Şimdi Ara

Samsung shop M21 + Galaxy Fit2 + 200 tl (Migros,Boyner,Yemeksepeti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
5
Favori
13.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Bu arada Samsung shoptan boşuna almayın Amazonda daha uyguna geliyor saati satmaklada uğraşmazsiniz. Zaten migros çek direk fiyat farkı 2499/2299. Amazonda indirim çeki ve world puan ile Samsung tan ucuza getirdim ben 1970 liraya aldım ve bişey satmakla uğraşmayacam. Migros çeke gerek yok zaten Telekom Prime indirim çeki ile felan onun değeri 150 eder anca. Ne uğrasacaksiniz saat felan satmakla.

Bende sipariş verdim bunu ama 5 para etmez telefon satarım 2200 e. Konu sahibi sanki iPhone 12 pro Max gibi abartmış telefonu
    1970 TL ye nasıl geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Hocam ne abartması allah aşkına şuan en ucuz 2300 TL olan telefon saatle 2050 ye gelmiş oluyor 😅 ben sadece bu fiyatta en iyisi bu diyorum 2100 e kadar güzel bir telefon söyle onu alalım ayrıca Amazon çeki diyorsunuz konuyu bir açın herkes faydalansın ben hiç öyle indirim çeki göremedim varsa gerçekten güzel kampanya faydalansın vatandaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZD46

Hocam ne abartması allah aşkına şuan en ucuz 2300 TL olan telefon saatle 2050 ye gelmiş oluyor 😅 ben sadece bu fiyatta en iyisi bu diyorum 2100 e kadar güzel bir telefon söyle onu alalım ayrıca Amazon çeki diyorsunuz konuyu bir açın herkes faydalansın ben hiç öyle indirim çeki göremedim varsa gerçekten güzel kampanya faydalansın vatandaş.

Telefon şuan 2299 sepete at sonra AMAZONAPP yaz 30 daha düşsün 2266 oldu. Vakıf world ve yapı kredi world ile hediye kart alıyorsun şuan bizde 4 kart var ve hepsinde Amazon 500/50 fix ve kişiye özel 30 gelmiş. İki kart bundan kulandim 80 x 2 den 160 world puan. Akbank kendi kampanyani kendin yarat 500x2 yapıyorsun 45 işlem başından iki ayrı gün 90 chip + yüzde iki Akbank kart ile birleşir kalan tutar 1266 lirayı da bu şekil yaparsan tam olarak 1970 e almış olursun.  

İkinci konu ben bunda NFC gördüm ve kamerası fena değil alayım dursun dedim ama ram e baktım 4 GB biraz kötü geldi. Benim antika olmuş LG G4 bile 3 GB ram yani hani yeni tel alıyorsun teknoloji biraz gelişmeli.   Ram ve 64 hafızası da 6 gb ram ve 128 olsa bu piyasada cidden F/P olurdu almayani yuhlarlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Aralık 2020; 13:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 28 Aralık 2020; 14:0:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Telefon şuan 2299 sepete at sonra AMAZONAPP yaz 30 daha düşsün 2266 oldu. Vakıf world ve yapı kredi world ile hediye kart alıyorsun şuan bizde 4 kart var ve hepsinde Amazon 500/50 fix ve kişiye özel 30 gelmiş. İki kart bundan kulandim 80 x 2 den 160 world puan. Akbank kendi kampanyani kendin yarat 500x2 yapıyorsun 45 işlem başından iki ayrı gün 90 chip + yüzde iki Akbank kart ile birleşir kalan tutar 1266 lirayı da bu şekil yaparsan tam olarak 1970 e almış olursun.  

İkinci konu ben bunda NFC gördüm ve kamerası fena değil alayım dursun dedim ama ram e baktım 4 GB biraz kötü geldi. Benim antika olmuş LG G4 bile 3 GB ram yani hani yeni tel alıyorsun teknoloji biraz gelişmeli.   Ram ve 64 hafızası da 6 gb ram ve 128 olsa bu piyasada cidden F/P olurdu almayani yuhlarlar  

Alıntıları Göster
    World kart olmayan veya kişiye özel bir kampanyasi olmayan dediğiniz fiyatlara alamaz sanırım. Oysa ki samsung shoptaki kampanya herkese açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: partynonstop

Büyük ihtimalle böler.
    Bölmezse iptal edersiniz.

teşekkür ederim hocam ya aslında m31s çok iyi ama baktım da bütçeyi de zorluyor m21 almaya karar verdim, aslında bütçe olsa kesinlikle 500 tl fazla vermeye değer ama yapacak bir şey yok

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Kişiye özel yoksa 2030 a gelir. Diğer söylediklerim herkeste var kredi kartı bile olmasa. Neyse benden bu kadar yanlış bilgi olmaz bizde  

Valla helal olsun ekonomi insanı ne hale getiriyor 😅 ama işte world kartım yok Akbank kartım var ama iki ayrı ürün almak gerekiyor 500 TL üstü . Herkese hitap etmeyebilir biraz sancılı yöntem teşekkürler. Ayrıca telefonu 12 pro max yapmadık bu bütçede güzel dedik hocam bu bütçede nasıl daha avantajlı alınır sadece onu anlattım. 12 pro max bütçem olsa bir arkadaşım iPhone satıyor direk satıcıya geliş fiyatına alırım.
  • BOZD46 B kullanıcısına yanıt

O işin esprisiydi hocam siz bu konuyu açmamış olsaydınız bende bulmazdım bu yöntemi. Hayırlı olsun. Piyasa bu yapacak bişey yok. Ama 400 daha bütçeyi zorlayan olursa m31 de alınabilir.

Hocam detaya indirme LG g4 teki 4 gb RAM lpddr3 bu telefondaki 4gbram lpddr4x frekans hızları farklı ve daha yeni teknoloji bir Rama sahip , aynı şey değiller bütçesi m31 e yeten onu alır tamamen ihtiyaç ve bütçeye bağlı oyun oynarken arka planda Facebook instagram vs kapanmasın direk geçiş yapayım diyorsan ram o zaman çok önemli. Bilgisayarda 4 ddr3 ile 4 gb ddr4 sence aynı mı buna frekans hızını da katarsak ?
  • hepsi burada m31 ve m51 alanada galaxy fit 2 veriyor bilginize

• Siparişi verdik bakalım.

2578 TL toplam tutar.
    M21 siyah +fit 2 saat +300 TL migros çeki +1,5 m type c kablo+24 TL samsung shopta geçerli puan+26 TL de maksimum kart puan verdi (neden verdi bilmiyorum)
    Bence güzel alışveriş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 27 Aralık 2020; 19:54:30 >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.. m51+bileklik+300tl migros çek 3700tl -500tl=3200tl (bilekliği 200tl de satsam) yapı kredi 3 taksit kampanyası vardı faizsiz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Magomedov

Bu mesaj silindi.
    Her bir tüketici, her kategorideki 1 ürün için kampanyadan faydalanabilir.

Aynı yada farklı Kullanıcı Adı, e-mail Adresi, Teslimat Adresi, Telefon Numarası ile verilen siparişlerden aynı kişi olduğu tespit edilen sadece 1 adet hediye çeki hakkedişi olacaktır ve siparişlerinin arasından en yüksek tutarlı olan ilk siparişine ait olan hediye çeki verilecektir.

Açıklama bu şekilde..
    Ayrı bir hesapla ayrı bir adrese falan yollamanız lazım gibi telefonu(tabi ödeme yöntemi aynı olursa yine sıkıntı olabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Magomedov

Bu mesaj silindi.
    Iptal edip 2 hesaptan ayrı ayrı alıp deneyin. Kampanya bu gece bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.