Şimdi Ara

Samsung shop M21 + Galaxy Fit2 + 200 tl (Migros,Boyner,Yemeksepeti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
13.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle böler.
    Bölmezse iptal edersiniz.
  • Bende bir adet babam için sipariş verdim. Umarım yeterli olur. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Acaba hangi kargo ile.gonderiyorlar bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt

M serisi telefonlar sadece online satışa sunulmuş mağazalarda m serisi satılmıyor. Dolayısıyla mağazalarda kampanya geçerli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_of_world -- 27 Aralık 2020; 2:32:46 >
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo hocam perşembe aldım cuma kargolandı.
  • Merhabalar,
    Bilekligi sepette gorebiliyorum fakat hediye cekini goremiyorum. Satin aldigimda hediye cekinin iletimemesi gibi bi durumla karsilasmak istemiyorum. Satin alan arkadaslar hediye cekini sepette gorerek mi aldilar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres93 -- 27 Aralık 2020; 10:17:29 >
  • nakres93 kullanıcısına yanıt
    Hocam bileti seçtiğine eminsen sepette zaten gözükmüyor satın aldıktan sonra biletin gözüküyor 5 gün içerisinde kodu email yada sms olarak gelecek.

Samsung shop M21 + Galaxy Fit2 + 200 tl (Migros,Boyner,Yemeksepeti)
  • Kampanya uzatılmazsa hediye çeki olayının bugün son günü

• Saati ayriyetten sepete eklemekmi gerekiyordu ?
  • export20 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajlarda belirttim telefonu seçtikten sonra altta kampanyalar kısmı var galaxy fit 2 hediye seçimi yapman gerekiyor hediye olarak gözükmesi lazım.

• M51 var ama m21 için kendimi zor tutuyorum. Biraz nakit elime geçmesi iyi olur benim için ama kararsızım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarda bu telefon fiyat performans olarak en iyisi, işlemcisi m31 ve a51 ile aynı bu seçenek telefona fazla para vermek istemeyip her türlü işimi görsün süper amoled ve 6000 mah batarya ile yeterli seviyede ve yeni çıkmış bir telefon şubatta android 11 ve one ui 3 gelecek android 12 de alır m11 mesela hayatta alınmaz amoled olmayan pls panel ekran 268 piksel işlemci sd 450. ama 3000 TL üzerine çıkınca tercihler ve seçenekler çoğalıyor 3000 TL ye örnek poco x3 120 Hz ekran ama ips panel.
  • en para ya da ziraat combo ile alıpta sonradan taksitlendirme yapan oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZD46

Bu fiyatlarda bu telefon fiyat performans olarak en iyisi, işlemcisi m31 ve a51 ile aynı bu seçenek telefona fazla para vermek istemeyip her türlü işimi görsün süper amoled ve 6000 mah batarya ile yeterli seviyede ve yeni çıkmış bir telefon şubatta android 11 ve one ui 3 gelecek android 12 de alır m11 mesela hayatta alınmaz amoled olmayan pls panel ekran 268 piksel işlemci sd 450. ama 3000 TL üzerine çıkınca tercihler ve seçenekler çoğalıyor 3000 TL ye örnek poco x3 120 Hz ekran ama ips panel.
    Poco x3 kullandım ondan m51 e geçiş yaptım. Eşime M21 aldım fiyatına göre benimde çok hoşuma gitti o yüzden bende alsammi diye düşünüyorum. M51 den çok memnunum ama m21 de işimi görür diye düşünüyorum. Satıp arada ki farkla baska bir ihtiyacımı görsem diye düşünüyorum.
    300 migros kuponu için ne alsam kararsız kaldım. En ucuz 57 TL ye hafıza kartı var (işime yaramaz)
    79 TL kablo var işime belki yarar.
    99 TL ye kulaklık var ama ev kulaklık dolu. Zaten Bluetooth kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 27 Aralık 2020; 13:1:57 >

Hocam satarken zarar etmezseniz m21 geçebilirsiniz ben şahsen 1300 TL kamera daha net çeksin sd 730g işlemci olsun diye para vermem oynadığım tek oyun lol Wild Rift o da 60 fps veriyor Migros çekinizi kullanmak istemezsenizde komşunuz akrabanız varsa alışveriş yaparken çekinizi kullandırıp nakite çevirirsiniz .
  • quote:

Hocam satarken zarar etmezseniz m21 geçebilirsiniz ben şahsen 1300 TL kamera daha net çeksin sd 730g işlemci olsun diye para vermem oynadığım tek oyun lol Wild Rift o da 60 fps veriyor Migros çekinizi kullanmak istemezsenizde komşunuz akrabanız varsa alışveriş yaparken çekinizi kullandırıp nakite çevirirsiniz .
    Çeki kullanırım sorun değil. Zaten oyun oynamıyorum o yüzden performans sıkıntısı çekmem. Vereceğim siparişi herhalde.
    Çok sık telefon değiştiriyorum zaten
    2 ayda mi 9 lite, poco x3 ve M51 geçti elimden. Şimdi m21 de sıra herhalde.
    Ekranını M51 ile kiyaslayinca fiyatına göre beğendim.

Çok telefon değiştirmekte güzel birşey değil 😅 sonuçta ürünü satarken bir miktar zarar ediyorsunuzdur m21 uzun zamandır takip ediyorum sadece yılbaşında nasıl kampanya olur diye bekledim güzel kampanya olmasaydı 2000 TL ye yurtdışı mi 9t alacaktım tek korkutan şeyi ghost touch ekran kendi kendine dokunma hatası.
  • quote:

Çok telefon değiştirmekte güzel birşey değil 😅 sonuçta ürünü satarken bir miktar zarar ediyorsunuzdur m21 uzun zamandır takip ediyorum sadece yılbaşında nasıl kampanya olur diye bekledim güzel kampanya olmasaydı 2000 TL ye yurtdışı mi 9t alacaktım tek korkutan şeyi ghost touch ekran kendi kendine dokunma hatası.
    Zarar pek etmiyorum. Çok sıcak bir fırsat olmazsa (şimdiki gibi) değişim yapmıyorum.
    Evde eşimde var biraz kurcaladim benim işimi görür. Bataryada memnun edecek gibi. Dün test için youtubeda 1080 p son parlaklıkta bir video açtım m51 %4 m21 %5 gitti. Fiyatına göre gördüğüm en iyi telefon gibi duruyor (ileride sorun çıkar mı bilmiyorum)

• Bu arada Samsung shoptan boşuna almayın Amazonda daha uyguna geliyor saati satmaklada uğraşmazsiniz. Zaten migros çek direk fiyat farkı 2499/2299. Amazonda indirim çeki ve world puan ile Samsung tan ucuza getirdim ben 1970 liraya aldım ve bişey satmakla uğraşmayacam. Migros çeke gerek yok zaten Telekom Prime indirim çeki ile felan onun değeri 150 eder anca. Ne uğrasacaksiniz saat felan satmakla.

Bende sipariş verdim bunu ama 5 para etmez telefon satarım 2200 e. Konu sahibi sanki iPhone 12 pro Max gibi abartmış telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Aralık 2020; 13:30:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.