Şimdi Ara

Samsung smart tv sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar samsung smart tv im var ancak internetten video izlerken aşağı fotoğraftaki hatayı veriyor.

şimdiden çok teşekkürler.....

Samsung smart tv sorunu

• Oturumunuzu kapatıyor. Restore deyince ne oluyor?
  • evet kapatıyor restore diyince sayfayı baştan açıyor video izlerken olduğu için videonun ta başına donuyor tekrar sarmak zor oluyor ?? acaba sebebi nedir ???
  • Yazılımsal bir sıkıntı var. TV'niz son sürümüne güncellenmiş durumda mı? Güncelleme yaptınız mı?
  • Ilginize teşekkürler galiba ondanmis ama güncelleme yeni geldi şimdilik sorun yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı problem bende de var. samsung smart 46ES6140 aldım daha 10 günlük tv. güncellemede yaptım, modemide resetledim, smart hub' ı da sıfırladım ama yok, olmuyor. düzelmedi bir türlü. müşteri hizmetlerini aradım bana hikaye okuyor. yok güncelleme yok internet bağlantısı yok modem bir kaç yalandan onu yapın bunu yapın. en sonunda internet veri hızına taktı . yok diyorum sadece video izlerken 5 dakika geçmeden tarayıcınız beklenmedik bir şekilde kapandı diyor sonra arkadaşımın da dediği gibi filmin en başına atıyor. çok pişman oldum. bir de servis gelecekmişde eğer problem benden kaynaklanıyorsa ücrete tabi olacakmış. şaka gibi ya. alalı 10 gün oldu gördüğümüz muameleye bak. umarım düzelir. teknik destekten birşey beklemeyin biz onlardan daha çok şey biliyoruz sorunu çözebilen arkadaşım olursa sevinirim bende uğraşmaya devam edeceğim...
  • Arkadaşlar Samsung şans işi, tv nizde sorun yoksa mutlu mesut kullanırsınız. Ama ne zamanki samsung servisinize işiniz düştü o zaman yandınız. Tv tercih ederken Samsung'un satış sonrası müşteri desteğini sıfır olarak göze alarak alın derim. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.