Şimdi Ara

Samsung SGH-E490

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar birkac gündür takip ediyorum ama bu telefon hakkında hicbirsey yazıldıgını görmedim. Ben alalı 15 gün oluyor. Sekli cok hos bir telefon ama bazı huyları beni sinir etti. Bu telefona sahip olan arkadaslar varsa gelsin buradan paylasalım fikirlerimizi, diger samsunglarda olan uygulamaları falan deneyelim, sorunlarımıza cözüm arayalım.
     Samsung SGH-E490

Benim telefon bundan biraz farklılık arz ediyor. Özellikle yön tusları. Bu uzakdogu piyasasına sürülen versiyonu olabilir.

Bana göre olumlu özellikleri;
    *Sık bir tasarıma sahip
    *Mp3 calabilme özelligi
    *Fiyatı normal(yaklasık 405-410 YTL arası)
    *1,3 kamerası benim icin yeterli
    *Sarjı cok da kötü degil idare ediyor

Benim canımı sıkan yönleri;
    *Bazı durumlarda Mp3 calarken kapak kapandıgında sarkının da kapanması(Bu tam olarak bir sorun degil ama konusu gecerse anlatırım)
    *Kapagın az da olsa oynaması
    *Telefona kayıtlı resimlere zoom yapılamaması
    *Mesaj bildirim tonu olarak ses ve titresimi birarada secime imkan vermemesi ayrıca ses olarak da herhangi bir mp3 calınmasına izin vermeyip varsayılan melodilerden birini secmenin zorunlu olması

Aklıma gelecek birseyler olursa eklerim. Bu arada biraz daha bilgi vereyim almayı düsünen arkadaslar olabilir 512 hafıza kartı hediyeli. Kutunun icinden 3 kapak cıkıyor. Genel olarak Kırmızı, Beyaz ve Pembe()

• "bazı durumlardam mp3 çalmaması" cümlesinden, bazen çaldığını çıkarıyorum.

samsung'larda arkaplanda müzik çalma işlemi için dosya yöneticisinden mp3'ü seçmeden, önce uygulamalardan müzik çaları açıp, öüzik çalara parçayı/parçaları eklemen gerekiyor. e490'da arkaplanda müzik özelliği var mı bilmiyorum ama varsa yöntem budur.

kapağın az da olsa oynaması gayet normal. neticede hareketli bir parça ve bir seviyede esneklik şart.

"telefonda kayıtlı resimlere zoom yapma" hadisesi ise ancak kendi çekmediği resimlerde geçerli olur gibi geliyor bana. kendi çektiği resimlere ses açma-kısma tuşları ile zoom yapıyor olmalısın.

özetle, hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

"bazı durumlardam mp3 çalmaması" cümlesinden, bazen çaldığını çıkarıyorum.

samsung'larda arkaplanda müzik çalma işlemi için dosya yöneticisinden mp3'ü seçmeden, önce uygulamalardan müzik çaları açıp, öüzik çalara parçayı/parçaları eklemen gerekiyor. e490'da arkaplanda müzik özelliği var mı bilmiyorum ama varsa yöntem budur.

kapağın az da olsa oynaması gayet normal. neticede hareketli bir parça ve bir seviyede esneklik şart.

"telefonda kayıtlı resimlere zoom yapma" hadisesi ise ancak kendi çekmediği resimlerde geçerli olur gibi geliyor bana. kendi çektiği resimlere ses açma-kısma tuşları ile zoom yapıyor olmalısın.

özetle, hayırlı olsun

Yanitlarin icin tesekkur ediyorum. "bazı durumlardam mp3 çalmaması" cümlesinden, bazen çaldığını çıkarıyorum. derken tam olarak anlamamissin demek istedigimi(normal olarak) benim bahsettigim mevzu bir mp3u actiktan sonra telefonun kapagini kapatinca sarkinin otomatikman durmasi bazi durumlarda durmamasi. Bu calma listesiyle alakali birsey senin de dedigin gibi. Kapak oynamasi cok da sikinti degil ama biraz siritiyor sanki bana biraz fazla oynuyor gibi geliyor neyse cok da muhim degil. zoom olayini ise denedim senin dedigin gibi ama sonuc olumsuz Tekrar tesekkurler ozellikle ilgin icin

• bu telefonu bende merak ediyorum gerçek fotoğraflarını ekleyebilirmisiniz bide telefonun sesi yüksek çıkıyormu
  • Elim titremis biraz sanirim kusura bakma.
     Samsung SGH-E490

Samsung SGH-E490

Samsung SGH-E490

Samsung SGH-E490

Bunlari kiyas yapabilesiniz diye koydum boyutlari az cok aklinizda olsun. Diger telefon Nokia 8310

Samsung SGH-E490

Samsung SGH-E490

Bu arada sesi de guzel bence gur cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 15 Nisan 2007; 16:46:44 >

• güzel telefona benziyo ekranıda büyükmüş bişey daha sorucaktım resimlerde telin hopörlörleri ekranın altında gibi gözüküyor öyleyse kapak kapalıyken kapak içinde kalıp ses az çıkmıyormu bide kapak kapalıyken mp3 çalıyormu cevaplarsan sevinirim
  • hoşuma gitti,hoş telefon!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

güzel telefona benziyo ekranıda büyükmüş bişey daha sorucaktım resimlerde telin hopörlörleri ekranın altında gibi gözüküyor öyleyse kapak kapalıyken kapak içinde kalıp ses az çıkmıyormu bide kapak kapalıyken mp3 çalıyormu cevaplarsan sevinirim

Kapak kapaliyken biraz daha az cikiyor ses ama yine de yeterli bence. Bir de kapak kapaliyken mp3 caliyor ama ufak bir inceligi var onun alirsan onu da anlatarim biraz karisik mevzu simdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

güzel telefona benziyo ekranıda büyükmüş bişey daha sorucaktım resimlerde telin hopörlörleri ekranın altında gibi gözüküyor öyleyse kapak kapalıyken kapak içinde kalıp ses az çıkmıyormu bide kapak kapalıyken mp3 çalıyormu cevaplarsan sevinirim

Kapak kapaliyken biraz daha az cikiyor ses ama yine de yeterli bence. Bir de kapak kapaliyken mp3 caliyor ama ufak bir inceligi var onun alirsan onu da anlatarim biraz karisik mevzu simdi.

aslında kapaklı almayı düşünmüyorum ama bu telefonun kapağının değişmesi hoşuma gitti bakalım yaza alırım belki neyse ben kapak kapalıyken müzik çalma işini şöyle tahmin ediyorum bi müzik çalar var bide ses dosyası var sanırım müzik çalardayken çalıyor ses dosyasındayken kapak kapalıyken çalmıyor diye tahmin ediyorum çünkü genelde samsunglarda öyle oluyor

• telefonda tip yok bu br ikinciside ben kapaklı telefon kullanamıyorum menteşe dayanmıyor anasını satim
  • Arkadaşlar ben de eşime bu telefonu aldım.Telefonun hafızası 22 MB.
    1 nci sorum; Telefonda boş hafıza yaklaşık 19MB varken video çekimine bastığımda 1:05 sn çekim (298KB) yapabiliyorum ve kendiliğinden çekimi durduruyor.Ve daha sonra tekrar video çek dediğimde bir önceki çektiğim video çekiminden daha az 55 sn (298 KB) olarak iki tane video çekimi yapılıyor.Neden tek hamlede boş hafıza kadar çekim yapamıyorum ?.
    2 nci sorum; Telefonda ayarlarına baktım ama direkt olarak telefona kayıt yapmayıp SD Kartına kayıt yapmasını bulamadım.
    LÜTFEN YARDIM.
  • http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=13831236

şöyule bir inceleme yapmıştım.

akrep1991
    1-boş hafıza ile alakası yok.süresini öyle ayarlamışlar.programla düzeltilebiliyor sanırım.forumda biraz araştırma yapman gerekiyor.
    2-birinci soruda yazdığım bu soru için de geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_unfelix

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=13831236

akrep1991
    1-boş hafıza ile alakası yok.süresini öyle ayarlamışlar.programla düzeltilebiliyor sanırım.forumda biraz araştırma yapman gerekiyor.

SEn benim sıkıntı yasadıgım konular hakkında ne diyorsun. REsme zoom yapamama falan gibi. Bİr de forumda bir sürü program var samsunglar icin ama kullanmaya cekiniyorum acaba bunlar bizimkiyle uyumlu mudur? Senin denedigin uygulamalar falan varsa bizi bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_unfelix

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=13831236

akrep1991

SEn benim sıkıntı yasadıgım konular hakkında ne diyorsun. REsme zoom yapamama falan gibi. Bİr de forumda bir sürü program var samsunglar icin ama kullanmaya cekiniyorum acaba bunlar bizimkiyle uyumlu mudur? Senin denedigin uygulamalar falan varsa bizi bilgilendirirsen sevinirim.

-evet video 2 dakika çekiyor.menüde bunu değiştirecek bir fonksiyon bulamadım.
    -zoom yapmayı başaramadım.böyle bir özelliği olduğu konusunda da şüpheliyim.
    -hiç program denemedim.w810i var.çoğu işimi onunla hallediyorum aslında.ama programı bulduğun foruma yaz.cevap vereceklerdir.ama program atmanın sonucunda telefon çökerse garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum.

• Telefonu 2 gün önce aldım çok hoşuma gitti kullanışlı.. ama sormak isdetiğim bi kaç konu var ...telefonun uygulamalarıyla alakalı
    Elimde sis. uzantılı E490 'da çalıştırılması gereken (softwares) programlar ve,bi kaç tane jar. uzantılı oyun var.
    Bunları E490' a yükleyebiliyorum ama çalıştıramıyorum.(programların içerisinde fm radio,messenger,ultrawinamp,dvd player sadece bi kaç tanesi)
    Bu sis. ve jar. uzantılı uygulama dosyalarını SAMSUNG E 490 'da nasıl çalıştırabileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
  • heh heh sis. uzantısını mümkün değil çalıştıramazsın,sadece java ile yetinmek zorundasın
  • ortadaki ok tuşuna basıldığında direkt gprs bağlantısını açma özelliğini kapatabiliyor muyuz??? menü tuşu yerine bazen gayri ihtiyari bu tuşa basıyorum - ya da telefonu inceleyenler basıyor
  • adres aşağıda samsung e490 da çalıştıralabilir sis. ve diğer uzantılı dosyaları için gerekli programlar mevcut.
    yalnız sınırlamalı download imkanı söz konusu. yani günde sınırlı sayıda program indirebiliyorsunuz.

www.mobileheart.com
    Samsung E490 Software Applications Apps Free Download
    http://www.mobileheart.com/cell-phone-softwares/1149-Samsung-E490-Software.aspx

• bn usbkablosu ile bilgisayardan telefona atamıorum resim mp3 vb şeyleri çıkarılabilir disk çıkıyor ama atıyorum telefonda gözükmüyorsizce nedendir ?
  • telefonda degil bellek kartında görünür mp3 tusuna basıp secenekler ve müzik listemden ekle yap tümünü işaretle telefona kısayoldan calarsın

oyun yüklemesini bilen varmı e490 için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.