Şimdi Ara

SAMSUNG SES YÜKSELTMEK D500/D900/E250/U700 VE TÜM MODELLER İÇİN. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
5
Favori
905.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Black_Wolf14

deneyeceksin olmama ihtimali çok yüksek
    çünkü d 500 harici hoparlör ile sesini çoğaltıyor belli bir sesten daha fazla çıkamaz

sen yinede ilk sayfadaki mp3 gain programı ile yükseltmeye çalış en mantıklısı o

Denedim olmadı ses iyice azaldı.Sonra eski haline getirdim yine.Neyse ben başka bir soru sormak istiyorum bu mp3ler için java mp3 programı var mı d500 için?Ben buldum bir kaç tane ama mp3 ü gösteremedim.Normal mp3 oynatıcıda ileri geri sarmıyor.

+Başka bir şey sormak istiyorum d500 de arka planda mp3 çalıştırıyorum ama tek mp3 çalıp kesiliyor devam etmiyor yani bütün şarkıların çalmasını nasıl sağlayabiliriz?
    2 mesaj oldu ama kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 2 Mart 2008; 15:29:24 >

• quote:

Black_Wolf14

malesef olmuyor bunu çok denemiştim
  • quote:

quote:

Black_Wolf14

Nasıl yani bütün şarkıları çalmasını mı yapamadınız?Yoksa arka planda mp3 çalmasını mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 2 Mart 2008; 17:48:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

quote:

Black_Wolf14

Nasıl yani bütün şarkıları çalmasını mı yapamadınız?Yoksa arka planda mp3 çalmasını mı?

d 500 ün arka planda müziklerin hepsini çalmasını

• samsung g800 aldım tel güzel ama ses die bişi yok çok üzüldüm.... bununda sesin, kodla falan yükseltemeyizmi..... kodu falan yokmu...... yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkos

samsung g800 aldım tel güzel ama ses die bişi yok çok üzüldüm.... bununda sesin, kodla falan yükseltemeyizmi..... kodu falan yokmu...... yardım...

kodu yok ama ilk sayfadaki mp3 gain programını kallanabilirsin
  • ben mp3 sesini değilde sadece ahize sesini yükseltmek istiyorum..yani telefonla konuşurken karşıdaki kişinin sesini..bunun için hangi kodu kullanmam lazım..ana sayfada bir ton kod var fakat ben sadece ahize ile ilgili olan kodu istiyorum..bu kod hangisidir? bu arada d900i kullanıyorum..
  • u600 de oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihcsv

ben mp3 sesini değilde sadece ahize sesini yükseltmek istiyorum..yani telefonla konuşurken karşıdaki kişinin sesini..bunun için hangi kodu kullanmam lazım..ana sayfada bir ton kod var fakat ben sadece ahize ile ilgili olan kodu istiyorum..bu kod hangisidir? bu arada d900i kullanıyorum..

ahize sesi yükselmiyor

quote:

busonartik

ilk safadaki mp3 gain programı ile mp3lerin sesini yükselterek atmanı tavsiye ederim
  • arkadaşlar d900i tel kullanıyorum. buraya bakmadan önce bi arkadaşım telefonun ses ayarlarıyla oynadı 3 veya 8 yazan yerleri hep 15 yaptı. yalnz ben eski haline döndürmek istiyorum. fabrika ayarına da döndüremem bi sürü şey var telefonumda. ben burdan ses ayarını burda yazana göre yaptım çok iyi oldu yalnz arkadaşın yaptığını düzeltmek istiyorum çünkü telefonla konuşamaz oldum yardm edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DhAk

arkadaşlar d900i tel kullanıyorum. buraya bakmadan önce bi arkadaşım telefonun ses ayarlarıyla oynadı 3 veya 8 yazan yerleri hep 15 yaptı. yalnz ben eski haline döndürmek istiyorum. fabrika ayarına da döndüremem bi sürü şey var telefonumda. ben burdan ses ayarını burda yazana göre yaptım çok iyi oldu yalnz arkadaşın yaptığını düzeltmek istiyorum çünkü telefonla konuşamaz oldum yardm edin

ayarlar tel ayarlarından sadece ses ayarlarında fabrika ayarlarına geri dön uygula düzelir

komple değil sadece ses ayarlarında fabrika ayarlarına geri döneceksin
  • @farukkk
    biliyorum yeri burası değil ama samsung D900i ye data kablosu ile pcden flash atabilirmiyiz? atabiliyorsak nasıl yapıyoruz..bendeki paralel ithalat tam Türkçe dil desteği yok..(uygulamalar yerinde aplications yazıyor vs.)

yüklemem gereken flash yanılmıyorsan JVGE1 ve bu dosyaları indim bende mevcut şuan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

@farukkk
    biliyorum yeri burası değil ama samsung D900i ye data kablosu ile pcden flash atabilirmiyiz? atabiliyorsak nasıl yapıyoruz..bendeki paralel ithalat tam Türkçe dil desteği yok..(uygulamalar yerinde aplications yazıyor vs.)

yüklemem gereken flash yanılmıyorsan JVGE1 ve bu dosyaları indim bende mevcut şuan..

bunu senin yapman çok zor herhangi bir telefoncuya götürerek yaptırabilirsin usb kablo ile olmaz ya flaş kablosu yada cep telefoncularda olan ufs

kablosu olması lazım yani senin yapacağın bir işlem yok 10 yada 15 ytlye yeniden yazılım attırabilirsin telefonculara
  • güseL payLaşım saoL eyw :D
  • ya reis bişi sorucam bide mp3 codec spk ile mp3 codec ear mı eak mı ööLe bişi annadın sen ne farkı war sööLersen saoL.
  • quote:

quote:

@farukkk

bunu senin yapman çok zor herhangi bir telefoncuya götürerek yaptırabilirsin usb kablo ile olmaz ya flaş kablosu yada cep telefoncularda olan ufs

kablosu olması lazım yani senin yapacağın bir işlem yok 10 yada 15 ytlye yeniden yazılım attırabilirsin telefonculara

sağolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: wodca

ya reis bişi sorucam bide mp3 codec spk ile mp3 codec ear mı eak mı ööLe bişi annadın sen ne farkı war sööLersen saoL.

spk...speaker dışarıya ses veren speakerın ses düzeyi
    ear...kulaklığa giden ses düzeyi
    diye biliyorum ben

@farukkk
    bizim bir tanıdığın D900i sinde tuş takımı kilidi açıldı vb. uyarılarda ses yüksek çıkıyor..bunu kısabilen kod ayar varmı bildiğin??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wodca

ya reis bişi sorucam bide mp3 codec spk ile mp3 codec ear mı eak mı ööLe bişi annadın sen ne farkı war sööLersen saoL.

spk...speaker dışarıya ses veren speakerın ses düzeyi
    ear...kulaklığa giden ses düzeyi
    diye biliyorum ben

@farukkk
    bizim bir tanıdığın D900i sinde tuş takımı kilidi açıldı vb. uyarılarda ses yüksek çıkıyor..bunu kısabilen kod ayar varmı bildiğin??

onları yan ses tuşlarından kısacaksın yada tamamen kapatacksın

• D900i sahibiyim. Bu telefonun ses ayarı koduyla girip değerleri değiştirdim. Ama şimdi orjinale çevirmek istiyorum. D900i orjinal değerlere nasıl ulaşabilirim?

*#8999*8378#

Donanım testi
    2.Ses Ayarları
    1.Normal

Buradaki RxPGA , RxVol

Seviye 1 -> ......
    Seviye 2 -> ......
    Seviye 3 -> ......
    Seviye 4 -> ......
    Seviye 5 -> ......

Bana burdaki ve aşağıdaki değerlerin oynanmamış hali lazım.

H/W test
    2 - Audio Settings
    21 - MP3 Codec SPK

Level 01: ....
    Level 02: ....
    Level 03: ....
    Level 04: ....
    Level 05: ....
    Level 06: ....
    Level 07: ....
    Level 08: ....
    Level 09: ....
    Level 10: ....
    Level 11: ....
    Level 12: ....
    Level 13: ....
    Level 14: ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahbikan

D900i sahibiyim. Bu telefonun ses ayarı koduyla girip değerleri değiştirdim. Ama şimdi orjinale çevirmek istiyorum. D900i orjinal değerlere nasıl ulaşabilirim?

*#8999*8378#

Donanım testi
    2.Ses Ayarları
    1.Normal

Buradaki RxPGA , RxVol

Seviye 1 -> ......
    Seviye 2 -> ......
    Seviye 3 -> ......
    Seviye 4 -> ......
    Seviye 5 -> ......

Bana burdaki ve aşağıdaki değerlerin oynanmamış hali lazım.

H/W test
    2 - Audio Settings
    21 - MP3 Codec SPK

Level 01: ....
    Level 02: ....
    Level 03: ....
    Level 04: ....
    Level 05: ....
    Level 06: ....
    Level 07: ....
    Level 08: ....
    Level 09: ....
    Level 10: ....
    Level 11: ....
    Level 12: ....
    Level 13: ....
    Level 14: ....

ayarlar fabrika ayrlarında ses ayarlarında başa dön uygula orjinal ayarlara geri döner

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.