Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında üşengeçlik değil .Pcyi açtığımız yokki. Her şeyi telefonla yapmaya çalışıyoruz. Android ile yapabilsek iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de diyorum hocam
    Tv nini kanal listesi düzenine girip
    İstemediğiniz kanalları tikleyin
    Ve en son tek hamlede silin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    iki gün bu iş ile uğraştım ve halen uğraşıyorum. Düzene sokup yedek alacağım sonrası kolay.

• 2016 d smart cam modül samsung d 7000 kullanıcısı varmı ? sinedizi paketi için kanal listesi lazım mümkünse paylaşabilirmisiniz ?
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Dsmart için bi liste gerekmiyor sanırım
    Cihazı kurulumunu dsmart olarak seçtiğinizde liste kendini ona göre güncelleyecektir

• Eline emeğine sağlık kardeşim. 40es6340 a sorunsuz yüklendi ve çalışıyor. teşekkürler.
  • Eline saglik. Cok yararli bir baslik. Eskiden yuklemistim eve gecince gunceli tekrar yukleyecegim

• Kanal listesi işe yarıyor. Peki elinde hotbird kanallarının hazır listesi var mı? Rica etsem biri paylaşsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 10 Mart 2016; 7:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Tv de diyorum hocam
    Tv nini kanal listesi düzenine girip
    İstemediğiniz kanalları tikleyin
    Ve en son tek hamlede silin

Üstad, bu konuda sürekli sizi yormayıp otonom hale gelmek istiyoruz. Lakin, Chansort programı kanal sıralama'dan başka bir iş yapmıyor. Sizin Chansort dışında frekans bilgilerini bilgisayardan değiştirdiğiniz başka bir program varsa linkini ve adını paylaşabilir misiniz?

Chansort kanal listesini excel'e gönderiyor ama excel'de düzenleme yaptıktan sonra yeni dosyayı Chansort'da açıp Samsung'a yükleyecek .scm formatına getiremiyoruz. Bu konuda yorum yapabilir misiniz?

Siz sadece kanal taraması yapıp, yeni kanal listesini bellek ile TV'den alıp Chansort ile sıralama mı yapıyorsunuz?
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılan bir durum var herhalde.

Tvnizde oluşturup usb ye attıgınız scm uzantılı dosya

chanshort da editlediğinizde tekrardan save ettiğinizde yine scm olark kaydolur.

Excell formatına dönsüğünü sizden duyuyorum.

sizin dediğiniz gibi

Belleğe alıp sıralama yapıp yine scm olarak kaydediyorum

O kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 18 Mart 2016; 12:2:3 >
  • quote:

Yanlış anlaşılan bir durum var herhalde.
    Tvnizde olulturup usb ye attıgınız scm uzantılı dosya

Sichanshort da editlediğinizde tekrardan save ettiğinizde yine scm olark kaydolur.
    Exel formatına sönsüğünü sizden duyuyorum.

Aynen öyle sizin dediğiniz gibi
    Belleğe alıp sıralama yapıp yine scm olarak kaydediyorum
    O kadar...

Chansort programı bilgileri değiştirmeye izin vermediği için, siz kanal bilgilerini herhangi bir program ile editleyip mi veriyorsunuz yoksa TV'de tarama yapıp, yeni gelen kanalların yerini üste taşıyarak mı listeyi güncelliyorsunuz diye sormaya çalıştım.

Chansort'da kanal listesini EXCEL formatına çevirme (export) yeteneği var ama EXCEL formatından .scm'ye çevirme (import) yeteneği yok. Olsa, sizi sürekli rahatsız etmez, değişen kanal bilgilerini elle günceller ve TV'ye yüklerdik.

Export gibi bişeye gerek yok
    Siz zor olanı yapıyorsunuz.

Mevcut scm yi chanshort ile açıp
    Sııralamayı yapıp oldugu gibi save edin
    Yada farklı kaydedin.. Fark etmez..

Bu size özel birşey değil
    Bunu tüm kullanıcılar böyle yapıyor.

Programı açtığınız export import gibi bişey yapmanıza gerek yok.

Bildiğimiz aç kaydet yöntemi.

• Ne zaman ES7000 için sıralı kanal listesine ihtiyacım olsa hep bu konudan temin ediyorum. Daha önce yazmıştım tekrar yazayım, Konuyu güncel tutuğunuz ve yardımlarınız için teşekkürler.

• Güzel konu

• quote:

Elinize sağlık çalışıyor. Ancak kanallar dan herhangi biri frekans değiştirdiğinde sadece bu kanalı nasıl update ederiz. Edit programı frekansı değiştiremiyor. Sizin update etmenizi beklememiz mi gerekiyor. Yoksa frekans editleyen başka program varmı.
  • depechemode3 kullanıcısına yanıt
    Yoo beni beklemwniz gerekmiyor tabiki,
    Mevcut listeden istediğin kanalı silin,
    İstediğiniz yeni frekansı tarayın. Ve buldugunuz kanal listenin en donuna gelir
    Sizde oradan istediğiniz yere taşırsınız.

Ben de elşmden geldiğince vaki güncellemeye çalışıp paylaşmaya çaba sarf ediyorum tabiki ama ister istemez geç kaldığım durumlar oluyor.

• Arkadaşlar Samsung UE32J5373 TV için kanal listesi yaptım. Kullanmak isteyen olur ise linkten alabilir.
    32J5373 Kanal Listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

quote:

Elinize sağlık çalışıyor. Ancak kanallar dan herhangi biri frekans değiştirdiğinde sadece bu kanalı nasıl update ederiz. Edit programı frekansı değiştiremiyor. Sizin update etmenizi beklememiz mi gerekiyor. Yoksa frekans editleyen başka program varmı.

Ben de yukarıda aynı şeyi sormuştum aslında. Ailem ve ben başka şehirlerdeyiz. Ben internetten bulduğum listeleri babama gönderip tv'ye yükletiyorum. Yani babam'a kanal listesini taratıp, listeyi USB'ye kaydedip bana göndermesini istemem çok uzun sürer. Ben sorumu bu tip durumlar için sormuştum soruyu aslında.

Müsait olan bir arkadaş bu işlemi sakarboy'un kanal listesi üzerine kanalları tarayıp, güncel listeyi buradan paylaşabilir mi?

İnanın durumu bu kadar karmaşık hale getirmenize gerek yok.

Öncelikle bu liste zaten güncel

Kuzenlerim olsum amca dayı derken çevremde en az 10 tv de bu listeyi kullanıyor.

Ve hepsinde şu andaki güncel bu liste var.

Ve mesajı okuduysanız bi kerelik bir liste değil bu.

Sürekli güncelliyorum.

Ve dolayısıyla şuanda listede sorun yok.

Belki çok ufak tefek bazı yerel kanallarda bi eksiklik olabilir.

Zaten bi yenilik yada değişiklik oldugunda bu listeyi kullanan çok fazla kişi oldugundan hemen yazıyorlar ve eksikliği müsait olan en erken sürede yapıp paylaşıyorum.

Demem oki çok acil bi değişken yoksa ne babanız nede siz uğraşın

Liste sürekli güncelleniyor çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 21 Mart 2016; 16:11:31 >
  • Samsung Smart curved 32 inch 32j6370 ürününü oturma odasına aldım. Sizin hazırladığınız dosyayı tanımıyor. Bu ürün acaba başka bir formatımı destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.