Şimdi Ara

Samsung sonunda Bixby butonunun devre dışı bırakılmasına izin verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung sonunda Bixby butonunun devre dışı bırakılmasına izin verdi

Samsung, Galaxy S8 amiral gemisini Bixby adında yeni bir sanal asistan ile birlikte duyurdu. S8 serisi ve Note 8'de Bixby ile etkileşime geçmek için kullanılabilecek özel bir buton yer alıyor. Ancak bu düğme, sanal asistanı kullanmak istemeyen ve butona yanlışlıkla basan kullanıcıları rahatsız etmeye başladı.

Bixby butonuna yeni işlev kazandıran bazı üçüncü parti uygulamaların da Samsung tarafından pek hoş karşılanmadığını söyleyelim. Zira şirket Bixby butonunun sadece kendi sanal asistanına özel olmasını istiyor. Ancak görünen o ki Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 sahiplerinin Bixby butonunu devre dışı bırakabilmelerine olanak sağlamaya karar vermiş durumda.

Ayrıca Bkz.The Pirate Bay'in kullanıcıların CPU'ları üzerinden dijital para ürettiği ortaya çıktı
    En yeni Bixby güncellemesinde kullanıcıların bu özel butonu devre dışı bırakabilmelerini sağlayan bir seçenek var. Böylece düğmeye yanlışlıkla basılması sanal asistanın başlamasına neden olmayacak. Sadece ana ekran sola doğru hızlıca kaydırılarak dijital asistan kullanılabilecek. Güncellemenin şu an için belirli bölgelerde yayınlandığını ve kademeli olarak dünya genelindeki tüm kullanıcılara ulaşacağını belirtelim.

• Yerinde bir karar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve milyonlarca dolar uçaarrr giderrrr...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

ve milyonlarca dolar uçaarrr giderrrr...

Gayet guzel calisiyor siriden daha iyi oldugu kesin.Guncelledim ayar eklemeleri guzel olmus ingilizce bilmeyen kullanmaz tabi ben anasayfanin yan tarafini kapattim direk tus ile bixby kartlara giriyorum.

Ayrica tusu devre disi birakipta bixby calismiyor gibi bir durum yok bixby tusuna basili tutunuz surece o sizi dinliyor

• Bi oka yaramıyordu zaten. Samsung kim yazılım işi kim?!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Gayet guzel calisiyor siriden daha iyi oldugu kesin.Guncelledim ayar eklemeleri guzel olmus ingilizce bilmeyen kullanmaz tabi ben anasayfanin yan tarafini kapattim direk tus ile bixby kartlara giriyorum.

Ayrica tusu devre disi birakipta bixby calismiyor gibi bir durum yok bixby tusuna basili tutunuz surece o sizi dinliyor

Siri Türkçe destekliyor yalnız?

Arkadaş aksini iddia etmemiş ki

Apple Siri'yi adamakıll 2012'den sonra kullanmaya başladı, 2015'de Türkçe desteği geldi. Arada çok büyük tecrübe farkı var. Gerçi eskiden S Voice vardı bu onun üzerine mi yapıldı bilmiyorum.

Ben pek tutacağını sanmıyorum ama umarım yanılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siri mi Bixby mi? Hadi kavga!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu sanal asistanları kullanan var mı? Telefonu kurduğumda ilk kapattığım şey kendileri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

quote:

quote:

Apple Siri'yi adamakıll 2012'den sonra kullanmaya başladı, 2015'de Türkçe desteği geldi. Arada çok büyük tecrübe farkı var. Gerçi eskiden S Voice vardı bu onun üzerine mi yapıldı bilmiyorum.

Siri'den üstün olması için önce bunu iddia ettiği dilde desteklemesi gerekir değil mi?

Android işletim sistemi kullanıyorum ama gerçekler böyle.

Turkce vs Turkce karsilastirmadim.

Ing vs Ing karsilastirdim.S Voice uzerine yapilmamis o tam bir coptu zorlasanda kullanilmaz bir asistandi.Bixby guzel ama gelismesi lazim ve aksan bizde yetersiz bazen benim dedigimi degilde baska birsey anliyor.

Youtube da tonla bixby vs siri videosu var 1 2 tanesini izlerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :D

Bixby close browser and turn off screen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

quote:

quote:

Siri'den üstün olması için önce bunu iddia ettiği dilde desteklemesi gerekir değil mi?

Android işletim sistemi kullanıyorum ama gerçekler böyle.

Turkce vs Turkce karsilastirmadim.

Ing vs Ing karsilastirdim.S Voice uzerine yapilmamis o tam bir coptu zorlasanda kullanilmaz bir asistandi.Bixby guzel ama gelismesi lazim ve aksan bizde yetersiz bazen benim dedigimi degilde baska birsey anliyor.

Youtube da tonla bixby vs siri videosu var 1 2 tanesini izlerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :D

Bixby close browser and turn off screen

Yine de Siri'yi geçemez.

Elinde öyle bir veritabanı yok çünkü.

Yanlis biliyorsunuz hocam asil o veri tabani Samsung'a gecti Siriyi gelistiren VIV labs artik samsung'un yani satin aldi gecen sene

Zaten bixby'nin bu kadar iyi olmasi viv labs in veritabanindan kaynaklaniyor

Yeni dil eklemeleride cok zor olmayacaktir :)

https://www.google.com.tr/amp/www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/siriyi-gelistiren-ekibi-samsung-kapti-1432354/amp/

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Aracinizda arac kiti var ise asistan buyuk kolaylik sagliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bu dingil iştende kurtulmuş olacağız. Telefon çıktığı günden beri benim için işkence olmuştu. Çoğu zaman cebimde garip bir şekilde ısınan bir cihaz oluyordu sebebi tabikide bixby tuşu.

Bu arada arkadaşlar bunu siri ile karşılaştırmaktan bi vazgeçin. Dilinizi ve bölgenizi bile desteklemeyen bir uygulamayı nasıl neye göre övüyorsunuz anlamıyorum. Siri ile nasıl karşıkaştırılabilir. Tamam adam gibi Türkçe olur hangisi iyi tartışılır. Bizim ülkede ve bizim dilimiz için bixby yok demek ve siz olmayanı olanla karşılaştırıp hangidisi daha iyi diyorsunuz.

Ve tüm içtenliğimle söyleyebilirimki benim için artık android deneyimi son buldu çıkar çıkmaz alacağım bir iphone x dahada iphonedan dönmem. Bu son defa oldu benim için ve teşeklür ederim samsung bukadar güzel görünen ve bi okadar dingil boş bir telefon yapıp sattığın için. Yani eşimde var samsung s6 o bile beyenmşyor telefonu ben iphone aldığımda bu telefonu kullanmak istemiyor o derece.

Salak saçma kasmaları bitmiyor androidin. O kadar arkadaşlarla konuştum almadan herkes ne kasması hiç öyle sorunlar kalmadı diye arkadaşlar emin olun var çok enteresan ama var. Telefonu iş için kullanmak bazen işkence oluyor benim için. En basitinden bir exel bile düzgün çalışmazmı edit yaparken sürekli kasmak nedir.

Ekran format saçmalığına girmiyorum bile.

Neyse çok doluyum android ve samsung konusunda. Herkese kullandığı cihazla ilgili mutluluklar dilerim. Burayada tartışmaya konu olmak için yazmıyorum her iki tarafın inciğini cinciği biliyorum arkadaşlar ve bu tamamen benim yorumum benim görüşüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.