SAMSUNG SCX-4521F, verimli çalışan bir faks olmasının yanı sıra fakslanacak belgeyi bilgisayarınızdan, SmarThru 4 yazılımı üzerinden doğrudan da gönderebilir.
Bu özellik sayesinde artık kullanışsız faks özellikleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.Bilgisayardaki PC Fax düğmesini tıklatabilir ve zaman kayıplarını azaltabilirsiniz.
SCX-4521F, faks erişimini de kolayca göndermektedir. Tüm yapmanız gereken bilgisayarınızda “PC Fax düğmesini tıklamaktır”.
bu bilgi goldun sitesinde yaziyor. yani ornegin bi doc/pdf filan dosyasini smarthru 4 ile direk fakslayabilir miyim?
eger bu bilgi yanlissa bana bunu yapabilecegim ve tonerini de ekonomik olaark doldurabilecegim bir yazici onerebilir misiniz? simdiden tesekkurler.
evet bilgisayardan bağımsız fax gönderme işlemini yapabilirsiniz. çok fonskiyonlularda toner dolumu sorunsuz samsung scx-4521f modeli ve canonun mf serisi vardır.
ustadim cevap icin tesekkurler.. simdi bu bilgiye gore gelen faksi da yazdirmak yerine pcye alabilir miyim ? bir de sunu merak ediyorum. bu smarthru 4 adli prg ne kadar basarili? fakslari su pdfyi buraya bu xlsi suraya diye siraya koyabiliyor muyum mesela?