Şimdi Ara

Samsung Smart tv nin teşhir çıkma ihtimali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün samsung 55f8000 tv aldım teknosa'dan. Son kalan bir ürünmüş ve fatura kestirip tv yi yollamaları için anlaştık. (Büyük olduğu için taşımak epey sıkıntı)

Tv'niz bu diye kapalı bir kutu gösterdiler, bantlıydı ama çok detay bakamadım. Teşhir olmadığı teyidini aldım. Ama sonradan teşhir olma ihtimali aklıma geldi gönderecekleri ürünün..

Ancak smart tv lerde samsung Türkiye servisi geliyor ve açılmamış kutuyu açıp o şekilde garanti onaylıyorlar diye biliyorum. Yani zaten kurulmuş ve açılmış bir teşhir ürününü bu şekilde onaylayamazlar diye düşünüyorum

Bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhir ürün olduğu belli olur hocam ayrıca açık kutu hasarlı yırtık görürseniz zaten kabul etmeyin. Herşey geldiği zaman daha net açıklamaya kavuşaktır. Şüphelendiğiniz bir durum olursa geri yollayın.. Başka mağazadan sıfırını mutlaka tedarik ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celestialbeing

Teşhir ürün olduğu belli olur hocam ayrıca açık kutu hasarlı yırtık görürseniz zaten kabul etmeyin. Herşey geldiği zaman daha net açıklamaya kavuşaktır. Şüphelendiğiniz bir durum olursa geri yollayın.. Başka mağazadan sıfırını mutlaka tedarik ederler.

Peki tutun ki teknosanın gönderdiği kutu bir şekilde bantlanmış, ben bu kutuyu zaten samsung servis gelene kadar açamayacağım yoksa garanti dışı kalıyor tv, yani tv nin halinden bi haber olacağım..

Gelen servisin bu konuda bir hükmü yok mu? Yani bu zaten açılmış garanti veremeyiz demezler mi??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.