Şimdi Ara

Samsung Smart TV'ler için Kumanda+Klavye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
13
Favori
17.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toptan alıp da kar etmeye çalışan arkadaşlar lütfen buraya: ben sizler için fazla aldım. Alamayan varsa bana mesaj atsın göndereyim diye yazmasın. Git ikinci elde ne yapıyorsan yap!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım. Es7000 sorunsuz çalışıyor. Güzel, kibar ve kaliteli cihaz. Tavsiye ederim.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    dün akşam optimum teknosa'ya gittim, samsung akıllı tv kumandasını sordum, stokta var görünüyor, kendi aralarında paylaşmışlar galiba, sürekli birbirlerine pasladılar, sonunda abdullah bey diye bir elemana yönlendirdiler ona sorun diye. sadece kendisi üç tane almış diğer elemanlar dışında, adama dedim ki almak istiyorum bana dediği şu: "satayım sana 100 liraya" bunu diyen teknosanın kendi elemanı, ben aynı ürünü 29 liraya almaya gelmişim. her şeyden önce bu nasıl bir laubalilik, sinirlenip bir şey demeden çıktım gittim. şimdi bir kaç yere şikayet edesim var da üşeniyorum
  • Hocam daha seviyeli bir teknosa çalışanı ile karşılaşmadım. Hangi şube olursa olsun enseye şaplak atacak seviyedeler.

Ben Sincan'da bulunduğunu kendim gösterdim ve bir anda 6tane varken sistemden düştü.

Terbiyesizlik. Muhattap olmayacaksın aslında

• Ürünü kargoda olan var mı? Benimki kargo da yazıyor fakat takip kodu felan yok.

• dostlar benım kargo geldi..içinden sadece 4 adet pil ve kumanda çıktı..acaba usb takılan aparat falan da çıkması gerekıyormu...yoksa direk kendisi tanıyormu..usb aparatsız oluyormu..acil yardım lütfen..
  • Ne ara açıldı bu konu, ne ara tukettiniz stokları, ufaklik büyüyor akıllı kumanda yerine yedekleme iyi olurdu

• teşhir bile kalmamış ankara da ne yaptınız hocam :)
  • Seg tv'lerle uyumlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Bende de ju7000 var, çalışmayacak anlasilan.

yalan oldu kumanda.
  • Es8000 de çalıştı. Herkesin bahsettiği gibi Youtube de çalışmıyor, çalışması gereken tek uygulamada çalışmıyor çözümü yok mudur acaba
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Hocam USB aparatı çıkmıyor. Siz kendiniz tanıtıyorsunuz. Kullanma kılavuzunda nasıl tanıtacağınız yazıyor. 👍

• Tam şikayet edecektim ki bugün dağıtıma cikmis. Es7000 ile çalıştığına sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Tam şikayet edecektim ki bugün dağıtıma cikmis. Es7000 ile çalıştığına sevindim.

ne zaman almıştın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Tam şikayet edecektim ki bugün dağıtıma cikmis. Es7000 ile çalıştığına sevindim.

ne zaman almıştın hocam?

28'inde aldım hocam

• Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bizde 28 inde aldık ama daha tedarik diyo dün aradım agır konustum daha papagan gibi konusuyo
  • quote:

aynı şekilde bizde 28 inde aldık ama daha tedarik diyo dün aradım agır konustum daha papagan gibi konusuyo

Ben de sizin gibi 28 ağustosta almıştım. bugün tekrar aradım, ağır konuştum. karşıma hangi müşteri temsilcisi çıksa hepsi aynı şekilde geri zekalı modunda konuşuyor. Sanki sadece isimleri farklı gibi. Her dakika aklımda olmasından sıkıldım ve vazgeçtim siparişten. şimdi bi de uğraş dur para geri yatsın diye.

alanlara hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Hocam USB aparatı çıkmıyor. Siz kendiniz tanıtıyorsunuz. Kullanma kılavuzunda nasıl tanıtacağınız yazıyor.

EYWALLAH SAĞOLUN..
  • quote:

Benim aldığım gunden beri paketlendi yazıyordu,aradim kem kum ettiler aynen papağan gibi. Su an şehir dışında olduğum için vakfım olmadı,tam şikayet edecekken kargo bilgisi geldi.Sikayetvar'dan yoklayin bi defa

• quote:

Orijinalden alıntı: frank

Az önce aldım Büyükçekmece Teknosadan
    Önce yok dediler stoklara bakarmısınız dedim
    2 adet var dedi. İçeri gitti birazdan geldi. Burada bulamadık bodrumdaki depoya bakmak lazım 1 saat sonra gelin dedi. Bir sürü adamsınız ikisini de alacağım biri gitsin baksın dedim. 5 dk sonra içerden biri geldi 1 tanesini buldum dedi 😂😂
    Yarın yine uğrayacağım bulun dedim 😂😂

55F8500 de kumanda çalıştı klavye olmadı.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

F8500 de çalışıyor
    Tv yi kapattım
    Tv açılırken klavyeden SYM+TAB yapınca eşleşti

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.