Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
351.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizinki farklı bi model
    Bu liste J serisi için malesef uygun değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Üstad, listeyi zaten güvenle ve severek kullanıyoruz. Akrabalarım da faydalanıyor, arkadaşlarım da. Güncellemeler biraz yavaş geliyor, bu yüzden sormuştum sizin güncel liste üstüne Türksat taraması yapıp dosyayı paylaşabilecek bir arkadaş varsa liste düzenlemesini ben yaparım diye. Bende J serisi ve LG televizyonlar var. Ben sizin listenizi eski seri TV'leri olan tanıdıklarıma dağıtıyorum. Dolayısıyla güncelleme isteği bana geliyor.

Buna göre;

1. NTV Spor 1 ay içinde kapanıyor, silinmesi lazım,
    2. EuroStar HD eklenmeli,
    3. TLC frekansı yeniden güncellenmeli
    4. SHaber ve benzeri kanallar sanırım tamamen kapatıldı, bu güncellenmeli,
    5. Bengütürk geri geldi, frekans değiştiyse güncellenmeli,
    6. Bloomberg HT HD eklenmeli,
    7. Boomerang TV gelecek, o da eklenmeli.
  • Shaber zaten yok listede

Ntvspor hd olarak var
    ( frekans giderse sileriz zaten )

Tlc gülcel frekns zaten

Bloomberg ht HD var

Benguturk ü tekrar ekleriz.

Boomerang henüz ortalıkta yok gelirse ekleriz.

Ayrıca sizde liste yaptıpınızda paylaşın lütfen

Teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 25 Mart 2016; 15:31:54 >
  • hocam öncelikle kolay gelsin,bende UE40C6820 modeli samsung led tv var ve bu kanal listesini usbden atmaya çalıştım,transfer geçersiz diyor.Şimdiye kadar tvnin kendi uydusunu kullanmamıştık acaba sorun nedendir yardımcı olabilir misiniz
  • x245x X kullanıcısına yanıt
    Bu liste C serisi için uyumlu değil malesef.

• Listeyi indirip yüklediğimizde, normalde TV'de olmayan yeni kanallar hemen ekleniyor, tekrar elle frekans eklemeye gerek kalmıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Mart 2016; 11:07:39 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Bu liste elimizden geldiğince güncel tutmaya çalıştığımız bi liste.

Tv nizim kanal listesi eskiyse
    Yüklerseniz güncel bir listeniz olur.

• liste güncellenmiştir.

ilk mesajı okuyunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Samsung Smart TV TÜRKSAT 4A kanal listesidir. [ Güncelleme 28/03/2016 : 00.00 ]

Sadece F Serisi, H Serisi, S serisi ile Tam uyumludur. ES7000, ES8000 Serilerinde olumlu sonuç alınmıştır.
    ( Yeni Ultra HD ve Tizen serileri uyumsuzdur, Lütfen Yüklemenin bir yolu yokmudur vs gibi sorular Sormayın.)

Ulusal - Haber - Spor - Çocuk - Belgesel - Yerel Kanallar olarak sıralanmaya özen gösterilmiştir.

Listeyi kendimce sıraladığım için tüm kanallar herkes in zevkine uymayabilir,
    Bu yüzden kendinize göre son kalan rötuşları yaparsınız.

* NOT TRT HD yayını kalktığı için kanal listesi bozulmaması için yerine TRT TURK eklenmiştir.

GÜNCELLEMELER:

Blomberg HD Eurostar HD ve bazı genel çalışmayan frekanslar güncellendi.

KANAL LİSTESİNİ YÜKLEMEDEN ÖNCE TEKNİK SORUNLARLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN MESAJ IN TAMAMINI MUTLAKA OKUYUN !!!

* Öncelikle Mevcut Kanal listenizi yedeklemenizi tavsiye ederim. ( Olası bir problemde geri dönüş için )
    * Mevcut Uydu ayarlarında ki dseqc ayarlarını mutlaka not alın.
    * Bu liste Dseqc seçeneği kapalı olan düzene göre taranıp listelenmiştir. ( Sadece tekli Türksat uydu düzenine göre dir, çoklu uydu olan düzeneklerde Diseq ayarları yapılmalıdır.)
    * Yükleme sonrasında oluşabilecek sinyal sorunların muhtemelen dseqc ayarlarının değişmiş olmasından kaynaklı olacaktır. Sinyal sorunu durumlarında, Dseq ayarlarını (1/4 yada 2/4)
    * Yükleme sonrası Sinyal alamıyorsanız Uydu Ayarlarındaki dseqc seçeneklerindeki kombinasyonları deneyin. ( 1/4 yada 2/4 gibi )

28/03/2016 Kanal Listesi indirmek için TIKLAYIN

Linklere erişmekte Sorun yaşıyorsanız Sorun dns ile alakalıdır Dns kullanmanız gerekebilir.
    [ Önerilen Dns No : 208.67.220.220 Ve 208.67.222.222 ]

KANAL YÜKLEME İŞLEMİ

- İndirdiğiniz .scm uzantılı dosyayı flash diskinizin ana dizinine kopyalayın.
    - USB Bellek Fat32 olarak Formatlanmış olmalıdır. Yoksa TV niz dosyayı görmez veyahut okumaz.
    - Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.
    - Televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

- Dileyen arkadaşlar ayrıca Bu listeye bağlı kalmadan alttaki editör yazılımını indirip mevcut kanal listesini kendi zevkine göre düzenleyebilirler.

https://github.com/PredatH0r/ChanSort/releases

Linkdeki sayfada Download başlığı altında Tarih ile verilmiş sonu zip uzantılı dosyayı indiriyoruz.
    Programı Zipten çıkardıktan sonra Klasör içinden Chashort uygulamasını çalıştırın, Tv nizden USB ye aktardığınız dosyayı uygulamadan open Tv data file olarak açın.
    açılan dosyada gelen ekranda modify diyerek listenizi zevkinize göre düzenledikten sonra dosyası save edip tekrar usb ile tvnize aktarın.

@sakarboy ilk mesajdaki kanal listesi LT24D310 model monitör TV için sorusuz çalışıyor. Normalde başka yerlerde d serisi için verilen listeler çalışmıyor bu modelde.
    Emeğe saygı. istersen model adını ilk mesajına ekleyebilirsin.

• han83 kullanıcısına yanıt
    D serisinde çoğu kişi sorun yaşadığı için yazmadık.

Ne güzel deneyip çalıştırmışsınız

Destekliyor deyip beklenti oluşturmak pek iyi olmuyor.

Teşekkürler bilgi için.

• Hotbird uydusu için hazır kanal listesi var mı?
  • Malesef

• verdiğiniz programla düzenleyip kurdum Tv ye çok güzel ellerine sğalık
  • samsung ue42F5070 modeline yüklediğiniz kanal listesi uygunmudur @sakarboy tşkler.(uygun değil ise nereden bulabilirim baya araştırdım bulamadım da.)
  • Hocam ellerine sağlık, bizi büyük zahmetten kurtarıyorsun. Daha öncede kullanmıştım listeni, şimdi güncelleyeceğim. Teşekkür etmese bile listeni kullanıp işini gören çok kullanıcı vardır emeğine sağlık.
  • gs_alper kullanıcısına yanıt
    F serisi için Uygun olması lazım
    Tv nizi wifi den güncelleyip
    İlk mesajda anlatıldığı gibi yükleyip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

F serisi için Uygun olması lazım
    Tv nizi wifi den güncelleyip
    İlk mesajda anlatıldığı gibi yükleyip deneyin.

dediğinizi uyguluyacağım fakat wifi özelliği tv yok manuel usb yolu ile tv güncelleyeceğim.umarım sonuç alırım tşkler.
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    65HU7100 seride çalışmıyor.
  • Merhaba ,

Liste harika olmuş eline sağlık. Ancak listede TRT 4K'yı göremedim. TRT 4K listende yok mu acaba yoksa ben mi bulamadım
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 22 Mayıs 2016; 15:18:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.