Şimdi Ara

Samsung SpinPoint HD103SJ 1TB Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Optik Sürücüden tam dolu bir DVD yi (4.7 GB) HDD ye Kopyalarken Windowsun Gösterdigi Saniyede Ortalama 20MB kopyalama hızı olağanmıdır.? Herhangi Bi Sorun varmıdır.

• Doğrudur sorun yok
  • Peki Bu HDD nin incelemerinde Bahsi gecen 100MB/S okuma yazma hızları neyin nesi.? kendi icinde kopyalamasımı 100MB/s
  • DVD 20MB okuyabiliyorsa HDD nin bir suçu yok =)
    HDD nin kendi üzerindeki verileri okuma hızıdır o testlerdeki...HDD ile alakalı değil ordaki 20MB
  • DVD okuyucunun hızı HDD ler ile kıyaslanamayacak kadar düşüktür.

İnsanlar şu limitleme olayını hala çözemedi neden bilmiyorum.

SataIII lü HDD alında uçaçacak sanıyor HDD yi. Oysa hızı Sata II olan ile aynı. Zira değişen bir şey yok. Arabanın kendisi HDD, Sata dedikleri meret ise yol. Sen arabayı değiştirmeden zaten düz olan yolu formula pisti yapsan ne olacak.

Kardeş o hız HDD nin kendi hızıdır. Ancak aynı HDD den bir tane alıp birinden diğerine kopyalama yaparsan ( ya da ondan daha hızlı bir başka HDD veya SSD ) o hızları görürsün. Ya da senin o diskinden daha hızlı bir diske aktarım yaparken görürsün. Onun dışında işine yarayan kısmı dosya okuma hızı ile dosyalara erişimin hızlanır.
  • ya ben zaten niye ucmuyo demedim. cok sagol ilgilenip yazdıgın icin. sadece merak ettim saniyede 20mb normalmi diye. genelde tüm incelemelerde ve hdd üreticilerinin verdikleri degerlerde hic optik sürücüden aktarım hızları belirtilmiyo. aslında en cok yapılanda o sanırım. konuyla ilgili tek bir inceleme bile bulamadım :) normalmiş ögrendim saolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SSD 870 QVO 1TB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.