Şimdi Ara

Samsung S8500 Wave & Samsung i9000 Galaxy ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunlardan birini almak istiyorum ama bazı sorularım var

s8500 de;
    1-bada işletim sistemi olduğu için (Word,Excel ve Navigasyon programı olan İGO yu) bazı istediğim programları çalıştırabilecek mi?
    2-acaba bu telefona android yüklenebilir mi?
    3-Hafızasının 2GB olması ileride bir sorun olur mu benim için?

i9000 de ise;
    1-Kameranın Flası olmayışı beni düşündürüyor
    2-Daha çıkmamış olması

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

Merhaba arkadaşlar

bunlardan birini almak istiyorum ama bazı sorularım var

s8500 de;
    1-bada işletim sistemi olduğu için (Word,Excel ve Navigasyon programı olan İGO yu) bazı istediğim programları çalıştırabilecek mi?
    2-acaba bu telefona android yüklenebilir mi?
    3-Hafızasının 2GB olması ileride bir sorun olur mu benim için?

i9000 de ise;
    1-Kameranın Flası olmayışı beni düşündürüyor
    2-Daha çıkmamış olması

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

s8500
    1-programlar hakkında bilgim yok forumdaki kullanan arkadaşlara danış istersen açıkçası ben badaya güvenmiyorum kısıtlı olacaktır diye düşünüyorum
    2-uğraşılmaz diye zannediyorum bada çünkü androide benziyo zaten
    3-bu işlerden pek anlamam ama sanırsam telefon çalışırken bu hafızayı diil cpu falan kullanır. zaten kutudanda 8gb hafıza kartı çıkıyor diye biliyorum

i9000
    1-açıkçası bugüne hiç bi telefonun flaşı işime yaramadı led olduğu için.çünkü akşamları flaşla çekiyim diyorum nur inmiş gibi çok parlak çekiyor.anca zifiri karanlıkta işine yarıyo bide gece fener olarak kullanabilirsin :) kullanan arkadaşlar olabilir ben çekmeyi bilmiyorda olabilirim. (ama 720p video çekerken işine yarardı orası kesin)
    2-telefon bence bu ay içinde çıkıcaktır.asıl önemli konu s8500 den en az 500 lira daha pahalı olucaktır.

açıkçası ben i9000 de gelince ikisini git incele derim. wave i kullanan arkadaşlar çok övüyor.s8500 forumunu incele.seni tatmin ederse onu al. ama i9000 inde büyük ekranı ve en hızlı android oluşu seni ikna ederse ve 500 lira fazla vermeye razı gelirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 3 Temmuz 2010; 13:46:21 >

• başlığı açmamım sebebi bir nevi kıyaslama olması içindi.

ordaki arkadaşlar umarım bu başlığı görür de yorum yapar.

yorum için teşekkürler.
  • i9000 güzel telf ama ben beklemem onu. Çünkü i9000 4'', çok geniş ve çok uzun bi telf Wave'e kıyasla. Ayrıca çıktığında fiyatı da Wave'den bayağı pahalı olacaktır kanımca.
  • büyük ekran internet kullanımında her zaman avantaj buyrun bide yanyana fotoğrafları sanki ekran daha canlı geldi i9000 de ama ayarlardan olabilir...

http://www.flickr.com/photos/textlad/4754813100/in/photostream/

bunda iphone 4 de yanlarında

http://www.flickr.com/photos/textlad/4754812814/in/photostream/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 3 Temmuz 2010; 14:17:07 >

• kıyaslama olarak;

i9000
    - Büyük ekran
    - Android (fazla olanak)
    - 9.9 mm
    - 8gb yada 16gb dahili hafıza
    - arkası plastik
    - flaş yok
    - kamera için ayrı tuş yok

s8500
    - stabil görünüm
    - led flaş var
    - 10.9mm (digerine göre kalın 1mm )
    - 2gb dahili hafıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 3 Temmuz 2010; 14:33:23 >
  • hocam ben n8 'i bekliycektim wave'i aldım. sonucta baya uzun bi zaman bu telefon bana yeter. yeri gelincede n8'i alırım o zamanda symbian3 oturmuş olur diye düşündüm. ama hiç bi şekilde wave eksik değil fiyatına göre uygun bi telefon. ama galaxy s de gelecek en iyi telefon olarak görüyorum.
  • arkadaşlar BADA işletim sisteminde word, excel çalışıyormu?

Hangi navigasyon programını kullanabiliriz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jet0n

hocam ben n8 'i bekliycektim wave'i aldım. sonucta baya uzun bi zaman bu telefon bana yeter. yeri gelincede n8'i alırım o zamanda symbian3 oturmuş olur diye düşündüm. ama hiç bi şekilde wave eksik değil fiyatına göre uygun bi telefon. ama galaxy s de gelecek en iyi telefon olarak görüyorum.

SİMDİ GALAXİ ÖZELİKLERİ MUHTESEM düzeyde, fakat bu flası neden koymasınız anlamıyorum samsug efendi, madem ben böle büyük bir cihaz tasicaksam herseyiminde ful olmasını isterim sahsen,
    yani kendimce flas olamadıgı icin ben almam bu telefonu.
    led flas diyip gecmeyin inanınki olmadık yerde öle bir lazım oluyorki. benim icin sinek ufaktır ama mide bulandır. özelikleri güzel ama flas olmadıgı ıcın almam:))
  • Bada desteği Android desteğinden daha fazla olacağı için Wave diyorum ben. Symbian isteyen Nokia, Android isteyen Nexus One, Bada isteyen de zaten Samsung alsın. İşletim sistemli telefonlarda bu kural artık kesinleşti. i550w'da Nokia yüzünden az mı çektik, G810 keza öyle. Kendi içerisinde bir program var misal Wave'in ve yine kendi içerisindeki bir pdf dosyasını açtı ancak kendim dosya atıp denemedimi deneyip haber veririm.
  • kendi şahsi düşüncem samsungun bada işletim sistemine vereceği destek belirsiz ancak android işletim sistemi geleceğin en iyi işletim sistemi olarak görülüyor.eğer fotoğraf çekimi çok önemliyse samsung wave den daha iyi telefonlarda var bu konuda.bu 2 telefonun karşılaştırılmasında samsung galaxy s i tercih ederdim ben.
  • Standart kullanıcılar Wave tercih etmeli, telefonda uygulamalar ile iş yapmak isteyen hafızaya önem verenler Galaxy S kullanmalıdır.
  • ekran büyüklüğü ve flaş dışında 9000 den farkı yok wave in. Yani çok yakında birileri buna özel android rom çıkartırsa hiç şaşırmam...
  • bence 9000 daha güzel.ekranı internet kullanımı çok daha iyi .Android işletim sistemi de genç ve çıkışta.
  • Sizce Hangisi???????????????????????????????

Samsung S8500 Wave & Samsung i9000 Galaxy ?
  • wave
  • sürekli girip inceliyorum bende yorum yazayım galaxy s bekliyorum ama sanki galaxy s yalan oldu bize (yurtdışında adamlar aylardır kullanıyor )birde yurtdışında 1000tl ye satılan telefonu 1500 tl ye kakalıyacaklar bize geçen doğubank a gidip ikisinide inceledim nette gezinmek galaxys ile büyük bir ayrıcalık olucak ama şuda var galaxys iphone çakması ucuz çin malı telefonlar gibi duruyor wave in kendine has bir şekli var
  • Galaxy S kesinlikle ıphone çakması değil.Kendine has bir telefon.Sonuçta wavede iyi telefon amagalaxy android sistemi kullanıyor ve waveden çok hızlı.Bende yaklaşık 260 civarı uygulama yüklü olmasına rağmen telefon stabil çalışıyor.Bir kez androıd sistem kullanırsanız bir daha bırakamıyorsunuz buna emin olun.Evet kabul etmek gerekirki malzeme kalitesi çok iyi değil ve flaşı yok.Ama inanın kullanmaya başlayınca bir süre sonra bunları görmüyorsunuz bile.Şöyle söyleyeyim ben galaxy s aldığımdan beri ne ps3 ne de pcyi pek açmıyorum.

Ayrıca bu telefonu alacak arkadaşlara şunu öneriyorum.Yasal 2.2. firmware çıkmadan kesinlikle güncellenme yapmayın.Emin olun hiç farkı yok 2.1 olarak kullanınçok daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: the_Narrator

sürekli girip inceliyorum bende yorum yazayım galaxy s bekliyorum ama sanki galaxy s yalan oldu bize (yurtdışında adamlar aylardır kullanıyor )birde yurtdışında 1000tl ye satılan telefonu 1500 tl ye kakalıyacaklar bize geçen doğubank a gidip ikisinide inceledim nette gezinmek galaxys ile büyük bir ayrıcalık olucak ama şuda var galaxys iphone çakması ucuz çin malı telefonlar gibi duruyor wave in kendine has bir şekli var

• quote:

Orijinalden alıntı: kean0025

quote:

Orijinalden alıntı: jet0n

hocam ben n8 'i bekliycektim wave'i aldım. sonucta baya uzun bi zaman bu telefon bana yeter. yeri gelincede n8'i alırım o zamanda symbian3 oturmuş olur diye düşündüm. ama hiç bi şekilde wave eksik değil fiyatına göre uygun bi telefon. ama galaxy s de gelecek en iyi telefon olarak görüyorum.

SİMDİ GALAXİ ÖZELİKLERİ MUHTESEM düzeyde, fakat bu flası neden koymasınız anlamıyorum samsug efendi, madem ben böle büyük bir cihaz tasicaksam herseyiminde ful olmasını isterim sahsen,
    yani kendimce flas olamadıgı icin ben almam bu telefonu.
    led flas diyip gecmeyin inanınki olmadık yerde öle bir lazım oluyorki. benim icin sinek ufaktır ama mide bulandır. özelikleri güzel ama flas olmadıgı ıcın almam:))

iphone 3gs'i niye millet kapış kapış aldı flaşı olmamasına rağmen.

• flaş olması iidir..
    isveç çakısı gibi oluyo o zaman..
    flaş el feneri olarak harika bi + oluyo...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.