Şimdi Ara

SONY NEX5RL +16-50mm fotoğraf makinesi 1899 TL yerine 1399 TL Teknosada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20-21-22-23 haziran tarihlerinde geçerli Sony Nex5rl aynasız fotoğraf makinesi 16-50mm lens ile birlikte 1399 TL
    tamamen stok bitirmek amaçlı yapılan bir kampanya arkadaşlar. yeni modeli A6000 geldiği için sony böyle bir kampanya yaptı

ayrıca DSC Wx60 kompakt fotoğraf makinesi 249 TL
    DSC TF1 10 metre su altı fotoğraf makinesi 349 TL ye düştü bu 2 ürünün fiyatı ay sonuna kadar geçerli ama WX60 modeli yok satıyor. bir çoğunu da personel aldı.

yaz gelmişken ihtiyacınız varsa bu fırsatları kaçırmayın derim

• fiyat güzel ama hangi teknosa da geçerli

teşhir ürünü mü?

internet sitesinde gözükmüyor..
  • yurt disi fiyaina satiyolar su an kacirmayin.

ben 35f18 lens ile kullaniyorum kusursuz..

https://www.flickr.com/photos/ckgoksel
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

fiyat güzel ama hangi teknosa da geçerli

teşhir ürünü mü?

internet sitesinde gözükmüyor..

tum teknosa magazalarinda gecerli
    hamgi magazalarda stok var siteden bakip ogrenebilirsiniz.

ben antalya ozdilek teknosadayim elimde 4tane kaldi urunle kapali kutu.

peynir ekmek gibi satiliyor bugun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bugün bitiyormu
  • Evet bugun son. Yarin tekrar 1899tl ye yukseliyor.

• Bu ürün, Canon veya Nikon daki hangi SLR model makineye karşılık geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, bu ürün bir DSLR makinenin yerini tutar mı? Bilmediğimden soruyorum.

Örneğin bir Canon 600D ile karşılaştırılabilir mi? Fiyatları yakın olduğundan bu örneği verdim.

Birisi daha taşınabilir, diğeri daha ağır. Bunu gözardı ederek, görüntü kalitesi vs. açısından soruyorum.

Alıp almamakta kararsızım ve hızlı karar vermem gerekiyor, bu yüzden bu konu altında sordum.

Şimdiden teşekkürler.
  • Ağırlık/taşınabilirlik faktörünü gözardı edersek zaten aynasızı seçenekler arasına koymanın pek manası kalmıyor ki hocam. Daha fazla batarya ömrü, vizör, görece lens çeşitliliğinin daha fazla olması 600D yi seçilebilir kılıyor. Ama sırf ağır diye yeri geldiğinde taşımaktan kaçındığınız gün, tüh yanımda olsaydı dedirttiği anda bunların da bir manası kalmaz mesela :) Ben sırf bu yüzden aynasız tercih ettim. 5R Oldukça güzel bir makine. Bolca manuel lens de var. Ve oldukça zevkli iş o çerçevede (Üzerindeki kitlens hariç)
  • Ben aldım. Taşınabilirlik önemli benim için . Olympus epm2 düşünüyordum ama bu fırsatı kaçırmak istemedim.
  • Ben de adim ama alirken de kararsiz kadim acikcasi :)
  • FREE_MIND F kullanıcısına yanıt
    DSLR makinenin yerini tutmaz,ama bu makinede APS-C boyutunda algılayıcıya sahip fotograf geçmişiniz varsa DSLR'ye yakın makinelerdir,canon 600-650-700D-70D ye benzer bir makina bakıyorsanız a6000 olabilir ama Türkiye fiyatları 2400 civarı.Hobi olarak fotograf çekiyorsanız çok çok rahat işinizi görür fakat ürün felan çekiyorsanız yine şimdilik DSLR'den başka çare yok.
  • Alan arkadaslara hayirli olsun. Hangi magazalardan aldiginizi soyleyebilirmisiniz acaba?

Bu arada bu cihaz 600d den fazlasiyla ustun. Sadece lens cesitiligi az ama 20tane lensi var zaten.

• Ben Çanakkale den alıyorum ama Antalya Kepez teknosa dan tranfer oluyor. Stokta 6 tane görününce oradan istettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Bu ürün, Canon veya Nikon daki hangi SLR model makineye karşılık geliyor?

Nikon D5100, 5200, 5300 - Canon 600D, 650D, 700D ayarında makinadır. Sensör ebatı bakımından ama iso başarımı Canon'lardan daha da iyidir.
    -
    Şuradan da bakın
    http://www.dxomark.com/Cameras/Compare/Side-by-side/Nikon-D5300-versus-Canon-EOS-700D-versus-Sony-NEX-5R___919_870_826

• kaçırmışız eski fiyata dönmüş, canon eos m bakıyorum yarı fiyatına sayılır, farka değer mi sony almak için?
  • paradox78 P kullanıcısına yanıt
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7438 hocam bu makineyi bir inceleyin. Daha uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
  • hakkaten kaçırmışız.
  • Fotoğraf kalitesi düşünülürse eos-m ile aralarında çok ciddi fark var mıdır?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.