benim de arayışım var buldunuz mu acaba ??? |
Samsung Smartthings Kullanıcıları Buraya (8. sayfa)

-
-
Smartthing'in en iyi özelliği yeelight otomasyonu yapabilmesi.
-
Maalesef resmi olarak ST ile Xiaomi ürünler arasında entegrasyon yok. Bir ara aydınlatma ürünleri yeelight üzerinden gösterilebiliyordu ancak bunu açığı fark edip kapattılar. Xiaomi ürünlerinin yine topluluk forumunda özel handler paketleri geliştirildi ancak hiç deneme fırsatım olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ST, Yeelight'ı resmi olarak destekliyor. Aplikasyonda Yeelight olarak gözüküyor.
-
Smartthings uygulamasında çalıştırabileceğim kapı sensörü var mı ? kapı açıldığında uyarı verecek.
hub da yok ben de
-
selam arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var smart think actığımda gizlilik bildirim sözleşme cıkıyor devam silik gözüküyor bir türlü o aşamayı geçemedim nasıl yapıyoruz
-
Bende bu hatayı alıyorum. Bir türlü çözemedim. Çözüm bulursanız bana da söyleyin hocam.
-
uygulamayı ayarlardan temizle tekrar giriş yap düzeliyor. Veya tüm uygulamayı sil yükle
-
Yaptım ama değişen bir şey olmadı. Farklı telefonla yaptım yine olmadı.
-
Ayarlardan uygulamalara gel smartthings gel verileri silmen yeterli. Sonra tekrar giriş yapı soruyorsa verileri silmişsindir. Uygulamayı güncellediğinden ve verileri sildiğinden emin ol.
Komple uygulamayı silmeyi denemedim kalıtılar kalıyor olabilir.
-
Samsung A9 2018 model telefonumda googleplay SmartThings uygulaması için "Bu uygulama cihazınızda çalışmaz" uyarısı veriyor.
Samsung destek "SmartThings uygulaması, Android OS 10↑ ve en az 3 GB RAM alanı veya iOS 15↑ gerektirir. Desteklenen OS özellikleri ve uygulama ekranı yapılandırması, uygulama güncellemeleriyle birlikte değişebilir." şeklinde açıklama yapıyor.
Samsung A9 2018 Android OS 10 ve 6 GB RAM'e sahip olmasına rağmen SmartThings çalışmaz uyarısını neden veriyor, bilgisi olan var mı? tşkr.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X