Şimdi Ara

Samsung Star Kullanıcıları Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ___________Samsung Star Kullanıcıları Grubu___________

"Samsung Star, Samsung Star Wifi, Samsung Star TV Mobile, Samsung Star 3G" Kullanıcılarının tek bir başlık altında toplanıp, yaşadığı sorunlarını, merak ettiklerini, çözüm önerilerini paylaşabilecekleri... tüm bilgi birikimini tek bir yerde toplayabileceğimiz bir grup oluşturmak istedim. Bana PM ile ulaşın, gruba sizide kaydedeyim.

_____________Samsung Star Tanıtım Videosu_____________

_________________Telefonun Özellikleri__________________

-Tam Dokunmatik Ekran
    -3.2 Megapixels Kamera
    -Wi-Fi Modelinde, Adı Üstünde Wireless Bulunmaktadır.
    -TV Mobile Modelinde, İsminde Yazdığı Gibi Telefondan Televizyon İzleyebilirsiniz.
    -Wi-Fi, İlk Samsung Star ve TV Mobile Modellerinde 3G Bulunmamaktadır. 3G İstiyorsanız 3G Modelini Bulmalısınız.
    -Ekran Rengi: 262000
    -Samsung Star Dahili Bellek 50 Mb, Samsung Wi-Fi Dahili Bellek 1Gb dır.
    -SMS, MMS, FM Radyo, Tarayıcı, T9, Java Desteği Vardır.
    -Sadece 3G Modelinde 2. Kamera Bulunmaktadır.
    -Flash Yok.
    -Harici Bellek Desteği 8Gb dır.
    -Normal Kullanımda 2,5 - 3 Gün Şarj Gidiyor.
    -İçindeki 2 Tane Tema Vardır. (Kırmızı ve Yeşil) Bunun Dışında Tema Eklenemiyor.
    -MP3 Player Çok Güzel, Doyurucu Bir Ses Veriyor.
    -Telefonda 3 Adet Renk Seçeneği Var. (Siyah, Beyaz, Gri ve Pembe)
    -Telefondan Çok Fazla Fotoğraf Çekerim, Fotoğraf Benim İçin Çok Önemli Diyenlere Hiç Tavsiye Edilmez.
    -Dokunmatiğinden Kesinlikle Memnun Kalacaksınızdır.

___Star'ın 3.2 Megapixels Kamerasından Çekilmiş Fotoğraf____

Hafif karanlık bir ortamda kameranın nasıl görüntü verdiğini anlamanız için çektiğim bir fotoğraf. Laptop'un üzerinde ki mandallar, fotoğrafta renklerin nasıl çıktığını bir nebze olsun göstermek amaçlı konulmuştur.

______________Sıkça Karşılaşılan Sorunlar________________

1. Soru: Samsun Star Wifi'ım var. Ama internete bağlanırken "Bağlantı Kesildi, AP Yanıt Vermiyor" gibi sorunlarla karşılaşıyorum, ne yapabilirim?
    Cevabı: Menü->Uygulamalar->Wi-Fi yolunu izleyip "Wi-Fi" yazan yuvarlağa tıklayın ve açın. Ardından "Ara" butonunu kullanarak kendi modeminizi bulup,
    üstüne tıklayın. "Ekle, Bağlan, Ayrıntılar" diye 3 seçenek çıkacak. Ekle yi seçin ve modeminizin şifresi varsa şifresini doğru bir şekilde girin, kaydet'e basın. Ardından Menü->Tarayıcı->Ayarlar->Tarayıcı Profilleri yolunu izleyip modeminizi seçin. Henüz bitmedi. Şimdi burdan çıkın ve Menü->Uygulamalar->Oyunlar ve Daha Fazlası->Diğer->Bağlantılar yolunu izleyip modeminizi seçin.

Bu kadar bitti. Ama bunları yapmanıza rağmen bazen "Bağlantı Kesildi" diye sorun yaşayabilirsiniz. Telefonunuzu baştan başlatın düzelecektir.

2. Soru: Telefonda Youtube kısayolu var ama girmeye çalıştığımda engelli olduğunu görüyorum. Nasıl Youtube'a girebilirim?
    Cevabı: Birçok forumu araştırmış olmama rağmen sadece bir tane sonuç bulabildim. Opera Mini tarayıcısını indirip girebilirsiniz ancak video izleyemezsiniz. Bolt tarayıcısını indirirseniz videoları izleyebilirsiniz.

3. Soru: Facebook'tan nasıl chat yapabilirim?
    Cevap: Bolt tarayıcısını indirip, facebook a girdikten sonra aynı bilgisayarınızdaki gibi arkadaş listenizi açıp, seçtiğiniz bir kişiyle yazışabilirsiniz.

4. Soru: Msn'den nasıl chat yapabilirim?
    Cevap: Windows Live Messenger indirdim ancak bir sonuç alamadım. Bilmiyorum belki indirdiğim programda sorun vardı. Ama üzülmeye gerek yok, başka bir yolu var. Ebuddy'nin hazırlamış olduğu msn var. Onu telefonunuza indirirseniz arkadaşlarınızla msn üzerinden konuşabilirsiniz. (ebuddy msn'i kullanmak için ebuddy hesabınız olmalı, fazla zamanınızı almıyor, hemen bi tane hesap açarsınız.)

5. Soru: Telefonun tuş seslerini kapatmak istiyorum, nasıl yaparım?
    Cevap: Telefon masaüstündeyken, telefonunuzun sol üstteki ses açma - kapama tuşunu kullanarak tuş sesini kısabilirsiniz. Aynı Şekilde Titreşimide kısabilirsiniz.

6. Soru: Samsung Star'da sensörlü oyun var mı?
    Cevap: Evet, var. (Örnek:1916 Dogfight, Pacman vs..)

_____________Telefon İçin Tavsiye Edilenler______________

1. Olmazsa olmazlardan biri; KILIF. Star'ınıza kılıf almazsanız, ekranım çizildi, arka kapağım çizildi, telefonum hasar gördü diye üzülmeyin sonra.

2. Telefonu aldığınızda ön tarafta ki ekran koruyucu jelatini çıkarmayınız. Parmak izinden, ekran çizilmesinden yakınırsınız sonra.

3. Oyun olarak Assasins Creed 2 tavsiyemdir. Bu telefon için en iyi oyunlardan biri.

4. Harici bellek alın, 1Gb ya da Normal Starlar için 50Mb hafıza yetmeyebilir.

5. Opera Mini Browser ve Bolt Browser telefonunuzda bulunursa internette özgür bir şekilde gezebilirsiniz.

________Samsung Star Kullanıcıları Grup Listesi[36]_________

* PasaTorunu
    * Næccm
    * mert1907
    * frisby06
    * cemgny
    * kanarya249
    * Hekim
    * MorArd
    * onur1984
    * Tayfa-140
    * damn2u
    * Fetih
    * makovad
    * KDV Beyannamesi
    * KayıpPena
    * overdozz
    * psiko53
    * Batuhan Kılıç
    * laska
    * berkehan20
    * maxim
    * SAINT
    * White Devil
    * animetrk
    * Mustaphh
    * tedoa
    * özgür0640
    * ethem26
    * unıfb
    * iyaan
    * gaspery
    * Namütenahi
    * erk4n
    * sno-p
    * Pis@gor

Yazıların tamamı bana, yani PasaTorunu'na aittir. En ufak bir alıntı ve ya kopyala - yapıştır yapılmamıştır.
    Size sormadan samsung star kullanan bir çoğunuzun ismini yazdım, umarım sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasaTorunu -- 24 Temmuz 2010; 10:54:03 >

• Konu Güncellendi.
  • dostum saolasın güzel bir çalışma olmuş

bolt ile youtube'a giriliyor, video yükleniyor tabi ondan önce bağlanıyor yazısı çıkıyor ancak işlem bitince videoyu açmıyor. Tekrar en başa videoyu başlat ekranına dönüyor. Yok mudur bunun çözümü ? şu anda telefondan hiç bir şekilde video izlemeyemiyorum moralimi bozuyor

bu arada bolt ile önceden video izleyebiliyordum
  • Bide imza yaparsanız işlem tamam
    Güzel paylaşım
  • Beni ne zaman eklediniz
  • arkadaşlar ben Samsung Star S5233T Star Tv yi aldım yalnız program yada oyun yükleyemiyorum nasıl yükleme yapacagım acaba merak ettim..
  • telefona attığın jar uzantılı oyunların üstüne tıkla tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim bir sorunum var samsung star wifi var
    wifi ile internete bağlandığımda kontör gidiyor modeme bağlanıyorum tarayıcı profilinden de modemimi seçiyorum ama hala kontor gidiyor
    önceden gitmiyordu ne olabilir acaba yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: clldll

arkadaşlar benim bir sorunum var samsung star wifi var
    wifi ile internete bağlandığımda kontör gidiyor modeme bağlanıyorum tarayıcı profilinden de modemimi seçiyorum ama hala kontor gidiyor
    önceden gitmiyordu ne olabilir acaba yardım edin lütfen

çok geç olucak belki ama şimdi yazıyı birşeyler.

büyük ihtimal telefonun tarayıcısından açmıyorsun. uygulamalarda ki tarayıcılardan birini kullanıyorsun. eğer dediğim gibiyse uygulamalara gir ardından oyunlar ve daha fazlasına, diğer seçeneğine tıkla; bağlantılar de ordan da wi-fi ı seç.
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum. Çok az kullanılmış bir halde 240 tl istiyorlar. Sizce fiyatı iyi mi ? Telefonu kullananlar memnun mu ? Wifi çekimi, kullanımı rahat ve iyi mi ? Uygulama yüklemede sıkıntı var mı ? Telefonu kullananların görüşleri benim için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

Bu telefonu almayı düşünüyorum. Çok az kullanılmış bir halde 240 tl istiyorlar. Sizce fiyatı iyi mi ? Telefonu kullananlar memnun mu ? Wifi çekimi, kullanımı rahat ve iyi mi ? Uygulama yüklemede sıkıntı var mı ? Telefonu kullananların görüşleri benim için önemli.

telefonu hala kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım, çok memnunum. telefonun sıfırını 370 tl ye aldım. bahsettiğin 2. el telefon nasıl bilemem, bunun kararını senin vermen gerekli.
  • Telefonu uzun zamandır kullanıyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hızlı dokunmatiği+wifi+şık tasarımı.Tek kelime ile harika
  • Beni de Ekleyin.Ayrıca mobil yükleme nasıl yapcağız bilen var mı?
  • ben hala wifi mobelini kullanmaktayım fakat wifi modelindede 1 gb hafıza degil 50-60 mb gibi bir hafıza bulunmaktadır.
  • bi aralar mobil tvlisini çok istemiştim bunun şimdi iyiki almamışlar diyorum devir android devri
  • Bende Mobil tvsi var bence star alacaksanız sadece mobil tv alın tv izlemek için iyi çekiyor sesi gayet iyi fakat dokunmatik 0 resesif olduğu için parmağa gerek maşallah kalem silgi bozuk para neyle bastırsanız çalısıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.