Şimdi Ara

Samsung Sprint Instinct Apple iPhone' a karşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadarıda olmaz iphone bu telefonun yanındna bile geçemez. hayatta hi bir şey g örmemiş ağzı açık slaya sümük iphone bir marka olmuş hiçb ir telefon iphone gibi olamaz diyorlarla tekn oloji özürlü gerçekden.
    bu kadarda olmaz .insna vbir araştırı bakar bu tür kasıntı bir şeyim olsun dikkat çeksin. herkes bana baksın havasınd aolan ama giymeye donu olmayan tiksinti tiplerin bence kasıntısı iphone düşkünlüğü, bir dğer nedenid ebende bak kimsede olmayan telefıon va havası at mak...
  • herkes iphone vs x telefon diyince nedense SADECE donanımsal özelliklerinden bahsediyor..

hangi telefon markasının "app store" gibi bir kaynağı var?

hangi telefon markası donanım kadar yazılım firmaları kadarda destekleniyor?

hangi telefon markasında itunes ayarında güçlü bir altyapı var? (türkiye için demiyorum ama yurtdışında itunes gerçekten etkileyici bir deneyim. sevdiğiniz dizilerin bütün sezonunu 10 dolar civarında bir fiyata alabliyorsunuz)

apple genelde donanım olarak sorunsuz ve amaca yönelik cihazlar çıkartır (bkz macbook air, macbook pro...). apple'ı apple yapan ise yazılım firmalarıyla kurduğu güçlü bağlardır.

tabi bunlar benim düşüncelerim.

not: tabi iphone'u bütn telefonların üstünde bir noktaya koyan bir olay daha var:

http://kotaku.com/5033529/the-iphone-force-unleashed-in-action

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 13 Ağustos 2008; 16:10:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

herkes iphone vs x telefon diyince nedense SADECE donanımsal özelliklerinden bahsediyor..

hangi telefon markasının "app store" gibi bir kaynağı var?

hangi telefon markası donanım kadar yazılım firmaları kadarda destekleniyor?

hangi telefon markasında itunes ayarında güçlü bir altyapı var? (türkiye için demiyorum ama yurtdışında itunes gerçekten etkileyici bir deneyim. sevdiğiniz dizilerin bütün sezonunu 10 dolar civarında bir fiyata alabliyorsunuz)

apple genelde donanım olarak sorunsuz ve amaca yönelik cihazlar çıkartır (bkz macbook air, macbook pro...). apple'ı apple yapan ise yazılım firmalarıyla kurduğu güçlü bağlardır.

tabi bunlar benim düşüncelerim.

Kendisininde bir yazılım şirketi olduğunu unutmamak lazım

• bu saatten sonra çıkacak hiçbir telefon iphone a rakip olamaz. olsa olsa kopyası olur. ben şahsen bu satten sonra iphone haricinde telefon kullanmam.
    iphone nun tek rakibi kendisidir bence.
  • Apple samsgun nokia bırakında bu marka takıntısnı bence

İphone hiç bır cıhaz rakip olamaz ısletım sıstemı suan ıcın en ıyısı dneılebılır.apple brz da sıkmasa ipleri gevsetse mac os x tadından yenmeyecek bır ısletım sıstemı.

apple ve dıger markaları bır kenara koyun bence.
    apple ın kendı havuzu war ama dıger markaların hepsi aynı havuzda yuzuyor.
  • Arkadaşlar olay şudur.

PDA ve Telefon dünyası ikiye ayrılmıştır.

1- Iphone
    2- Diğerleri

Tıpkı Notebook dünyasında olduğu gibi

1- Macbook
    2- Diğerleri.

• Cihazları ederinin 2 katı fiyata alanlar ve diğerleri...
  • incelemesini izledim iphone dan alıntı bir çok şey var üzerinde. iphone un yerini tutmaz bu cihaz.
  • Beyler iphone benimde favorim ama lütfen ya az mantıklı yazılar yazın ondan vazgeçmem o şöyle o böyle arkadaşlar ileriyi de görmek yada göremesekte hayal etsek daha iyi değilmi benim bir akrabam var nokia da stil konsept menejeri asistanı adam kendi diyor şu anda nokia nın en az 7 sene sonra piyasaya çıkaracağı telefon hazır kutusunda diyor adamlar sadece ticaret yolunu ve stratejisini elinde tutmak için bizi kullanıyorlar hiçmi düşünmüyorsunuz bunları iphone sonrasında iphone 3g ve daha sonraları arkadaşlar kimbilir kaç konsept telefonu kasada yatıyor üzerinde araştırmalar yapılıyor ama bizi reklamlar duyurular binlerce dolar maaş alan insan kaynakları şirketleri ile ağzımızın suyunu akıtıp sonra piyasaya sürmeleri ve bizim hem mağazalarda hemde burda kapışmamız. siz burda bir model ile kıyaslıyorsunuz ama daha ne modeller çıkacak eskiye dönün bakalım ilk cep türkiyeye geldiğinde ben ingiltereden ericsson sh 688 getirtmiştim gören hayran ve şaşkın bir gözle baka kalıyordu e istemeden bende kasılıyordum adamlarda motorolanın ankesörlüye benzeyen telefonları ellerindeyken neyse uzun lafın kısası ya elimizdekiyle yetinmeyi bilecez ki bilsek bu sayfada bu yazıyı niye yazıyor olurduk yada paraları basacaz ve muhabbetimize devam edecez ama allahaşkına bırakın şu bu telefon bir numara asla değiştirmem vb. gibi lafları bakarız değiştiriyormusunuz değiştirmiyormusunuz

• samsug hikaye allah aşkına odun gibi telefon ben şahsen pple 2 milyara kürdan çıkarsa alırım bu çoğu kişiye saçma gelicek biliyorum ama insan yada sadece ben apple marka bir aleti elime aldığımda bana özel yapılmış hissine katılıyorum apple marka değil hyat biçimidir abicim iphoneyi kullandıktan sonrra ne n95 takozunu ne n73 odununu nede samsung instinct kalasını kullanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

ısletım sıstemı suan ıcın en ıyısı dneılebılır.apple brz da sıkmasa ipleri gevsetse mac os x tadından yenmeyecek bır ısletım sıstemı.

Daha ne yapması gerekiyor ? Mac OS'in telif hakkınımı vermesi gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

ısletım sıstemı suan ıcın en ıyısı dneılebılır.apple brz da sıkmasa ipleri gevsetse mac os x tadından yenmeyecek bır ısletım sıstemı.

Daha ne yapması gerekiyor ? Mac OS'in telif hakkınımı vermesi gerekiyor?

Kesmez!
    Şirketin anahtarlarınıda teslim etmesi lazım.
  • Gerçekten bir iPhone hastasıyım ama bilgisayarda Mac hayatta kulanmam. Maclerde sırf görüntü varmış gibi geliyor. Belki başkaları için iPhone de sırf görüntü ama iPhone beni derinden etkiledi, Macler hakkında fikrim değişmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoeTheKid

Hocam Samsung u markadan saymıyorsun demek, Samsung un cep telefonu pazarının lideri konumunda olduğunu hatırlatmak isterim!!!!!.

quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

iPhone un her zaman bir avantajı olacak, o da markası ve arkasındaki Apple logosudur.
    Şahsen benim için önemli bir unsur bu. İyi bir Apple kullanıcısıysanız markanın konseptini gerçekten benimsiyorsunuz.

yavaş lider olsun nokia var önünde onun arkasındada se var
  • HTC 'yi çok beğendiğimi söylemeliyim..Ekranı iphone 'a göre küçük olsada ekran falan çok hoş..Özellik açısından iphone'dan önde..HTC ler ile zaten çok fazla iş yapılıyor diye biliyorum..HTC ile herşeyi yapabilirsiniz..Ama içinde WINDOWS oldukça o cihazı kullanasım gelmiyor..LINUX olsa belki daha cazip gelirdi..Hem HTC de ergonomi sorunları yaşayabileceğimi düşünüyorum..

İphone da ergonomi sorunu yok..Kullanımı dehşet keyifli..Ama yağmurlu havada, ve ekranı nemlendiğinde sapıtıyor o bir gerçek..

Şu an iphone'um ankarada tamirde..,şu an da benzincilerin verdiği takoz motorola kullanıyorum.Tabi kullanmak denirse..Aç kapa, cevapla, bitti.Bu kadar ..Ötesi yok..

Yok bide herkes bendeki bu değişimi soruyor..Attan eşeğe bindik diye

Tamir olacaksa olsun şu iphone'um..Eğer tamir olmazsa veya pahalıya mâl olursa ne yaparım işte onu bilmiyorum..

Yakın bir zamanda 'da parçalarını satmaya başlarım artık..

Herkese mobil cihazıyla mutlu günler..

• Bu ayırımları kim yapıyor Allah aşkına ?

Ben de o zaman nokia 3310 ve diğerleri olarak ayırayım isterseniz.

Bu çocukça ayırımları bir kenara bırakırsak, sağlıklı bir karşılaştırma ister iseniz;

Evvela MultiTouch IPhone, çok noktadan dokunmatik ve bol miktarda akselerometreli oyuncagı bir kenara koyar isek (çünkü hava atacak adam kalmadıgında işlevleri dolacaktır)

GB lar dolusu gps haritası kullanıp, etrafta tek bir verici dahi yok iken sizi şehrin göbeğine kadar rehberlik edebilecek kadar iyi bir navigator ;

Dahili veya harici bellegi üzerinden çeşitli ISO formatlarını mount edip NES, GBA haricinde N64 ve PSX emulasyonu yapabilecek kadar optimize,

ve tam formatta sayfa tarayabilecek + taranan sayfaların dokuman olarka kopyasını alabilecek bir cihaz oldugunda,

"SDK" nın da iphone da faidesini görürüz. Ama IPhone kullanıırken soft zone ları algılaması(tuşlara yanıtı) gerçekten çok hızlı ve daha dosyalar aktarılırken dosyaları listelemesi ve defalarca yeni dosya için sistemi taramak zorunda olmaması sebebiyle aram tarama sırasında sorun olmaması güzel düşünülmüş. IPhone'un o kısmı güzel.(E i tunes in izni olmadna çişe gidilemeyen bir cihaz netekim)

Ama tutup da ateş edilemeyen shooter oyunlarıyla , ya da top düşürmece oyunuyla , ve de "NetFront veya Opera ile donanmış bir HTC nin yanında" pek de başı dik kalamıyor iPhone. Özellikle VGA ekran, WM cihazlarda sayfa tararken yazıları adapte etmeden rahatça gezmeyi saglıyor. 320x480 lik iPhone' da biraz da Scroll zoruyla yürüyor işler.

Samsung' a gelir isek, tamamen gönderme ve taklit amaçlı yaptıgına katılıyorum. Sprint Telecom'un gprs hattını ve asiste GPS i (vericilerin yer adlarını kullanarak pozisyon belirlemeye çalışmak oluyor bu) reklamını yapan bir alet olmuş bu Instinct. Videolara baktıgımda dokunma yanıtını biraz geç aldıgını görüyorum. iPhone'un gerisinde gibi duruyor şu an için. Tutup tutmayacagını zaman gösterecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 14 Ağustos 2008; 23:15:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Bu ayırımları kim yapıyor Allah aşkına ?

Ben de o zaman nokia 3310 ve diğerleri olarak ayırayım isterseniz.

Bu çocukça ayırımları bir kenara bırakırsak, sağlıklı bir karşılaştırma ister iseniz;

Evvela MultiTouch IPhone, çok noktadan dokunmatik ve bol miktarda akselerometreli oyuncagı bir kenara koyar isek (çünkü hava atacak adam kalmadıgında işlevleri dolacaktır)

GB lar dolusu gps haritası kullanıp, etrafta tek bir verici dahi yok iken sizi şehrin göbeğine kadar rehberlik edebilecek kadar iyi bir navigator ;

Dahili veya harici bellegi üzerinden çeşitli ISO formatlarını mount edip NES, GBA haricinde N64 ve PSX emulasyonu yapabilecek kadar optimize,

ve tam formatta sayfa tarayabilecek + taranan sayfaların dokuman olarka kopyasını alabilecek bir cihaz oldugunda,

"SDK" nın da iphone da faidesini görürüz. Ama IPhone kullanıırken soft zone ları algılaması(tuşlara yanıtı) gerçekten çok hızlı ve daha dosyalar aktarılırken dosyaları listelemesi ve defalarca yeni dosya için sistemi taramak zorunda olmaması sebebiyle aram tarama sırasında sorun olmaması güzel düşünülmüş. IPhone'un o kısmı güzel.(E i tunes in izni olmadna çişe gidilemeyen bir cihaz netekim)

Ama tutup da ateş edilemeyen shooter oyunlarıyla , ya da top düşürmece oyunuyla , ve de "NetFront veya Opera ile donanmış bir HTC nin yanında" pek de başı dik kalamıyor iPhone. Özellikle VGA ekran, WM cihazlarda sayfa tararken yazıları adapte etmeden rahatça gezmeyi saglıyor. 320x480 lik iPhone' da biraz da Scroll zoruyla yürüyor işler.

Samsung' a gelir isek, tamamen gönderme ve taklit amaçlı yaptıgına katılıyorum. Sprint Telecom'un gprs hattını ve asiste GPS i (vericilerin yer adlarını kullanarak pozisyon belirlemeye çalışmak oluyor bu) reklamını yapan bir alet olmuş bu Instinct. Videolara baktıgımda dokunma yanıtını biraz geç aldıgını görüyorum. iPhone'un gerisinde gibi duruyor şu an için. Tutup tutmayacagını zaman gösterecek..

Aynen katılıyorum.

2 kere iPhone kullandım, şu an da Diamond kullanıyorum.

Yani böyle fanatiklik niye anlam veremiyorum, yok Apple en iyisi yapar da, daha iyisi olamaz da, iPhone ve diğerleri de, peh...

Scan çok güzel demiş, "Cihazları ederinin 2 katı fiyata alanlar ve diğerleri..." diyerek.

iPhone'da ne geliştirme yaparsınız, ne de adam gibi tema yükleyebilirsiniz. Oysa ki Windows Mobile'da, mesela Diamond'da her gün yeni bir ROM, yeni bir deneyim, Registry'e girer, performansıyla istediğim gibi oynayabilirim, tema yüklemeyi bırakın, arayüzü değiştiririm, iPhone'da bunları yapamazsınız.

VGA ekranda Flash desteğiyle Donanımhaber'i aynı bilgisayardaki gibi, yanlamasına scroll sorunu olmadan istediğim gibi gezebilirim, yazı boyutunu kolayca büyültüp küçültebilirim, resim kaydedebilir, download bile yapabilirim, iPhone'da bunları yapamazsınız.

Coreplayer ile istediğim filmi çevirmeden izleme keyfine sahibim, 1 saat convert, altyazı vs ile uğraşmadan sorunsuzca izleyebilirim, iPhone'da bunları yapamazsınız.

Hiçbir programa gerek kalmadan, sadece USB kablosu ile istediğim videoyu, sesi, resmi cihazıma aktarabilirim. iPhone'da iTunes olmadan bunu yapamazsınız.

Gibi gibi diye uzar gider bu liste. iPhone çok keyifli bir cihazdı, açıkçası cicili bicili, renkli ve eğlenceli bir cihaz almak istesem bu iPhone olurdu. Ama Windows Mobile geliştirmeye açık, her zaman yenilikler mevcut, uçsuz bucaksız bir platform. Yine de zengin olsam bir de iPhone alırdım belki. Ama ille de bir seçim yapacaksam kesinlikle Windows Mobile (Diamond) derim.

Ha ayrıca Touch Flo ile oldukça kolay bir şekilde günlük aktiviteler yapılabilmekte, yani artık iPhone'a has bir özellik olmaktan çıktı tek parmakla yönetim...

• Samsung'da WiFi yok... Karşılaştırma bitmiştir...
  • Samsung Instinct , merakla beklenen Samsung i900 Omnia'dan farkli bi cihaz mi?
  • samsungun i900 omnia die bi modeli daha var oda sağlam baya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.