Şimdi Ara

SAMSUNG SES YÜKSELTMEK D500/D900/E250/U700 VE TÜM MODELLER İÇİN. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
5
Favori
905.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce bu telefonların sesi bu kadar artırıla bildigi halde samsung bunu neden arttırmıyor da bize eziyet ediyor cevabı basıt bu kodları girdikten sonra şarjınızın ne kadar çabuk bittigini fark ettiniz mi?şarj sizin için önemli ise sesin yüksekligini boşverin kulaklık kullanın hem milletide rahatsız etmemiş olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zxzxzxzx

arkadaşlar sizce bu telefonların sesi bu kadar artırıla bildigi halde samsung bunu neden arttırmıyor da bize eziyet ediyor cevabı basıt bu kodları girdikten sonra şarjınızın ne kadar çabuk bittigini fark ettiniz mi?şarj sizin için önemli ise sesin yüksekligini boşverin kulaklık kullanın hem milletide rahatsız etmemiş olursunuz.

sebep şu çok fazla sesi kendi üretirse kulaklara zarar verebilir ve kullanan kişi şikayet etse samsungu ve sonucu kazanır samsungta böyle bir olayla karşılaşmamak için bu yola başvuruyor diğer çoğu son çıkan modellerde bu ses kısıklığı uygulanıyor sonylerede akustik atılıyor nokıalarada smbian programla samsunglarada kodla ses artırımı yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

İşte arkadaşlar yöntem şöyle (haporlorler için)

1.İlk olarak telefon bekleme modunda iken *#8999*8378# kodunu girin.(eksiksiz)
    2.Daha sonra açılan menude Donanım testine girin.
    3.Daha sonra Ses ayarlarına girip 9.menüdeki IIS Normal'a girin.Ordan da alttaki
    rx vol e girin.

Bunlar en önemli aşamalardandı kardeşlerim.

şimdi ilk olarak burdaki değerleri bir kenara not edin (eğer ters bişey yaşarsanız eski ayarlara geri dönmeniz için ama ters birşey dediğimde haporlorlerın patla-
    ması deil sadece ses netliği ile alakalı).

Ben size bizzat kendi kullandığım ayarları veriim.

ben size kendi ayarlarımı vereyim:

Düzey 1: 49
    Düzey 2: 44
    Düzey 3: 39
    Düzey 4: 34
    Düzey 5: 29
    Düzey 6: 24
    Düzey 7: 19
    Düzey 8: 14
    Düzey 9: 9
    Düzey 10: 4

bu değerleri bu şekilde değiştirin ve kaydederek çıkın, bende hissedilir bi değişme oldu çıkan maksimum ses seviyesinde.

*** !!! Düzey 10 için "4"ten daha küçük bir değer girmeyin, telefonun hoparlörlerine bi zarar gelsin istemiyorsanız tabi !!! ***

Yeterince açık anlattım sanırım ama yine de kafasına bişey takılan varsa çekinmesin danışssın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Gelelim kulaklık sesine

Yine aynı şekilde:

ilk olarak telefon bekleme modundayken:
    *#8999*8378#
    tuşlayıp açılan menüde
    [2] Donanım Testi'ne girin
    ordan da
    [2] Ses Ayarları'na girin
    9. sekmedki
    [9] IIS Kulaklık'a girin
    ordan da en alttaki
    "Rx vol."a girin

Yine burdaki değerleri bi kenara not edin değiştirmeden önce (ne olur ne olmaz..)

kendi ayarlarım:
    Düzey 1: 77
    Düzey 2: 62
    Düzey 3: 50
    Düzey 4: 39
    Düzey 5: 29
    Düzey 6: 21
    Düzey 7: 15
    Düzey 8: 11
    Düzey 9: 8
    Düzey 10: 3

Ben bu maksimum seviye olan "Düzey 10: 3" ile sorunsuz kullanıyorum yine size kalmış tabiki ama bence bu değer için 3'ün altına inmeyin derim. Artık telefonumla keyifle mp3 dinleyebiliyorum, öbür türlü bişey duyulmuyordu

Telefonunun ilk ayarlarını not etmemiş veya kaybetmiş arkadaşlar için de kendi sakladığım "telefonun ilk ayarlarını" da vereyim:

IIS Normal IIS KULAKLIK

lvl 1 60 |v| 1 100
    lvl 2 50 |v| 2 80
    lvl 3 45 |v| 3 65
    lvl 4 40 |v| 4 53
    lvl 5 35 |v| 5 42
    lvl 6 30 |v| 6 32
    lvl 7 25 |v| 7 24
    lvl 8 21 |v| 8 18
    lvl 9 18 |v| 9 14
    lvl 10 15 |v| 10 11

D500 ün ayarlarını bu şekilde yapsam bir problem olur mu?Nette böyle bir bilgi vardı.Konuda d500'de de olduğunu yazıyordu ama yine de bir danışayım dedim.

Bu konuda bilgisi olan var mı?

• quote:

Black_Wolf14

deneyeceksin olmama ihtimali çok yüksek
    çünkü d 500 harici hoparlör ile sesini çoğaltıyor belli bir sesten daha fazla çıkamaz

sen yinede ilk sayfadaki mp3 gain programı ile yükseltmeye çalış en mantıklısı o

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: zxzxzxzx

arkadaşlar sizce bu telefonların sesi bu kadar artırıla bildigi halde samsung bunu neden arttırmıyor da bize eziyet ediyor cevabı basıt bu kodları girdikten sonra şarjınızın ne kadar çabuk bittigini fark ettiniz mi?şarj sizin için önemli ise sesin yüksekligini boşverin kulaklık kullanın hem milletide rahatsız etmemiş olursunuz.

sebep şu çok fazla sesi kendi üretirse kulaklara zarar verebilir ve kullanan kişi şikayet etse samsungu ve sonucu kazanır samsungta böyle bir olayla karşılaşmamak için bu yola başvuruyor diğer çoğu son çıkan modellerde bu ses kısıklığı uygulanıyor sonylerede akustik atılıyor nokıalarada smbian programla samsunglarada kodla ses artırımı yapılıyor

mesajıma cevap verdigin için teşekkürler.

• quote:

quote:

Black_Wolf14

çünkü d 500 harici hoparlör ile sesini çoğaltıyor belli bir sesten daha fazla çıkamaz

sen yinede ilk sayfadaki mp3 gain programı ile yükseltmeye çalış en mantıklısı o

Anladım sağol bi denerim şu anda kullandığım ayarları yazdım bir yere olmadı tekrar dönerim.

• coook saol ya cokkk saol ya super oldu tel
  • D880 için böyle bir kod mevcut mu arkadaşlar.

Soruyu sorduktan kısa bir süre sonra cevabı buldum ve kodları girdikten sonra karşıma menü geldi. D880 için denemek isteyenler detaylı bilgi aşşağıda.

*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
    2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
    2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
    15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
    IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin
    IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)
    SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin
    ve KAYDETİN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

BeyazBüyü

ilk sayfaya ekliyorum

zxzxzxzx

Black_Wolf14

hasret416

rica edrim arkadaşlar
  • arkadaşlar samsung e740 ses yükseltme kodu ve nası yapıcamı bilen varsa bana söleyebilirmi..teşekkürler
  • D880 için verdiğim kodu ben denedim ancak tiz sesler cihazı zorluyor, biraz rahatısz edici ayarları daha düşük şekilde kullanmak gerekiyor bence.

Mesela 20 olan değeri 24 değil de 22 yapmak daha doğrusu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya Arkadaşlar...Bence Bu Kodlarla Oynamayın Bakın Kaç Yıldır Bu İşlerin İçindeyim Neler Gördüm.....
    Şu Mp3 Gain'le Desibel'i Biraz Arttırın Yeter...Valla Telefonlara Yazık Oluyor...Yada Kulaklık İçin Ayrı Zil Sesi İçin Ayrı Hoperloru Olan Teller Alın....Ama Buda Samsung'ta Çok Az...Örn...E900;E950 vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Ya Arkadaşlar...Bence Bu Kodlarla Oynamayın Bakın Kaç Yıldır Bu İşlerin İçindeyim Neler Gördüm.....
    Şu Mp3 Gain'le Desibel'i Biraz Arttırın Yeter...Valla Telefonlara Yazık Oluyor...Yada Kulaklık İçin Ayrı Zil Sesi İçin Ayrı Hoperloru Olan Teller Alın....Ama Buda Samsung'ta Çok Az...Örn...E900;E950 vs...

ilk sayfada verdiğim ayarların telefona hiç bir etkisi yoktur arkadaşım bizzat kendimin denediği kodlardır

quote:

üsküdar Tarih 26 Şubat 2008; 12:07:24
    arkadaslar ben 5 lira verip disarda bi telefoncuda ses yukseltmesi yaptim. ses yukseldi ancak bozuk cikiyor bende sesi kisarak kullaniyorum yok mu bi caresi?

ses ayarlarında fabrika ayarlarına dön düzelir eski haline gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: rahman248

arkadaşlar samsung e740 ses yükseltme kodu ve nası yapıcamı bilen varsa bana söleyebilirmi..teşekkürler

ilk sayfadaki mp3 gain programını kullanmanı tavsiye ederim
  • Sevgili Faruk üstad

Bende E950 var ve arama geldiğinde çalan zil sesi seviyesi biraz düşük bunu arttırabilmemin bir yolu varmı? (kulaklık değil zil sesi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

Sevgili Faruk üstad

Bende E950 var ve arama geldiğinde çalan zil sesi seviyesi biraz düşük bunu arttırabilmemin bir yolu varmı? (kulaklık değil zil sesi)

ilk sayfadaki mp3 gain programını kullanmanı tavsiye ederim YÜKSELTİĞİN MP3Ü ZİL SESİ YAPARSIN
  • bu değerlerde benim bulduğum değerler ve bence güzel sonuç verdi nasıl yaptığıma gelince; telin orjinal değerleri ile faruk kardeşimin verdiği değerlerin her biri için ortalamasını alarak buldum..sizde yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..geri dönmek isteyenler için orjinal değerleride veriyorum..

mp3 codec spk
    orj. modified
    level 1:155 172
    level 2:162 178
    level 3:170 185
    level 4:177 191
    level 5:184 197
    level 6:191 203
    level 7:198 209
    level 8:205 215
    level 9:212 221
    level 10:219 227
    level 11:226 233
    level 12:234 239
    level 13:241 245
    level 14:249 252

mp3 codec ear
    orj. modified
    153 171
    172 183
    179 189
    185 195
    192 201
    198 206
    205 212
    211 218
    217 223
    224 229
    231 235
    238 241
    244 247
    250 252

• quote:

nKEEPr

bu değerler d 900 i içinmi
  • quote:

quote:

nKEEPr

bu değerler d 900 i içinmi

ewt
  • quote:

quote:

Black_Wolf14

Denedim olmadı ses iyice azaldı.Sonra eski haline getirdim yine.Neyse ben başka bir soru sormak istiyorum bu mp3ler için java mp3 programı var mı d500 için?Ben buldum bir kaç tane ama mp3 ü gösteremedim.Normal mp3 oynatıcıda ileri geri sarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.