Şimdi Ara

Samsung star 5233w Paylaşım bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonla sesli konuşma yaparken konuşma özelliklerini açmak için telefonun sağ tarafındaki kilit tuşuna basılı tutmadan konuşma özellikleri açılmıyor ve konuşma sırasında sesi hopörlere vermek istedigimizde o tuşa uzunca basıp hopörler işaretine tıklalıyoruz bize açmak istediginize eminmisiniz diye soruyor evt i tıklıyosunuz falan baya uzun bi çaba harcatıyor bunun belli bi ayarı varmı acaba direk arama yaparken tuşu kullanmadan simgeleri açabiliyormuyuz ? ayrıca widget bölümünde yeşil ünlem işareti var silinemiyor veya yok edilemiyor etkinlik yok şeklinde bi çerceveye dönüşüyor masa üzerine sürüklendiginde anlamış degilim konu hakkında bilgili arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

• o etkinlik widget'i mesaj geldiğinde aktif oluyor bir mesaj geldiğinde mesahı açmadan widget menüsüne sürükleyip bırakırsan daha net anlarsın.
  • haklısın cidden yeni çözdüm olayı bu telefonda wifi ile video izlemede baya sorunlar yaşıyorum siz çözebildinizmi bunu bolt falan yükleyincede görüntü çok ufak ve kalitesiz başka bi yolu varmı flaş yüklenmiyor tele
  • Opera Mini 5'le youtube vuclip gibi sitelerden telefonun kendi medya oynatıcısından tam ekran video seyredebilirsin.Facebook seyredilmiyor tabi. :(
  • Dostum özelden msn verirmisin ekliyim seni
  • Msn'i pek kullanmam ama ekle istersen.
    Görsün millet zararı yok dead4@mynet.com dediğim gibi msn'le aram iyi değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.