Şimdi Ara

Samsung sata hdd neden her açılışta görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung sp012 80 gb sata harddiskim bilgisayarı açtığımda hiç görmüyor? 3-5 kez bilgisayarı power düğmesinden kapayıp açarak denediğimde en sonunda görüyor.hatta görmediği zamanlarda ilk açılışta dikkatli dinlendiğinde hdd den gelen "çıt" seside gelmiyor.fakat gördüğü zamanlarda o ses baştan gelmiş oluyor.eskiden nadiren olan bu sorun artık her bilgisayarı açtığımda olmaya başladı.çalışırken elektriklerin gitmesi sonucu olduğunu söyledilerdi.bu sorunun bir çözümü varmıdır?

• Sata kablosunda sorun olabilir elinde fazladan kablo onu takıp dene
  • saol dostum bu aklıma gelmemişti bide böyle deneyeyim
  • anakrtın modelını markasını soylermısn baglantı kablolarını bır dene ıstersen elektırk kablosunuda degıstır via sis v.s chhipsetelrde sata driver kur
  • anakartım asus a7v600-x via chipset kt-600 olması lazım.
  • sata raıd drıverını kur bu arada kabloyuda degıstır power gırıs kablosunuda degıstır power supply duzensız voltaj dagıtıyorsa ondanda yapabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkut_parlak -- 15 Mart 2007; 18:37:22 >
  • dostum güç kablosunu değiştirdim şimdilik idare ediyo bakalım sorun çıkıcakmı yine?
  • arkadaşlar lütfen yardım ... kablolarıda değiştirdim bi süre düzelir gibi oldu ama şimdi aynen yine devam.başka ne yapsamki???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.