faruk hocam acaba bu f300 için de mucizelerin varmı.. özellikle dış ses için
quote:
Orjinalden alıntı: bado233
faruk hocam acaba bu f300 için de mucizelerin varmı.. özellikle dış ses için
MP3 GAİN PROGRAMINI KULLANMANI TAVSİYE EDERİM
Faruk sağol E250 olayını G600 ümde denedim mis gibi oldu ancak videolarda ses fulldeyken speaker patlayacak gibi oluyor videolar için sesi azaltmak için ne yapabilirm ? bide zamanla bukadar titreşimle patlarmı bilmiyorum verdiğin ayarların üstüne çıkmassam patlamaz heralde :S:D
Bir sorum daha olacak bu telefon güncelleştirmelerini nereden yapıyoruz yada kendimiz yapabiliyormuyuz ilgilenirseniz sevinirim :)
e 740 2+1 le kapiscak nerdeyse ayarları yaptıktan sonra
quote:
Orjinalden alıntı: dennis121
Bir sorum daha olacak bu telefon güncelleştirmelerini nereden yapıyoruz yada kendimiz yapabiliyormuyuz ilgilenirseniz sevinirim :)
güncellemeleri servisler yapıyor siz yapamıyorsunuz zaten samsunglara güncellemede çıkmıyor
ses yükseltmede telefona zararı olmaz
6233 le yarışırmısın
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
arkadaşlar d500 de ses mükemmel hanggi telefon daha fazla ses çıkartıyor diyen varsa herşekilde kapışırız.
quote:
Orjinalden alıntı: pessimistxstyle8
6233 le yarışırmısın
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
arkadaşlar d500 de ses mükemmel hanggi telefon daha fazla ses çıkartıyor diyen varsa herşekilde kapışırız.
bu sözü iki sene önce söylemiştim
Deniyorum, sonuçları yazarım. Tşk.
arkdaşlar u700 için kulaklık sesi yukseltme nasıl ve degerleri neler
quote:
Orjinalden alıntı: crazyvarna
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk d900i de olanüstü ses çıkışı
daha sonra 22. menüyüde aynı şekilde dğeiştirin kaydet diyin ve çıkın
telefonu kapatıp açın ve mükemmel sesin tadına varın denenmiştir hiçbir sorun oluşturmamaktadır bilgize
tşk ederim oldu
farukkk d900i bunu yapinca kulaklık sesi yükseliyor dimi ıss kulaklık dalgasını anlamadımda.
mp3 gain programinida şimdi denicem ayrica teşekkür ederim.
rica ederim arkadaşlar
Arkadaşlar D900i kullanıcısıyım. Hiç ses yükseltmeye çalışmadım ama bende istiyorum. 1. Si ---> Forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişi sesin orjinal ayarlarıyla oynanmasını istemiyor. Dediklerine göre ilk 1 ay herşey çok iyi iken 1 yada 2 ay sonra hersey çok kötü oluyormus. Hoparlörden ses cıkısı falan kötüleşiyormuş. Bilgisi olan varsa söylesin. Ona göre bende yapıcam ayarları. 2.si --> Bu sitenin kullanıcılarının görüşlerini okudum. 1 kişiye D900i ayarları sadece kulaklık için falan demişsiniz. Doğru mu ??? normal olarak telefondan ses çıkışının sesi artmıyor mu ?
arkadaşlar d900i için o değerleri verirsek hopörlere bi zararı olurmu??
U700 için buna benzer bir sıralama nasıl yapilir?en azindan ses bozuklugu olmadan.. demek istedigim buna benzer bir sıralama, şimdi 21 menü olan mp3 codec in sistemini şöyle deiştirin
ben yaptım bi sorun olmadı d900i için herkes çok beğendi tavsiye ederim :):):):)
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon
ben yaptım bi sorun olmadı d900i için herkes çok beğendi tavsiye ederim :):):):)
Az önce sormuştum hoparlöre bır sorun yapıyormu diye. Şimdi yapmıyor diyorsun. Benim dediğim ise ben forumlarda okudum ilk 1-2 ay sorun yokmuş sonradan bozulmaya başlıyormus. 1-2 ay önceden yapıpta sımdı hala sorunsuz devam edeni varmı ??? Sorun yaratmıyorsa hala bende yapıcam..
sorun yaratırsa eski ayarlarına geri döndürürsün olmazmıkı öyle?
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon
sorun yaratırsa eski ayarlarına geri döndürürsün olmazmıkı öyle?
Hoparlör patlarsa ayarları geri döndürmenin yararı olacak mı
G800 modeli icin bir hack, yukseltme vs yok mu? Ayrica normal konusurken de biraz kisik gibi, nasil hack'leriz bilen var mi?