|
Bildirim
|
Sen çek satışta öğrenciyim,acim yemek sepeti hediye edecek varsa diye isteyen üye değil misin, burada 100 küsür liraya ampul alıyorsun da yemek sepeti satan arkadaşlara 2 3 tl ödeyemiyor musun, merak ediyorum.
|
bu paraya ampul almak,,,,,, tek diyeceğim bu hayatı boşa yaşamışım,,
|
Şu Philips Hue konuları açılınca yaşam standardı çok yüksek olan Türk insanının ampule bu kadar verilir mi laflarını görmekten bıktım.
Ya bırak kardeşim alan alıyor, sanane milletin ampule ne kadar verdiğinden? Hue'nun ne olduğundan haberin yok işkembeden sallıyorsun. Bir akıllı sen değilsin, millet mallığından vermiyor bir ampule bu kadar para. |
bakmadan incelemeden yorum yapmak kanınızdamı var hocam satıcının amazon olduğunu kör sultan bile görür illaki sipariş özeti yada ekran görselimi atmalıyım acaba _????? normal fiyatı 250 tl civarı olan bir ürün yarı fiyatının aşağısına düşüyorsa fırsat degilde ne olabilir ki ?
|
bu ne? yeni teknoloji oyuncağı mı ?
daha geçen hafta sarı ışık 9 watt philips'i 7.15 tl den sipariş verdim. 15000 saat ömürlü. bunlar oyuncağa giriyor.. çok gereksiz. |
fiyat değişmiş, müthiş fırsattı of yahu...
bu paraya ampül mü alınır diyen fakirler bir uzaklaşabilir mi ya, amblight keyfini ne bilecek. tv'sine ses sistemi bile takmayan kişilere lüks tabi, sırf amfiye 5+1 receiver'a 5-10 bin para veren ev sistemi kullanıcıları için sıcak. tofaş alan adamın ferrari ne aphalı yaeee ne gerek var demesi gibi bir şey. herkes bütçesine göre yaşar kardeşim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 15 Mayıs 2019; 1:31:46 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|