Şimdi Ara

Samsung Scx 4200 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butun forumlarda internette hatta etrafimda kullananlar dahil hickimse bu samsung yazici hakkinda kotu bisi solemedi bnede bugun aldim elle besleme olayini bi deniiim dedim yaklasik 20 kez kagit sıkısması bi okadar kagitlarin icinden bos girip cikmalari daha bi saat olmadan 7 8 kez kartusu cikarip ordan kagit cektim a4 kagidi kagit yerine koyun ve yazin bunun disinda baska bisi yapmaya kalkarsaniz samsung sizi cezalandiriyo:) simdi bu benden baska kimsenin basina gelmedimi elle besleyebilen varmi bu makineyi:):)

• quote:

Orjinalden alıntı: pofu

Butun forumlarda internette hatta etrafimda kullananlar dahil hickimse bu samsung yazici hakkinda kotu bisi solemedi

Sanırım beni es geçmişsin pofu,yazdıklarımı okusaydın emin ol cayardın

iş yerimde var bu meret,artık kağıt sıkıştırması,boş baskı yapması,3 dakikada ısınması biz alıştık bunlara,sende zamanla alışırsın : )
  • oohhhhh be iiki geri vermisim o zaman aynen dediigin gibi cok fena bi alet can sıkıyo hepsiburadada girip yorumlari bi okusan gider iki tane daha alirsin bu adamlar kendilerine yorummu yaziolar napiolar:)
  • valla bizim alet daha şimdiye kadar kağıt sıkıştırmadı, çift yönlü yazdırırken elle besleme kullanıyorum bir sorun çıkmadı şimdiye kadar, ilk aldığımız gün hemen her tür kağıdı denemiştim, stendart ölçüler dışı dahil elle beslemede sorun çıkarmamıştı, ama normalde biz hep a4 kullandığımız için belki şanslı grup arasındayız demek ki
  • Bence siz kutsanmış kullanıcılardansınız kir-pi
  • iste bahsettiiim yorumlar bole oluyo grimser sen olmasan mumkun deil ispatlayamazdim bu yazicinin yaptiklarini ama asil problem ben bu yaziciyi geri verdim ve yeni bitane alamadim hala a5 a4 ve zarf yazdirabilecegim hepsi bi arada laser yazici bulamiorum
  • : )
  • Ben de internetteki yorumlara bakarak almıştım, şimdilik sorunum yok ama ileride yaşama ihtimalim yüksek gibi duruyor . Bu arada bizim işyerinde HP m1120 kullanıyorlar onun üst tepsiside birden fazla kağıt alabiliyor ve istediğiniz ölçüde konumlandırılabiliyor, ayrıca şıkışma sorunu yaşamadığını sekreter arkadaş ifede etti. (günde en az 70-80 A5 fotokopi çekiliyor belirttiğim yazıcıda) birde ona bakın isterseniz.
  • Ben tarayıcının çok çok düşük kalitesi dışında hiçbir problem yaşamıyorum. Elle beslemede kağıtları arka arkaya verirseniz sorun çıkıyor, diğer kağıt çıktıktan sonra verirseniz problem çıkarmıyor. Tarayıcının camı kırılmıştı, servis biz gönderemeyiz yolda kesin kırıyorlar, siz camcıdan kestirip alın dedi. Ölçülerini verdi. Ben de camcıdan kestirip monte ettim. Ama rezalet tarıyor. Belki de cam yüzündendir, gene çamur atmayayım. Ama ev kullanıcısı için harika bir cihaz bence. Alalı 8 ayı geçti, daha orijinal toneri üzerinde duruyor, bitmedi. Yenilediğim A4 kağıtlarının sayısını bilmiyorum...
  • Arkadaşlar bu yazıcıda otomatik çift yönlü basma özelliği var mı? Acil yardımcı olur musunuz.

• yok almayı düşünüyorsanız da almayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.