bu ürün hakıında arkadaşlardan yorum almak istiyorum. emiş gücü 370 wawtt diyor. acaba bunda zamanla bir azalma olur mu
bend evimde torbalı süpürgenin bozulmasından sonra süpürge arayışı içine girdim.torbasız ürünlere bakıyordum.bu ürünüde inceledim çekiş gücü gayet iyi geldi tabi zamanla düşermi bilmem.orjinal kore malı olarak geliyormuş bu model 3-4 yerde aynı şeyi gördüm made in kore.içinde turbo başlıkta çıkıyor.
bu ürüne rakip olarak lg nin bir modelini buldum modeli tam hatırlamıyorum gri birşey ondan hoşumuza giden hortumun başında kumanda gibi birşeyi bulunuyordu ordan gücü ayarlıyorsun kısıyorsun falan hortumu bu modele göre daha iyidi ama çekiş gücü samsunga göre daha zayıf geldi ve turbo fırça çıkmıyo içinde.lg nin fiyatı 169 du bu samsung modelini ben antalyada en uygun 199a buldum.
şuan teknosada eletrolux ün bir modeli indirimde 139yada 149 olması lazım onada bir bakıcam 10 hazirana kadar fiyat.ona göre karar verircem.
izlenimlerime göre 200tl civarı içinde toz torbasız en düzgün süpürge bu.tabi kullananlar varsa onlarda yardımcı olursa iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: markuswar
bu ürün hakıında arkadaşlardan yorum almak istiyorum. emiş gücü 370 wawtt diyor. acaba bunda zamanla bir azalma olur mu
bu ürünede bakmakta fayda var derim emiş gücü 410 watt hepa 13 filtre 13 metre kodon uzunluğu fiatı 280-290 tl civarı bulabilirsin
hocam dediğin model 280-350 arası fiyatı değişiyor.samsung konuda sorulan modeli 200-220tl arası değişiyor.bu fiyat aralığında önerin varmı?torbasız olucak
Orijinalden alıntı: cgty89
Orijinalden alıntı: gokkaan
Orijinalden alıntı: markuswar
bu ürünede bakmakta fayda var derim emiş gücü 410 watt hepa 13 filtre 13 metre kodon uzunluğu fiatı 280-290 tl civarı bulabilirsin
hocam dediğin model 280-350 arası fiyatı değişiyor.samsung konuda sorulan modeli 200-220tl arası değişiyor.bu fiyat aralığında önerin varmı?torbasız olucak [/quotee
eğer iki süpürgeyi karşılaştırırsan 60 tl fark için bence değer
lg 702 emiş gücü 410 watt lg 702 hepa 13 filtre samsung 4780 380 watt samsung 4780 hepa 11 filtre
siz benim demek isteidğimi anlamadınız sanırım.70-80tlye elbetteki değer bende görüyorum watı yüksek filtre süzmesi daha iyi.ama öyle öyle dersek lg dende iyisi var üstüne 100tl verince.ee onu verince üstüne 100tl daha verip dahada iyisi var derken fiyat 500-600leri bulur.benim sorum 200tl civarı olan bu samsung iş görürmü?ben bundan önce arçeliğin şu 90-100tlye satılan torbalı modelleri varya heryerde olan 1800watmı 2000watmı ne onlardan vardı.ben öyle halıyı alsın götürsün istemiyorum.iş görsün benim için önemlisi.
hepa 11-12-13 arasında benim bildiğim havadaki tozu süzme oranı fark ediyor.biri %80süzüyosa mesala diğer %85 diğeri %95 süzüyo.bu çok öenmli değil bana toz çıkarmasın arkasından yeter.
emiş gücü arasında öyle aman aman bir fark yok watt olarak yakın değerler zaten.
lg nin boru kısmı lg ye göre kaliteli ama samsungtanda turbo fırça başlığı çıkmakta.
benim aradğım şartlara göre 70-80 tl vermeye değermi merakım o
umarım anlatabilmişimdir
quote:
siz benim demek isteidğimi anlamadınız sanırım.70-80tlye elbetteki değer bende görüyorum watı yüksek filtre süzmesi daha iyi.ama öyle öyle dersek lg dende iyisi var üstüne 100tl verince.ee onu verince üstüne 100tl daha verip dahada iyisi var derken fiyat 500-600leri bulur.benim sorum 200tl civarı olan bu samsung iş görürmü?ben bundan önce arçeliğin şu 90-100tlye satılan torbalı modelleri varya heryerde olan 1800watmı 2000watmı ne onlardan vardı.ben öyle halıyı alsın götürsün istemiyorum.iş görsün benim için önemlisi.
hepa 11-12-13 arasında benim bildiğim havadaki tozu süzme oranı fark ediyor.biri %80süzüyosa mesala diğer %85 diğeri %95 süzüyo.bu çok öenmli değil bana toz çıkarmasın arkasından yeter.
emiş gücü arasında öyle aman aman bir fark yok watt olarak yakın değerler zaten.
lg nin boru kısmı lg ye göre kaliteli ama samsungtanda turbo fırça başlığı çıkmakta.
umarım anlatabilmişimdir
valla bence değer
zira ben 4780 süpürgeyi aldım birkaç temizlikten sonra eşim şikayetçi oldu makine biraz çalışınca duruyor sonra gene çalışıyor daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle lg 702 süpürgeyi aldım.gerçekten verdiğim paraya değdi....,
heh işte böyle yorumlar daha yardımcı oldu :D
soınuçta üstünede her 400watt yazan her 2000motor yazan doğru değeri yansıtmıyor.
samsungun motorunda sorunmu var acaba çalışıp duruyor demişsiniz biraz çalışınca?normal şartlarda bu fiyattaki bir süpürgenin öyle sorunları olmaması lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: gokkaan
quote:
umarım anlatabilmişimdir
valla bence değer
zira ben 4780 süpürgeyi aldım birkaç temizlikten sonra eşim şikayetçi oldu makine biraz çalışınca duruyor sonra gene çalışıyor daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle lg 702 süpürgeyi aldım.gerçekten verdiğim paraya değdi....,
Bende de Samsung sc 4320 süpürge var. Sözünü ettiğiniz sorun filtreleri temizlemediğiniz zaman bende de oluyor. Filtreleri tıkalı olduğu zaman makina emiş yapamıyor ve çok ısınıyor dolayısıylada makine motoru yakmamak için kendini durduruyor. Filtreleri düzenli olarak temizlerseniz hiç bir sorun olmuyor. Sürekli çalıştığında da emiş gücünde düşme olmuyor. Samsungdan ben çok memnunum. Ben de yarın sizdeki modelden 4780 den almayı düşünüyorum, Samsung iyi Samsung
süpürge ilk kullanımda başarılı bir çekişe sahip olsa da üzerindeki filtre çok çabuk tıkanarak çekişi %70 oranında düşürüyor kullanım kılavuzunda filtrenin yıkanabilir olduğu yazmasına rağmen teknik servis filtre yıkandığı için oluşan deformasyonun sonucu çekimin düştüğü bilgisini veriyor ve filtrenin vurularak temizlenmesi gerektiğini tarafımıza bildiriyor kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün yaşam alanı içinde toz filtresi vurularak temizlenemez daha kaliteli fiyatı yüksek bir ürüne yönelin derim parça kalitesi çok düşük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme