlar için Hem ekran parlaklığı hemde rakam ların büyüklüğü olarak bu telefon dogru tercihmi sizce. Sizlerin önerileri neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Bu Wave 1 ekranın parlaklığı görme kolaylığı için Babama almayı düşünüyorum. Biraz geç kaldım sanırım piyasada olmadığı söyleniyor ama nette satış sitelerinde paralel ithalat olarak halen satışta,
    Ben bütçe olarak 700 TL ye kadar para ayırdım.
    Yaşlı insanlar için Hem ekran parlaklığı hemde rakam ların büyüklüğü olarak bu telefon dogru tercihmi sizce. Sizlerin önerileri neler?

ben wave 1 tavsiye ederim ekran parlakligini arttirdiginozda disarida gunesli havada bile yazilar net okunuyor
    +
    otobuste vs giderken yanimdakiler mesajimi okuyomus hissine kapiliyorum o derece net ekran icin rahat olsun o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxfb -- 28 Ağustos 2011; 20:17:48 >

• Cevaplarınız için teşekkürler,
    Acaba Ekranı büyük olan 8530 un karakter fontu dahamı büyük olur diye tereddüt ettim ama küçük te olsa fontları aynı olur diye Sanalreyonumdan 650 ye alıyorum, inşallah hayırlı mübarek olur.

tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Cevaplarınız için teşekkürler,
    Acaba Ekranı büyük olan 8530 un karakter fontu dahamı büyük olur diye tereddüt ettim ama küçük te olsa fontları aynı olur diye Sanalreyonumdan 650 ye alıyorum, inşallah hayırlı mübarek olur.

tekrar teşekkürler

onemli degil :)paralel ithalat konusunda bir fikrim yok ama.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.