Şimdi Ara

SAMSUNG SCX-4521F ile ilgili......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG SCX-4521F, verimli çalışan bir faks olmasının yanı sıra fakslanacak belgeyi bilgisayarınızdan, SmarThru 4 yazılımı üzerinden doğrudan da gönderebilir.

Bu özellik sayesinde artık kullanışsız faks özellikleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.Bilgisayardaki PC Fax düğmesini tıklatabilir ve zaman kayıplarını azaltabilirsiniz.

SCX-4521F, faks erişimini de kolayca göndermektedir. Tüm yapmanız gereken bilgisayarınızda “PC Fax düğmesini tıklamaktır”.

bu bilgi goldun sitesinde yaziyor.
    yani ornegin bi doc/pdf filan dosyasini smarthru 4 ile direk fakslayabilir miyim?

eger bu bilgi yanlissa bana bunu yapabilecegim ve tonerini de ekonomik olaark doldurabilecegim bir yazici onerebilir misiniz? simdiden tesekkurler.

• evet bilgisayardan bağımsız fax gönderme işlemini yapabilirsiniz. çok fonskiyonlularda toner dolumu sorunsuz samsung scx-4521f modeli ve canonun mf serisi vardır.
  • ustadim cevap icin tesekkurler.. simdi bu bilgiye gore gelen faksi da yazdirmak yerine pcye alabilir miyim ? bir de sunu merak ediyorum. bu smarthru 4 adli prg ne kadar basarili? fakslari su pdfyi buraya bu xlsi suraya diye siraya koyabiliyor muyum mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.