Şimdi Ara

Samsung Scx-4521f kartuş yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung scx-4521f yazıcımda kartuş yok hatasını alıyorum. Muadil yeni toner aldım ama hala aynı hatayı veriyor. İnternette araştırdım ama çözüm bulamadım. Boş uyarısını resetleme ile hallediyorduk ama buna çare yok.

Yardımcı olursanız sevinirim..

• Kartuşu söktükten sonra kartuş pinlerinin tümüne değecek şeklde iletken ile kısa devre yapınız .

bir kaç kez Epson yazıcılarda muadil kullanırken bu sorunla karşılaştım ,internetten araştırmıştım ,işe yaramıştı .
  • yazıcının toner yuvasında tonerin çipini okumaya yarayan iletkenleri temizlemeyi deneyin
  • Orjinal kartuşunuza dolum da yapsanız, muadil kartuşta alsanız yazıcınız her seferinde yeni bir çip istiyor olabilir. Orjinal kartuştaki çipinizi muadilin üzerindekine takıp tekrar deneyin. Sorun düzelmezse çip temin etmeniz gerekebilir.
  • Konuyu hortlatmis olacagim ama bende descx 4300 var "kartus yok" diyor. Iletkenler temiz chip yeni slzce sikinti ne olabilir? Hatta toner icindeki iletkenleri bile temizledim???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Samsung scx4521 yazıcılarda kullanılan toner üzerinde 3.15Ma cam bir sigorta bulunuyor... Toner dolumu yaptırdığınızda veya muadil toner alındığında coğunlukla bu cam sigortayı üreticiler koymuyor sebebi ise aynı toneri coğunlukla samsung ml-1610 serisi kullanıyor ve bu yazıcılar sigortaya ihtiyac duymuyor.
    cözümü...
    kullandığınız tonerin üzerindeki sigorta yuvasına bir elektronik ürün satıcısından alaçağınız 3.15ma cam sigortayı takın ve toneri yazıcınıza yerleştirin kapağı kapattığınızda cam sigorta atacak ve printer yeni toner takıldı olarak algılayacak ve toner boş mesajı almayacaksınız.. her dolumda veya toner değiştirdiğinizde aynı işlemi tekrarlamanız gerekecek..

Samsung Scx-4521f kartuş yok hatası

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.