Bildirim
samsung star+ipod touch 4 vs samsung galaxy ace
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2 cihaz taşımak sıkıntı olmayacaksa ve Star ile internet bağlantını başka cihazlara paylaştırabiliyorsan kesinlikle ipod derim. Böylece konuşma dışında iphone 4 ile yapabileceklerini ipod ile yapabilirsin her zaman, app storedan bahsetmiyorum bile. -
Star+iPodTouch4 kombinasyonunu kullandım uzun süre. Star ile interneti paylaştıramadığım için telefondan soğudum. Zaten iPod ve Starın dokunmatikleri arasında muazzam bir fark söz konusu. iPod3te pek hissetmedim ama iPod4ü aldıktan sonra telefonu elime bile almadığımı fark ettim. Zamanla Starı kullansam da olur kullanmasam da olur demeye başladım. Sonra iki cihaz taşımak düşündüğünüz kadar basit değil. İki cebiniz de dolu çok kötü görünüyor. İki şarj aleti yükü doğuyor. Baktım Star önemini kaybetti, Nokia 6300 buldum. Sonra iPod ve 6300ı Bluetooth ile birbirine bağladım ve internet paketini paylaştırdım. İnanın daha kullanışlı oluyor. Sonra hırs yaptım ve tüm cihazlarımı sattım. iPhone aldım kendime. En güzelinin bu olduğunu düşünüyorum. Neyse buraya kadar okuduysan söyleyeceğim şu an hiçbir şey alma, çalış para biriktir. Kendine ikinci el temiz bir iPhone4 al.
-
hocam acer liqued e satıyorum 12 ay garantili 400 tl pazarlık yaparız düşünürsen. -
ya şimdi internete evdende girerim zaten sürekli internetle ilgilenen ve sürekli internet paketi plan biri değilim ipodu dah çok oyunlarda starda da mesaj ve aramadan başka bişe yapmam diyorum zaten benim için ikicihaz taşımak çok sorun olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: p12345678
ya şimdi internete evdende girerim zaten sürekli internetle ilgilenen ve sürekli internet paketi plan biri değilim ipodu dah çok oyunlarda starda da mesaj ve aramadan başka bişe yapmam diyorum zaten benim için ikicihaz taşımak çok sorun olmuyor
Hocam o zaman ipod alın kesinlikle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X