Bende Apple iphone derim... Şuana kadar hangi samsung telefonu elime aldıysam beğenemedim bir türlü. Daha menüye girince bile işletim sisteminin dandikliğini anlıyorsunuz. iphone kadar rahat kullanımlı , hızlı , yazılımsal olarak her türlü şeyi barındıran bir telefon daha yok bence. Nokia gerçekten çok güzel çok kaliteli telefonlar yapıyor. Symbian işletim sistemi bile olmayan telefonlara bir şey bile demiyorum. Ama nokia symbian lı telefonlarda kullanışlı olsada asla iphone kadar hızlı olamıyor. Apple gerçekten çok iyi...
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
herkes iphone vs x telefon diyince nedense SADECE donanımsal özelliklerinden bahsediyor..
hangi telefon markasının "app store" gibi bir kaynağı var?
hangi telefon markası donanım kadar yazılım firmaları kadarda destekleniyor?
hangi telefon markasında itunes ayarında güçlü bir altyapı var? (türkiye için demiyorum ama yurtdışında itunes gerçekten etkileyici bir deneyim. sevdiğiniz dizilerin bütün sezonunu 10 dolar civarında bir fiyata alabliyorsunuz)
apple genelde donanım olarak sorunsuz ve amaca yönelik cihazlar çıkartır (bkz macbook air, macbook pro...). apple'ı apple yapan ise yazılım firmalarıyla kurduğu güçlü bağlardır.
tabi bunlar benim düşüncelerim.
not: tabi iphone'u bütn telefonların üstünde bir noktaya koyan bir olay daha var: