Merhaba arkadaşlar gittigidiyor sitesi üzerinden yapacağınız 1000 tl ve üzeri alışverişlerde 140 tl world puan ve sipariş anında 50 tl indirim kazanabilirsiniz.Puanlar için world mobil uygulamasından hemen katıl butonuna basmalısınız.Gittigidiyor 50 tl anında indirim için visa kredi kartınızı gitttigidiyor'a kayıt etmelisiniz.Mobil uygulama üzerinden sipariş vermeniz gerekmekte olup sipariş anında indirim kuponu kısmında 50 tl indirim olarak belirmektedir.Biraz önce oluşturmuş olduğum siparişte sana özel 15 tl puan kampanyası ile birlikte toplam 190 tl indirim kazanmış oldum.Takıldığınız soruları sorabilirsiniz aşağıdaki 3 kampanya birleşmektedir. Önemli Not=World mobilden dijital kart oluşturup gittigidiyor'a kayıt edip sipariş vererek aşağıdaki 3 kampanyanın hepsinden aynı anda yararlanabilirsiniz. https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/gittigidiyorda-75-tl-worldpuan https://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/aralik-2020-visa-kazananlar-kulubu-kampanyasi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsunlu9090 -- 14 Aralık 2020; 15:56:43 > |
Gittigidiyor 125TL World Puan+Visa Kredi Kartı Kayıt 50 TL Anında İndirim
-
-
sarikiz? -
Altın alımlari gecerli mi demek istedi arkadas -
Sarıkız süt veriyorsa gayet güzel -
sarıkız olmuyor hocam gg de ama trendyolda oluyor ben 50 wp+ 50 indirim aldım trendyol cüzdana da %2 puan iade etti
-
Kampanya; Mücevher, Takı, Saat kategorisindeki "Külçe, Ziynet Altın" alt kategorilerinde ve Otomobil, Motosiklet kategorisindeki "araç satışlarında" geçerli değildir. -
dijital kart olanda onu göremedim hocam
-
Ona bakmadim hocam gg wp kampayasinda yaziyor o zaman ds avantaji kalmiyor. -
Arkadaş ne anlatıyor anlamadım.
Gittigidiyorda kombo yapmış sanırım.
Hayırlı olsun teşekkürler kombonu paylaştığın için -
Visa kartı kayıt olayı sadece kazananlar kulübüne özel mi acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: egitimtubeVisa kartı kayıt olayı sadece kazananlar kulübüne özel mi acaba
Öyle diyor
-
Alalimda almasına para mı kaldı. Efsane cumadan çıktık ne var ne yok N11,Trendyol, Hepsiburada'ya yatırdık. Gitti gidiyor neredeymiş yeni gelmis aklı başına. -
world kredi kartı ve kazananlar klubü üyeleri için güzel olan birşeyi paylaştım.Sizi ilgilendirmiyorsa çekilin hocam yol açın gelenlere :)
-
Teşekkürler. -
Play kullan 10 tl de oradan gelsin, avantajix ile 32,50 tl de gelir. Daha tam ölücü olmamış arkadaş. Biraz daha çaba 😊 -
visa indirimini world kampanyasından dolayı kabul etmiyor. test ettim. gg müşteri hizmetleri ile görüştüm. sonuç kabul edilmedi.
-
Hocam bizzat kendim test ettim sipariş verdim eğer kazananlar kulübü üyesi değilseniz kabul etmez ve her üründe geçerli olmayabilir zaten ürün altında yazıyor visa kredi kartlarına şu fiyat diye resmin en altında görebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Samsunlu9090Hocam bizzat kendim test ettim sipariş verdim eğer kazananlar kulübü üyesi değilseniz kabul etmez ve her üründe geçerli olmayabilir zaten ürün altında yazıyor visa kredi kartlarına şu fiyat diye resmin en altında görebilirsiniz.
kazananlar üyesiyim. cep telefonu alacaktım kabul etmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X