Şimdi Ara

Samsung Star Arkaplan - Program - Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
87.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Samsung Star Arkaplan - Program - Bilgi

Önce Cihazımızı Tanıyalım

http://teknoloji.6lo.net/samsung-s5233-star-uygun-fiyat-yuksek-performans/

Arkaplanlar

Samsung Star Arkaplan - Program - Bilgi Samsung Star Arkaplan - Program - Bilgi

(Kendi Arkaplanlarınızı Yapabilmeniz için 114 adet "240x400" ebatlarında resim paketi) :

http://r a p i d s h a r e.de/files/48591013/samsungumstar.rar.html (boşukları birleştirin) !

Samsung Star'larımız için çok basit mükemmel wallpaper oluşturma programı :

http://s5230wallpapercreator.googlecode.com/files/S5230WallpaperCreatorSetup_1_2.zip

Özellikleri :

- Resim boyutlarını programa sürüklediğinizde otomatik 240x400 boyutlarına getiriyor.
    - Create tuşuyla direk resimleri birleştirip istediğiniz yere kaydediyor.
    - En güzeli ücretsiz bir yazılım.
    - Paint + İrfanwiev + photoshop gibi yazılımlarla uğraşmıyorsunuz.

SAMSUNG STAR MSN SORUNSALI

Arkadaşlar Samsung star üzerinden msn için en iyi 2 seçeneğimiz e-buddy ve mig33 !

Ancak daha pratik kullanımlı olduğu için e-buddy tercih etmenizde faydası var , programı getjar üzerinden ücretsiz indirip kurabilir ve kullanabilirsiniz , ancak öncelikle e-buddy üye olmanız gerektiğini unutmayın !

http://getjar.com/mobile/10717/ebuddy-for-samsung-gt-s5233/

E-Posta'larımızı Telefonumuzdan okuyalım

E-POSTA HESABI KURULUMU

Öncelikle menü>mesajlar>e posta gelen kutusu yolunu izleyerek giriş yapıyoruz. İlk defa açmışsanız zaten hesap kurulumu açılacaktır. Buradaki ayarlar hotmail için şu şekilde olacak:

Hesap adı:Hotmail Posta
    SMTP Sunucusu:smtp.live.com
    Güvenli Bağlantı :SSL
    Gelen Posta Sunucu Türü:Pop3
    POP3 Sunucusu:pop3.live.com
    POP3 Bağlantı Noktası:995
    Güvenli Bağlantı :SSL
    Kullanıcı Adı: Hotmail kullanıcı adınız
    Parola: Hotmail parolanız

SAMSUNG STAR JAVA OYUN AYARLARI

Arkadaşlar biliyorsunuz ki telefonumuza oyun attığımızda altta çıkan sanal klavyeler bazen epey rahatsız edici olabiliyor , indirmiş olduğunuz oyunları not defteriyle açtıktan sonra şu satırı eklerseniz sorun çözülecektir!

(bazı oyunlarda sanal klavye mutlak gerekli olabileceği için sorun yaratabilir)

MIDlet-Touch-Support: True
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

GİZLİ KODLAR

* # 1234 # = Firmware Doğrulama
    * # 06 # = IMEI Doğrulama
    * # 1111 # = Software version FTA SW
    * # 2222 # = Software version FTA H / W
    * # 03 # = Tekil numarası
    * # 09 # = Beyaz Ekran
    * # 0 * # = Menü tester işlevleri
    * # 232337 # Bluetooth MAC Adress
    *#7465625*# = *#SIMLOCK# tam olarak bilmiyorum ama galiba pin kodu oluşturuyor
    * 2767 * 3855 # = E2P Tam Reset (bütün dosyaları siler rehber msjlar dosyalar vs)
    * 2767 * 2878 # = E2P Özel Reset
    * # 0228 # = Pil istatistikleri.
    * # 0289 # = Melody test edin.
    * # 0782 # = Tarih ve Zaman.
    * # 0842 # = titreşim testi.
    * # 0673 # = Ekran testi ses (MP3 Test).
    * # 0011 # = GSM Temel Bilgiler
    * # 7412359 # = Radyo Frekans Testi

"Paramétres Kodları "Ayarlar"

*#782872# = Switch Qualcomm USB modu
    *#726872# = = normal modda geri dön Samsung USB
    * # 4777 * 8665 # = GPRS Test kurulumu menüsü.
    *#197328640# = Kök debug menü
    * # 2470 # = Kamera (Etkinleştir / devre dışı bırak )
    * # 78 # = Yönetici Menü (Dokunmatik Test Platformu) Ayarı
    * 7465625 * 638 * Code # = Etkinleştir Ağ kilit
    # 7465625 * 638 * Code # = Devre dışı Ağ kilit
    * 7465625 * 782 * 00000000 # Alt Küme kilit = etkinleştir
    # 7465625 * 782 * 00000000 # Alt Küme kilit = Devre dışı
    * 7465625 * 77 * 00000000 # = SP kilidi etkinleştir
    # 7465625 * 77 * 00000000 # = SP kilidi devre dışı

Yönetim Menüsü Kodları

*#6984125*# = ayar Seçenekleri
    internals seçeneği için master kodu *#9072641*#
    Pre-yapılandırma için operatör kodu *#73561*#

OYUNLAR

Telefonlarımızla uyumlu , dokunmatik ve kaliteli oyun paketi arkadaşlar :) mutlaka deneyin !

http://www.4shared.com/file/97928770/59670dd5/LG_KS20_Touchscreen_games__240x320_.html

Turtle Puente isimli şirin bir oyun :

http://www.4shared.com/file/144858585/ece40724/Turtle_240x320_Puente.html

Lolo Roco isimli güzel bir oyun

http://www.4shared.com/file/144859412/1a3c249c/locorocohi_zfebm85b.html

UYGULAMALAR

Uygulamalar bölümünede ufak bir giriş yapalım arkadaşlar , ne yazıkki şimdi vereceğim program Avea hat sahipleri için geçerli , ben turkcell'li olduğum için deneyemedim :)

Avea Neşeli mesaj :

http://cgi.ebay.com/Mirror-Screen-Protector-for-Samsung-S5230-S5233-Star_W0QQitemZ310177346412QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item483802b36c

http://cgi.ebay.com/BLACK-RUBBERIZED-CASE-COVER-FOR-Samsung-S5230-Star-GIFT_W0QQitemZ260492676273QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ca692ccb1

http://cgi.ebay.com/LEATHER-CASE-COVER-NEW-WALLET-FOR-SAMSUNG-S5230-STAR-f_W0QQitemZ270470157718QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ef9471596

FİRMWARE YÜKLEME

Cihazınızın yazılımını güncellemek ve yazılım ile ilgili problemler için lütfen aşağıdaki linkti takip edin

http://forum.donanimhaber.com/m_33454440/tm.htm

Arkadaşlar yavaş yavaş güncelliycem geceye kadar , daha öncede bu tür başlıklar açılmış ama ilgilenilmemiş , umarım burda hertürlü bilgi sağlıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 31 Ekim 2009; 14:35:09 >

• Güzel paylaşım olmuş Star için gerekliydi bunlar.
  • tebrik ederim iyi düşünmüşsün.devamını bekliyoruz.
  • eline sağlık çok güzel bilgiler bunlar
  • Harıkasın ellerıne saglık. bu konu tutar. Burada diğer bılgılerı de paylaşabılırz. Sevgıler tekrar tesekkurler. sımdı bır kac arkaplan ayarlayayım.

Kılıf ve shield almak ıstıyorum 2şer adet. Satın alan var mı ne kadar surede elımıze ulasır kargoda ucretsız walla tr.de bu fiyata bulamayız sanırım. Gercı shieldd kalıtelı mı cunku piyasada cok cesıtlı shield lar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 29 Ekim 2009; 15:28:15 >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Çok güzel bir konu..
  • Asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar , Teşekkür etmeye değer bulduğunuz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım o ellerin dert görmesdin çok teşekkür ederim sana müthiş birisin bende bunları arıyordum san zahmet belki abartıyosun diyeceksin ama şu video olayınada bi el at tam ekran vide programı ve bazı vide o uzantılarını acabilme programı bulursan çık mutlu olurm sana şimdiden çok teşekkür ederim
  • öncelikle cok teşekkürler emeğine sağlık fakat bir ricam olucak bu indirdiğimiz oyunları telefonumuza nasıl yükleyeceğiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirusX

öncelikle cok teşekkürler emeğine sağlık fakat bir ricam olucak bu indirdiğimiz oyunları telefonumuza nasıl yükleyeceğiz??

Burada vereceğim cevap bu tür sorunları yaşayan arkadaşlar için konuda verilen cevap olsun buyrun :

Öncelikle Cihazımızı aldığımızda kutusundan çıkan cd 'de bulunan yazılımı (Samsun pc studio) bilgisyarımıza kuruyoruz !

not : Cd'si kaybolan veya hasar gören kişiler yazılımı aşağıdaki linkten temin edebilirler

http://www.samsungmobile.com.tr/destek/samsung-mobile-manuals.do

1.Adım bilgisayarımıza yüklediğimiz yazılımı açıyoruz !

(Programın ilk açılışında nasıl işlem yapabileceğinize dair makaleler ayruca mevcut)

Gelen ekrandan "new pc studio uygulamasını başlat" diyoruz.

2.Adım Pc studio uygulamasını başlattık ! Telefonumuzu bilgisayarımıza bağlıyoruz.

(DİKKAT! Telefonunuzu bağlarken ayarlarının pc studio'ya göre uyarlı olmasına dikkat edin)

Bunu görebilmek için telefonumuzdan şu adımları takip edin :

Menü > Ayarlar > Telefon Ayarı > Pc Bağlantısı (bu adımda Samsung pc studio işaretli olmalı )

3.Adım Yazılım telefonumuzu buldu ve otomatik olarak pc bağlantısı için geçerli ayarlamaları yaptı !

Bu adımda yazılım telefonumuzu tanıdı ve ekranda belirdi , örneğin benim telefonumun ismi "gt-5233a"

4.Adım elimizde mevcut bir .jar uzantılı oyunu telefonumuza yükleme !

Bu adımda yapmamız gereken tek şey elimizdeki ".jar" uzantılı oyunu - mp3 dosyasını - mp4 video dosyasını mouse ile tutup programa sürüklememiz ve telefonumuzun üzerine gelip bırakmamızdan ibaret arkadaşlar :) acemi arkadaşlar için her adımı ve yapmaları gerektikleri şeyleri yazıyorum o yüzden uzun oluyor kusura bakmayın !

Aşağıdaki fotoğrafta örneğin ben elimdeki "Turtle 240x320 Puente" isimli oyunu belgelerim klasöründen tutup programın üzerine sürüklüyorum ve telefonumun üzerine bırakıyorum !

Görüldüğü gibi artık telefonuma "Turtle 240x320 Puente" isimli oyunu attım ve oyunun yüklendiğine dair bilgi ekranı karşıma çıktı :)

Bluetooth ile bu işlemi yapmak çok daha basittir eminim ama usb kablosu ilede karmaşık bir işlem yok , samsung kullanıcılar için nokia pc suite kadar olmasada sade bir yazılım ile yeterince yardımcı olmuş , daha fazla özellik için programın ilk ekranında çıkan yardımcı dosyaları okuyabilirsiniz !

Bu adımdan sonra telefonumuzdan usb kablosunu çıkarıyoruz yoksa yüklediğimiz dosyayı bağlıyken görmemize izin vermiyor ! Yüklediğimiz oyunu Menü > Dosyalarım > Diğer dosyalar klasöründe bulabilirsiniz !

Çok uzadı ama yine sizin faydanıza bir ipucu daha veriyim arkadaşlar , bu işlemi bu şekilde yaparken yüklediğimiz herşey telefon hafızasına gidiyior , telefonumuzun kapasitesi zaten 100 mb "sanırım" ben bu gibi yüklemeleri hafıza kartıma yapıyorum ve hem daha pratik oluyor hemde film gibi yüksek kapasiteli dosyaları atabiliyorum , pc studio ile uğraşmadan ve yüksek boyuttaki verilerinizi telefona takılı olan hafıza kartınıza atmak için :

Menü > Ayarlar > Telefon Ayarları > Pc bağlantısı seçeneklerinden "Yığın Bellek" sekmesini işaretleyin ve kaydet butonuna dokunun , artık telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda "Bilgisayarım" alanında hafıza kartını görebilirsiniz ve çift tıklayarak içeriğindeki klasörlere göre şarkınızı - videonuzu yada "diğer dosyalar" klasörüne oyun ve programlarınızı atabilirsiniz , umarım yeterince açıklayıcı olmuştur !

(Pc studio ile tekrar iş yapmak için ayarınızı "yığın bellek" 'ten kaldırıp " pc studio" olarak değiştirmeyi unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 30 Ekim 2009; 15:39:08 >

• Selam paylaşımın için tesekkurler tekrar. Ancak ben baglantı kuramıyorum pc studio uzerınden cep telefonumla pc arasında. Ancak yıgın bellek olarak bilgisayarım altından usb bellek gıbı ıcıne gırebılıyorum oyunu yapıştır yaparak atıyorum ve cepten kuruyorum.
    ancan neden studşo uzerınden baglantı kuramıyorum (telde studio secılı oldugu halde.)
    Bu arrada verdıgın samsungun resmı sıtesınden studio ındırmeye calıstıgımda cep medelı soruyor ancak ne vısta ne de xp ıcın programı gostermıyor. Bem nette baskla adresten ındırdım pc studşo yu ama baglantı saglayamıyorum. Web sıtesınde samsungun bazı modeller desteklenmıyor dıyor. Acaba star 5233i pc studio 3.1 sürümü (ya da baska surum ıle.) ıle uyumlu değil mi?
  • yardımın için çok teşekkür ederim fakat bir sorum daha olacak bir diğer sayfada bir arkadaşımız youtube giridğini söylemiş fakat ben dediği her şeyi yaptım genede videonun üstünde java işareti çıktı ve açmadı bu konuda bir bilgin varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Video hazırlamak için yapmış oldugum anlatıma pakıp faydalana bilirsiniz google'den programları aratıp çok rahat bula bilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/120433370/2380c98/Samsung_Star_S5233_in_Video_Hazrlama.html
  • arkadaslar evde ki wifi ile baglanmaya calısırken. .... ile baglantı basarısız. AP yanıt vermıyor dıyor. ne demek bu. baglanamıyorum. wifi şifresi dogru girili. Sonunda fabrıka ayarlarına gerı donecegım sanırım fabrıka ayarlarına donus sıfresı nedır. kıtapcıgında bulamadım.
  • ağ baglanamıyor yani senin kablosuz hattan yanıt almıyor demek arkadaşım internet kapalı demek boşuna fabrika ayarlarına dönme ama fabrika ayarlarına dönecem dersen şifre 12345 dir
  • ellerine sağalık güzel bir rehber
  • arkadaşlar 1 sorum olacak bu arkadaki kırmızı veya yeşil olan rengi değiştirebiliyor muyuz tema mı deniyor ne dendiğini bende tam bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm bütün tellerin ya kırmızı ya yeşil menülerde ki arka plan rengi siyah falan olmuyor mu ona göre satın alacağım cevaplarsanız sevinirrim wi-fi li modeli için soruyorum bu soruyu
  • Tema yükleyemiyorsun ancak siyah bir resmi menü kısmına arkaplan olarak atayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Tema yükleyemiyorsun ancak siyah bir resmi menü kısmına arkaplan olarak atayabilirsin

Ayrıca ayarlar>ekran ve aydınlatma>ana menü stili>stil seçeneğine girip "özel" seçilirse ana menü'de tema siyah oluyor.
  • ilginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.