Sanallaştırma için 30 Bin TL'lik sistem toplama
Herkese merhaba arkadaşlar,. İyi Sosyaller dilerim hepinize. WM veya VirtualBox kullanımı ve BlueStacks için üst seviye sistem toplamak istiyorum. Kartsız olarak bütçe 30.000 TL. Kullanılması gereken donanımlar ve özellikleri hakkında bilgi almak istiyorum özellikle. Aklımda zaten halihazırda 13900k ve 7950X bulunmakta ancak şöyle yaparsan daha mantıklı olur diyebileceğiniz tüm önerilere açığım. Yer sorunu sebebiyle tek sistem olması şarttır. 64 GB ve üzeri RAM ihtiyacım olduğunu biliyorum. Ancak RAM MHz değerleri bir etken midir? Ek olarak işlemci çekirdek farkının önemli olduğunu biliyorum ancak GHz değeri ne kadar önem arz eder? 30 ve üzeri sanal makine açmak için tüm sistem ve bilgi önerilerine açığım. Yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla.
Merhaba arkadaşlar gittigidiyor sitesi üzerinden yapacağınız 1000 tl ve üzeri alışverişlerde 140 tl world puan ve sipariş anında 50 tl indirim kazanabilirsiniz.Puanlar için world mobil uygulamasından hemen katıl butonuna basmalısınız.Gittigidiyor 50 tl anında indirim için visa kredi kartınızı gitttigidiyor'a kayıt etmelisiniz.Mobil uygulama üzerinden sipariş vermeniz gerekmekte olup sipariş anında indirim kuponu kısmında 50 tl indirim olarak belirmektedir.Biraz önce oluşturmuş olduğum siparişte sana özel 15 tl puan kampanyası ile birlikte toplam 190 tl indirim kazanmış oldum.Takıldığınız soruları sorabilirsiniz aşağıdaki 3 kampanya birleşmektedir.
Önemli Not=World mobilden dijital kart oluşturup gittigidiyor'a kayıt edip sipariş vererek aşağıdaki 3 kampanyanın hepsinden aynı anda yararlanabilirsiniz.
https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/gittigidiyorda-75-tl-worldpuan
https://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/aralik-2020-visa-kazananlar-kulubu-kampanyasi
|
|
|
860 evo 500 gb 516 TL YANARDAG GİBİ YANIYOR :)
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 86
Konularının görüntülenme sayısı: 20.037 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar