Şimdi Ara

SAMSUNG SH- S162L DVD RW VERBATİM 16X DVD+R YE YAZMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün aldığım dvd writer elimdeki kaliteli bildiğim dvd medyaya yazmıyor. Nero 7 kullanıyorum . Hata veriyor. %3 e gelmeden duruyor. Güç hatası diyor. Var mı bu marka DVD rw kullanan , yardımcı olabilecek arkadaş. Bu arada bir tane cd yazdırdım sorun yok. Acaba bu samsung medya mı seçiyor??

• bence arkadaşım full bir sistem özelliklerini yazarmısın belkide psu yetmiyordur güç hatası diyince ama o zaman da reset atması lazım bilemedim psu markasına kadar bütün sistemini yazarsan daha kesin bişiler söyleriz...
  • Senin sorunun çok farklı birşeyden olabilir arkadaşım sistemi bir yaz olmassa çünkü ben samsung dvd writer ile 50 tane verbatim çektim abanmısın demedi
  • Sistemim:
    Silverstone Element 500watt psu, Amd 3000@2550 mhz (939), Dfi Lanparty Ultra-d, His x1950 pro 256mb pci-e vga, Kingston 2x1 gb ddr 400 dual kit ram, 250 gb samsung sata 2 ncq 8mb hdd, samsung sh s162l dvdrw, lg 4167 dvdrw.
  • Lg ile çekebiliyormusun ? eğer çekebiliyorsan ki çekiyosundur samsungun girişlerinde bir problem olabilir.Garantisi devam ediyorsa servise yollamalısın.Güç hatası dediğine göre büyük ihtimal böyle bir hatadır.
  • forumdan birinden aldım dvdrw ı. Yarın geri göndereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG GP08 Lite Harici DVD Writer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.