Arkadaşlar, bugün aldığım dvd writer elimdeki kaliteli bildiğim dvd medyaya yazmıyor. Nero 7 kullanıyorum . Hata veriyor. %3 e gelmeden duruyor. Güç hatası diyor. Var mı bu marka DVD rw kullanan , yardımcı olabilecek arkadaş. Bu arada bir tane cd yazdırdım sorun yok. Acaba bu samsung medya mı seçiyor??
bence arkadaşım full bir sistem özelliklerini yazarmısın belkide psu yetmiyordur güç hatası diyince ama o zaman da reset atması lazım bilemedim psu markasına kadar bütün sistemini yazarsan daha kesin bişiler söyleriz...
Senin sorunun çok farklı birşeyden olabilir arkadaşım sistemi bir yaz olmassa çünkü ben samsung dvd writer ile 50 tane verbatim çektim abanmısın demedi
Sistemim: Silverstone Element 500watt psu, Amd 3000@2550 mhz (939), Dfi Lanparty Ultra-d, His x1950 pro 256mb pci-e vga, Kingston 2x1 gb ddr 400 dual kit ram, 250 gb samsung sata 2 ncq 8mb hdd, samsung sh s162l dvdrw, lg 4167 dvdrw.
Lg ile çekebiliyormusun ? eğer çekebiliyorsan ki çekiyosundur samsungun girişlerinde bir problem olabilir.Garantisi devam ediyorsa servise yollamalısın.Güç hatası dediğine göre büyük ihtimal böyle bir hatadır.
forumdan birinden aldım dvdrw ı. Yarın geri göndereceğim.