Şimdi Ara

SONY NEX5RL +16-50mm fotoğraf makinesi 1899 TL yerine 1399 TL Teknosada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu işlerden pek anlamam ama eos-m bu makinaya amca der...Kıyaslama kabul etmez bence bu iki makina...Sony akar gider...
  • eos m ekrani sabit 3-5 tane lensi var. iso performansi dusuk. sacma bi flas sistemi var 2tane AAA pil ile calisiyor. bataryasi harici sarj oluyor. wifi ozelligi yok.telefondan kumanda edemiyorsunuz. seri cekimi yavas. panoramik cekim yok. ergonomi yok. ozellikle buyuk elli erkekler icin buyuk sorun vs..

bu makinenin piyasadaki tek muadili olsa olsa Samsung nx300 - nx300m olur.

hala canon nikon alip sirf ismine para vermekten vazgecin artik ya.
    aynasiz makinelerde canon ve nikon tutmadi ve su saatten sonrada agziyla kus tutsalar nafile.

@jiddi nin verdigi sitede sensor ratings kismina bakin. eos 60d den bile daha iyi bi sensoru var nu nex5rl nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NX300 samsungun kendi aynasızları içinde bile diğerlerine göre daha üst bir model eh fiyatı da 1500 TL nin altında değil ki.Zaten EOS M in muadili değil ondan daha iyi bir makina bana kalırsa. (Güzel de bir makina hatta)
    Canon EOS M2 uzakdoğunun dışına çıkamadı takip ettiğim kadarıyla.
    Nikon'un V1/J1 in tutmamasının nedeni tuhaf fiyatlandırması nedeniyleydi. Mesela J1 Şimdilerde vatanda 550 TL ye bulunuyor basçek makinalar yerine tercih edilir rahatlıkla. (V1 de aynı rakam ama flaş konusu sıkıntılı bulunabilirlik ve fiyat açılarından)
    Mesela Nikonun 1 serisiyle aynı sensörlü NX Mini var, inovasyon açısından çok güzel ve minik bir alet. Lakin 1000 TL. Ama amacım sadece anı kaydetmek, fiyat mühim değil iyice küçük olsun basçeklerden iyi fotoğraf çeksin, hemen sosyal medyada paylaşayım deniyorsa tercih edilir. (Tabi bu fiyata APS-C makina alabiliyorsunuz şu an.)
    Fuji X-A1 var 950 TL'ye yine.

Makinam olmasaydı kısa süreli kullandığım 5R nin bu fiyatına atlardım. Madem kaçtı o gemi bence 1000 TL (+/- 100 TL) civarına alınabilecek X-A1, NEX 3N, bulunabilirse NEX F3 olabilir. Ben de EOS M e bulaşmam iki tane lens veriyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Haziran 2014; 0:22:54 >

• 1000 tl butceniz varsa gidip nex3n alin eosm yada samsung nxmini ye para kaptirmayin derim.
    İmzamda yazmiyor ama 3seneden fazla oldu ilk cikan sony nex3 serisini kullaniyorum. İso performansi mukemmel cihazin.

Acelem yok diyorsanizda biraz daha bekleyin bu kampanya mutlaka tekrar olacak buyuk ihtimalle onumuzdeki ay yapilacak yalniz stok sorunu var onu belirteyim
    Bu kampanya a6000 ciktigi icin stok bitirmek amacli yapiliyor.
    Ama sahsen 1399 tl ye cam dolap teshir bile olsa gozu kapali alirdim ben bu makineyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

DSLR makinenin yerini tutmaz,ama bu makinede APS-C boyutunda algılayıcıya sahip fotograf geçmişiniz varsa DSLR'ye yakın makinelerdir,canon 600-650-700D-70D ye benzer bir makina bakıyorsanız a6000 olabilir ama Türkiye fiyatları 2400 civarı.Hobi olarak fotograf çekiyorsanız çok çok rahat işinizi görür fakat ürün felan çekiyorsanız yine şimdilik DSLR'den başka çare yok.

az daha zorlasan iki katı fiyatına cihaz önereceksin
  • bende NİKON DAN MUZDARİP OLANLARDANIM BU MAKİNAYI 1399 A BULUNCA ALICAM NASİPSE...

HADİ BAKALIM PUSUDA BEKLİYORUM..
  • Arkadaslar ekranin yaninda kırmızı etiket varmıydı? Benimkinde yoktu ama videolarda hep var acaba kullanılmış ürün mü verdiler anlayamadım.
  • Tum urunlerde cikmiyor o dostum.zaten alinca sokecegin ilk sey o olmaliydi sadece touch panel yaziyor orada.
    Ekranda yada kasada cizik yoksa teshir degildir. Gonlunu ferah tut cok uygun bir fiyata cok iyi bi makine aldin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loggerheads -- 1 Temmuz 2014; 14:35:00 >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sorusuna cevap verdim ben dostum,ah ah okumadan heyecanla alıntı yapan şakacılar yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

Tum urunlerde cikmiyor o dostum.zaten alinca sokecegin ilk sey o olmaliydi sadece touch panel yaziyor orada.
    Ekranda yada kasada cizik yoksa teshir degildir. Gonlunu ferah tut cok uygun bir fiyata cok iyi bi makine aldin ;)

Aynen çıkarırım hemen de teknosa bu belli olmaz :)

Teşekkürler içim rahatladı :)
  • quote:

Arkadaşın sorusuna cevap verdim ben dostum,ah ah okumadan heyecanla alıntı yapan şakacılar yok mu

adam fiyatları yakın olduğu için demiş. Konumuz da nex5 olduğu için 1400 seviyelerinden bahsediyor
    Doğrudur sen de kendince bir şeyler yapmaya çalışıyorsun.

• quote:

Doğrudur sen de kendince bir şeyler yapmaya çalışıyorsun.

doğru tabi uza
    Terbiyesizleşme kardeş adam yerine koyup cevap verdim,konuyu anlıyamamışsın,okumadan cevap vermiştin diye işi çirkinleştir me,herkezin yazdıklarına kafanıza göre yorum yazıp adam cevap verince liseli moduna geçme olayını da aşın artık.

• Nex 5 fırsatını kaçıranlara A5000 peşin 1190TL vadeli 1249TL

http://www.sanalpazar.com/Sony-Alpha-A5000-16-50mm-Aynasiz-Dijital-Fotograf-Makin__isp21807382
  • A5000. Teknosalarda. 1299 tl ye dustu.ama nex3n in devami bi model. Nex5rl ile cok fark var aralarinda
    Bu urunu bekleyen arkadaslar biraz daha sabretsin
    Fiyat tekrar indirime girecek cunku teknosa magazalarina saglam.stok girdi.

• İnternette Nex5 fiyatı 1299 görünüyor.Teknosa.com'a özel yazıyor. Fakat sepet oluşturulamıyor. Mağazada 1899.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahniz

İnternette Nex5 fiyatı 1299 görünüyor.Teknosa.com'a özel yazıyor. Fakat sepet oluşturulamıyor. Mağazada 1899.

Evet,aynen öyle. Nasıl bir sistemleri varsa,hem indirimli fiyat gösteriyorlar,hem de mağazalarda indirimi yansıtmıyorlar.
  • 10 gun oldu adigimiza 100 ira dustu fiyati. Suan magazalardan bu fiyata alinabiliyor mu?

• Harbiden iyi fiyatmis. Teknisadan beklenmeyen hareket

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.