Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG SF40 TELEFON-FAKS-FOTOKOPİ-MAKİNESİ---100 TL Satın Al 24 Ağustos 2024 23:30 1 1 SAMSUNG SF40 TELEFON-FAKS-FOTOKOPİ-MAKİNESİ---100 TL Ürün uzun süredir evde duruyor. 10 yıldır kullanılmıyor. İçerisinde bir miktar rulo faks kağıdı var.Ürünün sadece kendisi duruyor. güç kablosu ve ekstra kablosu yoktur.Sadece telefon kısmını denedim çalışıyor. Fax göndereceğim ve alacağım kimse olmadığı için deneyemedim.güç kablosu yok.Sadece cihaz Ev telefonu Niyetine Satılık Alan kişi diğer özeliklerini dener.SADECE CİHAZ VE İÇİNDEKİ RULO FAX KAĞIDI GÖNDERİLECEKFİYAT 100 TL SONDUR. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP Compaq nx7300 Intel Celeron SAMSUNG SF40 TELEFON-FAKS-FOTOKOPİ-MAKİNESİ---100 TL Verbatim CD-R 700MB 80 Dakika 52X Hızında 100'lü Cakebox BİR ÇOK ÜRÜN UYGUN FİYAT SEÇ AL-----%50 İNDİRİM