Şimdi Ara

Samsung S9 Plus 64gb 3799tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
4.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ekşi sözlük
    apple türkiye'nin bana dava açması
    https://eksisozluk.com/apple-turkiyenin-bana-dava-acmasi--5632889

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Hocam nasıl 4000 altında oldu 4200 2 tabletle oldu oda 100 tane satıldı o şekilde onuda yapan amazon değil.

Alıntıları Göster
    100 tane değil son dakikaya kadar alabiliyordun bende çekle düşüyordu 2 tablet ile de değil tek tabletle alınıyordu aynı model olduğuna emin misin? Tabletleri çıkarırsan yani sıfır tableti satarsan 4000 altına düşer. Amazon değil ama satıldı piyasada genel değerlendirmek lazım hocam tek bir siteye bakıp değerlendirmek bilinçli tüketici için doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzz123

100 tane değil son dakikaya kadar alabiliyordun bende çekle düşüyordu 2 tablet ile de değil tek tabletle alınıyordu aynı model olduğuna emin misin? Tabletleri çıkarırsan yani sıfır tableti satarsan 4000 altına düşer. Amazon değil ama satıldı piyasada genel değerlendirmek lazım hocam tek bir siteye bakıp değerlendirmek bilinçli tüketici için doğru değil.

Alıntıları Göster
    Hocam cek adeti azdı vardıda çeki alıp kullanmayanlar ve alabilen sayısının azlığından ötürü onu değerlendirirlerse seneye alırlar yeni model çıkınca

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    attığın linki bir önce oku be dostum.Adamlar tamir etmeyiz dememişler müşteri tamiri reddetmiş.

burdaki olayda ise şahıs whatsapp kullandığı için cihazında amoled yanığı oluşmuş ve garanti dışı bırakılmış.
    ekşi sözlük
    whatsapp ile garantiden çıkan samsung rezaleti - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/whatsapp-ile-garantiden-cikan-samsung-rezaleti--5860392?a=popular

marka fanboyu olmadan önce bir araştırın.Ben marka fanboyu olsam gidip samsung almazdım değil mi?Ancak s7 edge,s8,s8+ ve sonrasında çokça baş gösteren amoled yanığı konusunda samsung türkiye müşterilerini mağdur etmektedir.Ben de bu mağdurlardan biri olmamak istediğimi dile getirdim olmak istiyorsanız buyrun alın.

Ha bak bu da dün açılmış arka arkaya iki gün aynı problemden dolayı cihazlar garanti dışı bırakılmış.
    ekşi sözlük
    28 kasım 2018 samsung türkiye servis rezaleti
    https://eksisozluk.com/28-kasim-2018-samsung-turkiye-servis-rezaleti--5859751?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 29 Kasım 2018; 19:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Hocam cek adeti azdı vardıda çeki alıp kullanmayanlar ve alabilen sayısının azlığından ötürü onu değerlendirirlerse seneye alırlar yeni model çıkınca

Alıntıları Göster
    Çekler her gün 9:00 ve 18:00'da yenileniyordu hocam. Seneye evet değerlendirilmeli ben piyasada çok araştırdım ve daha düşük fiyata satıldığını görmedim. Bu kadar düşük fiyata satıldığını görünce insanın önüne daha yüksek fiyatlar çıkınca ister istemez sorguluyor. Bir de bu indirimlerin black friday sonrası olması düşündürücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasamak5656

attığın linki bir önce oku be dostum.Adamlar tamir etmeyiz dememişler müşteri tamiri reddetmiş.

burdaki olayda ise şahıs whatsapp kullandığı için cihazında amoled yanığı oluşmuş ve garanti dışı bırakılmış.
    https://eksisozluk.com/whatsapp-ile-garantiden-cikan-samsung-rezaleti--5860392?a=popular

marka fanboyu olmadan önce bir araştırın.Ben marka fanboyu olsam gidip samsung almazdım değil mi?Ancak s7 edge,s8,s8+ ve sonrasında çokça baş gösteren amoled yanığı konusunda samsung türkiye müşterilerini mağdur etmektedir.Ben de bu mağdurlardan biri olmamak istediğimi dile getirdim olmak istiyorsanız buyrun alın.

Ha bak bu da dün açılmış arka arkaya iki gün aynı problemden dolayı cihazlar garanti dışı bırakılmış.
    https://eksisozluk.com/28-kasim-2018-samsung-turkiye-servis-rezaleti--5859751?
    Hocam ben bu işi yapıyorum apple servisi ne iftiralar ne sallıyor bir bilsen telefonlarda sorun yok açılma yok tamir yok pil değişimi için gidiyor. Appledan gelen cvp şu yetkisiz erişim. Halbuki kendi kaldırıyor kasayı ekranı. Hadi ıspatla. Defalarca sıvı olmayan telefon gönderdik sıvı teması dediler saysay bitmez apple samsung marka ayrımı yapmaya gerek yok burası türkiye..

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Küçük düşünüyorsun , bu düşüş suni sırf seçim kazanılsın diye seçime kadar baskı olucak ee sonra? Para bitti mi nolucak? Faizden parasını çeken yabancıya borcu nasıl ödüyecekler?
    Dx aynı , cds yükseliyor , 2019da ekonominin daralacağı belli işsizlik daha da çok artacak , şirketler konkordato ilan etmeye devam ediyor , ihracatçı perişan , esnaflarla konuşun biraz anlatsınlar size durumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bitti

• Çok durdu bu kez kaç tane getirdiler acaba

• kasamak5656 K kullanıcısına yanıt
    Esas sen millete fanboy falan demeden önce araştıracaksın. Adam hakkı olmayan bir şeyi talep etmemiş.

Tüketici haklarından haberdar falan değilsin. Yani kendi haklarından haberdar değilsin. Daha haklarını bilmeden Gelmişsin burada millete öneri falan veriyorsun. Önce bir haklarınızdan haberdar olun. Sonra gelin. Ben ne samsung ne iphone kullandım bu zamana kadar. Ama bir tüketici olarak haklarımı bilirim.

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    merak etme o hakları ben de bilirim.Yolladığın linkteki arkadaş telefonu sıfırlama,fatura bedelini alma derdine düşmüş ve çakallık peşinde koşmuş sonra dava edilmiş.

Adama ücretsiz olarak sorunu giderme önerisi sunulmuş adam kabul etmemiş.

Burda ise samsung senin telefonunu whatsapp kullandın diye garanti dışı bırakıyor.

Aynı şeyler mi?Aynıysa zaten konuşmaya gerek yok.

Evet fanboy olmadan önce düşünülmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 29 Kasım 2018; 19:34:48 >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Tersini iddia etmedimki 2019'un daha zor gececeginin farkındayım, kısa vade icin konustum.

• Zamlar geri çekilsin madem döviz düşüyor ama olmaz tabiki neden olsun
    Senin dediğin neye benziyor biliyor musun .

Sen internetten ucuza bir ürün alırsın . Lakin satıcı sen ona ürünü zorla sattırmadığın halde sana dolandırıcı der. Sen işte o karşıdaki satıcı konumundasın şu an.

Forumdaki arkadaşlara soruyorum. Ben bu arkadaş samsungu eleştirip apple'ı tercih edebileceğini söylediği için applela ilgili bir olumsuz örnek attım. Samsung güzel demedim ama bu arkadaş bana fanboy diyor. Halbuki kendisi gözünün önündeki apaçık durumu göremeyip olaya yanlı bakıp hakkını arayan tüketiciyi suçluyor. Şimdi ben mi fanboyluk yapıyorum yoksa bu arkadaş mı?

Aşağıdakileri kafan almıyorsa 50 kere oku belki alır.

(halbuki ben tüketici kanununun 11. maddesinin (a) bendinde yazan "malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici, satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme" hakkımı kullanmak istiyordum. yani ürünü iade edip, ödenen parayı geri almak.

hakem heyeti'ne de durumu anlattım ve apple zorlu center'dan aldığım "bu telefonun yerleşik bataryası hatalı üretilmiştir, müşteri pil değişimini reddetmiştir" kağıdını da dosyaya koydum işlemleri başlattım.

hakem heyeti de "firma zaten ayıplı mal ürettiğini kendisi kabul etmiştir." diye net bir şekilde para iadesine karar verdi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 29 Kasım 2018; 20:39:46 >

iphone 6s pil arızası entrysini ben de okudum. kullanıcı çakallık yapmamış, 6502 11.md kapsamında %100 haklı olduğu bir talepte bulunmuş.
  • Şu anda s9 plus 3.986,39 ₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.